Miłość francuska ile można? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Miłość francuska ile można?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez kamicia00 (2014-02-15 14:13:18)

Temat: Miłość francuska ile można?

Mój chłopak od jakiegoś pół roku nalega tylko na oral, gdy mamy ochotę to zrobić to robimy pozycje 69, nie dochodzi do stosunku. Stosunek wypada raz na miesiąc, góra dwa razy na miesiąc! Jesteśmy 2,5 razem. Wcześniej kochaliśmy się codziennie, nawet było kilka takich dni, że po parę razy na dzień!! Później kochaliśmy się co dwa dni, co trzy, raz na tydzień, ale zawsze był to seks a nie tylko 69. Tłumaczy tym, że szkoda mu kasy na zabezpieczenie. Ok, to rozumiem, ale jak kupiliśmy zapas to znowu nie było kiedy albo byliśmy zbyt zmęczeni. Wymiguje się od pełnego stosunku a dawniej nalegał na seks a ja czasem chciałam tylko 69. Teraz ja chcę seksu a on tylko 69.Czy któreś miało podobny problem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miłość francuska ile można?

kamicia - widocznie jesteś tak dobra w robieniu dobrze ustami, że Twój facet oszalał na tym punkcie wink; grunt to mówić sobie, na co ma się ochotę - powiedz mu, że brakuje Ci seksu...

3

powiedz ze chcesz poczuc go w sobie , i zapytaj sie czemu woli sex oralny od normalnego wtedy bedziesz wiedziala ale musi szerze odpowiedziec

4

Trywializujecie problem Autorki...
Myślę, że chłopak zaczął się obawiać ...ciąży i konsekwencji z nią związanej.
Może po szale uniesień zdał sobie WRESZCIE sprawę, że zabawa - zabawą, ale moze się skończyć pchaniem wózka i zmienianiem pieluch. Odnoszę wrażenie, ze to dość młodzi ludzie...
Kamicia00, po ile macie lat?

5

Czy to zawsze jest 69? Czy to Ty go pieścisz?

6

szkoda mu pieniędzy na zabezpieczenia?
a nie myślałaś o tabletkach? koszt ok 30zł

7 Ostatnio edytowany przez kamicia00 (2014-02-16 13:57:01)

Tabletki antykoncepcyjne brałam jakieś 2 lata temu i nie chciałabym ich nigdy więcej brać, powodowały u mnie nadwrażliwość piersi, zatrzymanie wody w organizmie, wybuchy złości, bóle głowy i nudności. Miałam też skurcze mięśni nóg i przytyłam przez nie 7 kg! To prawda, że chłopak boi się ciąży. Rozmawialiśmy i doszliśmy do wniosku, że dobrym rozwiązaniem będzie tyle samo seksu co 69 smile

8

jeśli jest to dla ciebie kłopotliwe to porozmawiaj z nim i uświadom go ,że potrzebujesz czegoś więcej ...chociaż to mało pocieszające to dobrze,że chociaż zdaje sobie sprawę,że razem z zabawą idą konsekwencje...a myślałaś o spirali nieródką też lekarze też zakładają

9

Raz loda, raz klasycznie. Tak się umówcie.

10

Gary napisał/a:

Raz loda, raz klasycznie. Tak się umówcie.

Dobrze gadasz, kompromis to podstawa.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Miłość francuska ile można?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024