Przystojny facet wciaz sam szukajacy milosci/dlaczego? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przystojny facet wciaz sam szukajacy milosci/dlaczego?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Przystojny facet wciaz sam szukajacy milosci/dlaczego?

Witam uzytkownikow. Mam 31 lat i wciaz jestem samotny.Wszystkie kobiety mowia ze jestem ladny i przystojny a jednak nie ulozylem sobie zycia. Wygladam normalnie i ubieram sie sportowo/elegancko oraz staram sie o siebie dbac (wyglad podstawowy zarost,wlosy,paznokcie) czy tez sport silka/bieganie. Jestem z natury niesmialy i w gruncie rzeczy zawsze wychodze z zalozenia ze dostane kosza. Jestem juz po 30stce i boje sie ze nie zostane starym kawalerem. Tak bardzo chcialbym kogos poznac aby wobec tej osoby byc wiernym,lojalnym,czulym i kochajacym(takie sa podstawy dobrego zwiazku). Prosze uzytkownikow o pomoc w tej sprawie. Dziekuje i pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przystojny facet wciaz sam szukajacy milosci/dlaczego?

no wiesz. nieśmiały nie jesteś. wystawiłeś sobie laurkę, która bardziej wygląda na ofertę matrymonialną niż post. ja rozumiem, że netkobiety są bezpłatne, ale może spróbuj na portalach randkowych?

3

Tak sie nazywa ten portal randkowy ' serca na zakrecie' ?

4

Anonim1 napisał/a:

Witam uzytkownikow. Mam 31 lat i wciaz jestem samotny.Wszystkie kobiety mowia ze jestem ladny i przystojny a jednak nie ulozylem sobie zycia. Wygladam normalnie i ubieram sie sportowo/elegancko oraz staram sie o siebie dbac (wyglad podstawowy zarost,wlosy,paznokcie) czy tez sport silka/bieganie. Jestem z natury niesmialy i w gruncie rzeczy zawsze wychodze z zalozenia ze dostane kosza. Jestem juz po 30stce i boje sie ze nie zostane starym kawalerem. Tak bardzo chcialbym kogos poznac aby wobec tej osoby byc wiernym,lojalnym,czulym i kochajacym(takie sa podstawy dobrego zwiazku). Prosze uzytkownikow o pomoc w tej sprawie. Dziekuje i pozdrawiam.

Czego oczekujesz ? Bo w innym wątku świetnie (porzucona18) "nieśmiały" Sobie poradziłeś .

5

Zapisz się do Szabelskiego na kurs w Warsaw Lair, przewałkują Ci mózg, zlikwidują nieśmiałość. Potem będziesz mógł kogoś poznać łatwiej.

6

Anonim1 napisał/a:

Tak sie nazywa ten portal randkowy ' serca na zakrecie' ?

i jeszcze dowcipny;)

7

Dobra chrzanić to... skąd jesteś? ;-)

A tak serio to nie tylko Ty masz taki problem, ale na to, w Twoim przypadku, jest pewnie tylko jedna rada-popracuj nad pewnością siebie i do dzieła :-)

8

Może za bardzo się starasz. Wtedy część dziewczyn uzna, że jesteś nudny (bo zbyt miły, brak tej adrenaliny), a część, że zdesperowany. Desperacje widać od razu, choćbyś nie wiem jak się ukrywał.
P.S. "Ładny" facet? Może trochę przesadzasz z tym dbaniem o siebie? wink

9

Nie tylko Ty masz ten problem. Nie zakładaj z góry, że coś pójdzie źle, bo zapewne tak się stanie...  Więcej wiary w siebie! smile

10

Poziom zlosliwosci przekroczyl wszelkie normy na tym portalu...

11

Jeszcze nie smile Jeszcze może być bardziej złośliwie.

