Sex po porodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Sex po porodzie

Kobietki mam do was pytanie.Ile czasu po porodzie naturalnym z nacięciem krocza zaczęłyście współżyć?
Czy u was też sex się różnił niż ten z przed porodu.?Nie wiem czy to jak zszywają ma później znaczenie podczas współżycia.
U mnie jest tak że po porodzie sex jest dla mnie o wiele przyjemniejszy i doznania są bardziej nasilone.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sex po porodzie

Ewelinka po 4 tygodniach pierwszy raz
Ja nie mialam problemow z seksem po porodzie
Zmian tez nie zauwazylam
Szycie też nie sprawilo ze odczuwam seks inaczej

3

U mnie nacinania nie bylo. Smialo moge powiedziec: niestety, bo popekalam bardzo. Dwoch lekarzy szylo mnie godzine czasu i nie mogli dojsc do ladu, co do czego;). Wspolzyc zaczelismy 8 tyg po porodzie. Obawy byly, ale maz byl delikatny. Zreszta nie bolalo. Doznania? Hmm... Zszyli mnie dobrze, nie moge narzekac. Mnie sie wydaje, ze jestem nawet troszke "ciasniejsza", maz twierdzi, ze nie czuje zadnej roznicy, szwow tez. Wazne, ze nie ma sie wiadra miedzy nogami wink. Seks jest przyjemny. Jakiejs ogromnej roznicy nie odczuwam, ale doznania ciut wieksze. U mnie glowna role odgrywa moja waga. Zawsze bylam raczej normalna, szczupla (bez przesady). Po porodzie zostalo mi +30 kg. I do tej pory ciezko mi zrzucic. Schudlam sporo zaraz po porodzie-maj 2013, ale przez zime znowu przytylam. Teraz czuje po sobie, ze na wiosne bede chudla, a wiec i kompleksow powinnam sie pozbyc.

4

Ewika99 Ja przed ciążą byłam osobą szczupłą i wysportowaną.Brzuszek umięśniony.Jestem prawie 4 tygodnie po porodzie i mój brzuch woła o pomstę do nieba.Zostało mi troche rozstępów no i brzuszek odstaje;((.Czuje się mało atrakcyjna no i te wahania nastroju:((.Czasem sama ze sobą nie mogę wytrzymać.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024