Dodatki do złotej sukienki... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Dodatki do złotej sukienki...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Dodatki do złotej sukienki...

Jeszcze ze studniówki została mi sukienka, którą mam zamiar przerobić... będzie rozkloszowana za kolano. Są na niej złote cekiny naszyte w kształcie kwiatów, które w sztucznym świetle mienią się we wszystkich kolorach tęczy. Nie ukrywam, nie mam ochoty na żadne złote pantofelki, chciałabym jakiejś inności i moje pytanie to: co mi poradzicie, jakie buty i torebka do niej? Jeśli jest potrzeba mogę wstawić jej zdjęcie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dodatki do złotej sukienki...

Może spróbuj srebrne, albo czarne... Ale ja bardziej byłabym za srebrnymi:)

3

Ja proponuję kolory kości słoniowej, kremowy, ecru. Sukienka jest bogato zdobiona, więc dodatki powinny być skromne, najlepiej klasyczne, bez udziwnień. Inaczej przytłoczą sukienkę, co da obraz tandety a nie elegancji.

4

elo!

zdjecie, zdjecie - koniecznie. doradzimy wtedy bardzie rzeczowo z obrazkiem przed oczyma;)
pobuszuj moze w sklepach internetowych, sprawdz co by mozna bylo dobrac - moze cos ci w oko wpadnie no a potem w wir sklepowy rzeczywisty mozesz sie rzucic.
Czekamy na foto!

Pozdrowienia

5

http://czasowyjadacze.blog.onet.pl/
to jest link do "części" mojej sukienki... nie wiem czy powie wam to wiele, ale teraz jestem w pracy i nic lepszego nie wymyśle tongue

6

Do złotej sukienki obstawiałabym czarne dodatki smile

7 Ostatnio edytowany przez marta_t (2009-08-24 14:04:56)

Agatka napisał/a:

Do złotej sukienki obstawiałabym czarne dodatki smile

też wolałabym nie ryzykować... srebrne już miałam. potrzebuję odmiany...

co myślicie o filecie, albo zieleni... cekiny niby tak się mienią ale boję się, że wyskocze jak papuga...

8

Wg linka, który podałaś popieram pomysł z zielonymi butami, ten kolor dominuje chyba nad fioletem?

9

Również obstawiam zielone buty, jeśli nie chcesz czarnych. Najlepiej, żeby odcieniem pasowały do tych refleksów wink

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Dodatki do złotej sukienki...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024