Dać jej czas? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez marcin92 (2014-02-10 06:46:52)

Temat: Dać jej czas?

Witajcie
Zakochałem się w dziewczynie, która się też we mnie zakochała (ale chce tego i nie chce) powiedziała że musi sobie to przemyśleć przez jakiś cza, byśmy się do siebie nie odzywali.

Proszę o opinie czy pisać do niej czy poczekać aż sama napisze?
nie chcę być natrętny, z jednej strony a z drugiej strony jak ona to może odebrać

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dać jej czas?

Jesli juz musisz wybrac jedna z tych dwoch opcji, to poczekaj.

3

Benita72 napisał/a:

Tak juz wybralem, tylko pytanie czy pisac cos do niej?

4

Jesli poprosila cie o czas, to wydaje mi sie ze powinienes czekac. Ale znowu nie w nieskonczonosc. jezeli przez dluzszy okres nie bedzie sie odzywac, to wtedy zrob pierwszy krok smile

5

marcin92 napisał/a:
Benita72 napisał/a:

Tak juz wybralem, tylko pytanie czy pisac cos do niej?

Jesli pisac, to tylko po to, by zapytac - ile dokladnie czasu potzrebuje do namyslu. Jesli ten czas minie, a ona sie nie odezwie, odpuscic sobie. Nic na sile.

6 Ostatnio edytowany przez ewtula (2014-02-13 13:34:05)

A moim zdaniem to nie łaś się i miej honor,  bo jak można się zastanawiać i chcieć czasu -A co to jest - podwójne zapalenie płuc? żeby przeczekać aż przejdzie? Albo się kogoś chce --albo nie. Albo kocham albo nie kocham. PROSTE.

7

Jeśli się wstrzymasz i poczekasz to lepiej wypadniesz w jej oczach. Niestety jest tak, że jeśli ktoś nas ignoruje to jest on dla nas atrakcyjniejszy, jeśli ktoś jest  natrętny - nie jest wyzwaniem i nie jest atrakcyjny w ogóle.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024