Dlaczego faceci mowia o swoich byłych? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego faceci mowia o swoich byłych?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Dlaczego faceci mowia o swoich byłych?

No jak wyżej wspomniałam, zadałam jakieś pytanie koledze z którym się spotykam a on mi opowiedział że był tam z byłą potem że ona coś tam i coś tam jakby mnie to interesowało...
albo dlaczego mowi o innych kobietach jak podaje jakiś przykład..

Zrozumiecie to? bo ja nie ?
Jak reagujecie na takie odzywki ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego faceci mowia o swoich byłych?

Moze odtwarzal traume , jak mial zamglony wzrok i kapalo mu z nosa to pewnie tak bylo.

3

Katarzyna999 napisał/a:

No jak wyżej wspomniałam, zadałam jakieś pytanie koledze z którym się spotykam a on mi opowiedział że był tam z byłą potem że ona coś tam i coś tam jakby mnie to interesowało...
albo dlaczego mowi o innych kobietach jak podaje jakiś przykład..

Zrozumiecie to? bo ja nie ?
Jak reagujecie na takie odzywki ?

Jest kilka powodów , albo nie może zapomnieć o byłej i ciągle ją porównuje z obecną,albo tej obecnej chce zrobić na złość,tym samym dokuczając jej.

4

Wydaje mi się, że ktoś kto pogodził się z rozstaniem i nie czuje nic (ani miłości ani nienawiści) do byłej, nie będzie wspominał o niej na każdym kroku. A jeśli mimo, że nic nie czuje i wspomina, to chyba jest zupełnie pozbawiony empatii, bo wiadomym jest, że ludzie nie lubią słuchać "z byłą byłem tam, robiłem z nią to, było tak i tak", szczególnie na początku związku czy spotkań. Albo rzeczywiście próbuje wzbudzić zazdrość, co dla mnie jest kompletnie niedojrzałe.

Ja na takie coś nie reaguję, bo mój facet nigdy nie dręczył mnie opowiadaniami o byłej. Ja sama poruszałam ten temat z ciekawości. Gdyby jednak na pierwszych randkach co chwile opowiadałby mi o innych kobietach to stwierdziłabym, że może sobie do nich wracać, jak mu z nimi było tak dobrze wink

5

Niektórzy faceci, tak mają jak sa w długoletnim związku albo związku kótry miał znaczacy wpływ na ich życie, przypominają się pewne sprawy, mój chłopak np często cos mi tam opowiada, oczywiście wkurza mnie to, ale on nie robi tego specjalnie, po prostu nie przemyśli a często jest również tak, że faceci mają duże mniemanie o sobie i chcą pokazać jak to super wyglądało ich życie, nie przejmuj się, po prostu jak wasze relacje się zawężą powiedz mu, że nie czujesz się dobrze gdy przy tobie wspomina o byłej, ponieważ robi ci się przykro.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego faceci mowia o swoich byłych?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024