NUVARING ponad 3 godziny poza pochwą w pierwszym tygodniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » NUVARING ponad 3 godziny poza pochwą w pierwszym tygodniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: NUVARING ponad 3 godziny poza pochwą w pierwszym tygodniu

Wyjęłam krążek podczas stosunku i zapomnieliśmy o nim zupelnie! rano po 12 godzinach załozyłam spowrotem(minął równo tydzień od włożenia świeżego krążka). w ulotce pisze ze istieje mozliwosc ciąży jesli w ciągu ostatnich 7 dni był stosunek.. a u mnie był w chwili wyjęcia!!! pisało również żeby udać się do ginekologa a więc pobiegłam. A on mnie uspokajał ze tylko bardzo płodne kobiety by zaszły w takim przypadku w ciążę, że ring działa natychmiast, ze zaraz po wlożeniu hormony są uwalniane i zaczynają zagęszczać śluz i nie doprowadzać do zapłodnienia. Na różnych forach pisze co innego.. ze jest możliwa ta ciąża.. a mój ginekolog nie wspomniał nawet o tabletce 72h a ja naprawde byłabym spokojniejsza gdybym ją dostała. Jestem w trakcie studiów i to by była tragedia ! Co robić? iść do niego ponownie i sama prosić o tą tabletkę wczesnoporonną? miał ktoś podobną sytuację?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » NUVARING ponad 3 godziny poza pochwą w pierwszym tygodniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024