Jeszcze ze studniówki została mi sukienka, którą mam zamiar przerobić... będzie rozkloszowana za kolano. Są na niej złote cekiny naszyte w kształcie kwiatów, które w sztucznym świetle mienią się we wszystkich kolorach tęczy. Nie ukrywam, nie mam ochoty na żadne złote pantofelki, chciałabym jakiejś inności i moje pytanie to: co mi poradzicie, jakie buty i torebka do niej? Jeśli jest potrzeba mogę wstawić jej zdjęcie...
Może spróbuj srebrne, albo czarne... Ale ja bardziej byłabym za srebrnymi:)
Ja proponuję kolory kości słoniowej, kremowy, ecru. Sukienka jest bogato zdobiona, więc dodatki powinny być skromne, najlepiej klasyczne, bez udziwnień. Inaczej przytłoczą sukienkę, co da obraz tandety a nie elegancji.
elo!
zdjecie, zdjecie - koniecznie. doradzimy wtedy bardzie rzeczowo z obrazkiem przed oczyma;)
pobuszuj moze w sklepach internetowych, sprawdz co by mozna bylo dobrac - moze cos ci w oko wpadnie no a potem w wir sklepowy rzeczywisty mozesz sie rzucic.
Czekamy na foto!
Pozdrowienia
http://czasowyjadacze.blog.onet.pl/
to jest link do "części" mojej sukienki... nie wiem czy powie wam to wiele, ale teraz jestem w pracy i nic lepszego nie wymyśle ![]()
Do złotej sukienki obstawiałabym czarne dodatki ![]()
7 2009-08-24 11:06:13 Ostatnio edytowany przez marta_t (2009-08-24 14:04:56)
Do złotej sukienki obstawiałabym czarne dodatki
też wolałabym nie ryzykować... srebrne już miałam. potrzebuję odmiany...
co myślicie o filecie, albo zieleni... cekiny niby tak się mienią ale boję się, że wyskocze jak papuga...
Wg linka, który podałaś popieram pomysł z zielonymi butami, ten kolor dominuje chyba nad fioletem?
Również obstawiam zielone buty, jeśli nie chcesz czarnych. Najlepiej, żeby odcieniem pasowały do tych refleksów ![]()