12

Nie lepszym pomysłem jest szukanie potencjalnej partnerki na portalu randkowym. W końcu te portale są stworzone właśnie dla osób w takim wieku jak ty:) Jak jesteś przystojny, to będziesz miał ułatwione zadanie, bo zdjęcie to jeden z większych tam atutów.

A tak właściwie to po co Ci baba na stałe? Wytrzymałeś tyle czasu samotnie i chcesz ten stan zaburzać. Spytaj się kumpli ile tracą będąc w związku, może wtedy przyjdziesz po rozum do głowy:-)

13

Ciekawe smile, mój kolega ma lat 31, jest przystojny, nieśmiały a dziewczyny do niego się lepiły. Czasem nawet wyglądało to zabawnie, miał problem by odmówić, więc nic nie mówił.
Byłeś kiedyś w dłuższym związku? Dla pocieszenia kolega trafił w końcu na tą jedyną.

14

jeśli na twarzy masz wypisane ratunku jestem po 30-stce szukam żony to faktycznie możesz odstraszać...weź na luz do 40-stki ci daleko

15

nic na sile, ciesz sie wolnoscia ona tez ma swoje dobre strony he he wink

16

Anonim1 napisał/a:

Ja też jestem ładny i w ogóle ociekam zajxxxxxx. No dobra, koniec o mnie. Jak ma wyglądać taka pomoc według Ciebie? Ma ktoś Ci stworzyć uniwersalny schemat na podryw? Człowieku bądź bardziej kreatywny i się wysil.

17

Kasiula30 napisał/a:

nic na sile, ciesz sie wolnoscia ona tez ma swoje dobre strony he he wink

Autor najwyraźniej wpadać zaczął w desperację... I na co ta WOLNOŚĆ i jej "dobre strony"?
Myślę, że Autor mimo, że taki ...doskonały (...ze jestem ladny i przystojny ...ubieram sie sportowo/elegancko oraz staram sie o siebie dbac (wyglad podstawowy zarost,wlosy,paznokcie) czy tez sport silka/bieganie...) ma w sobie coś z zarozumiałości, co potencjalne ...kandydatki na żonę wyczuwają i uciekają. Może i łatwo mi to pisać, bo - mimo, że anim przystojny, anim elegancki, anim dbam o siebie, anim siłka itp - jakoś nigdy nie miałem problemów z poznawaniem i blizszą znajomością. Zarozumiałe? Zapewne...
Anonim1, zacznij od pewności siebie, od wiary w siebie, od odsłaniania twarzy. Nawet Twój nick tutaj świadczy, że ...coś mało w Tobie inwencji twórczej i odwagi. Wygląd, dbanie o siebie - to nie wszystko. Ważniejsze jest to "coś" - fantazja, szaleństwo, indywidualność, inteligencja, wrażliwość i ...CHARAKTER. Tym zjednasz sobie sympatię i cieplejsze uczucia. Było tu już kilka wątków pisanych przez podobnych Tobie samotnych - mimo, ze tak doskonałych - facetów. Z przykrością (udawaną smile ) wspomnę, ze wespół z innymi stałymi bywalcami Forum ...rozczłonkowaliśmy te "doskonałości" na czynniki pierwsze obnażając całą prawdę. Może i miłe to nie było, ale uświadomiło (chyba) imć panom, że coś ważniejszego się liczy bardziej od: kasy, wyglądu, szpanu...
Wiesz, to, co napisałeś: "...byc wiernym,lojalnym,czulym i kochajacym(takie sa podstawy dobrego zwiazku)" to pięknie brzmi...
Czasem różnie rozumiemy - wydawać by się mogło - te same pojęcia. I to niekiedy bywa sednem problemu...
Prześledź tu parę wątków podobnych sobie, może coś Ci uświadomi.

18

Skoro wychodzisz z założenia, że zawsze dostaniesz kosza, to tego kosza dostaniesz zawsze, proste wink

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przystojny facet wciaz sam szukajacy milosci/dlaczego?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024