Hej dziewczyny
Zamierzam zapuścić włosy. kto ze mną? pisać . ![]()
Też zapuszczam, choć po zimie na pewno będę musiała troszkę przyciąć końcówki, bo już są wysuszone.
Też bym chciała zapuścić. Nigdy w życiu nie miałam naprawdę długich włosów, zawsze sięgały maksymalnie do łopatek. To przez to, że uwielbiam mizianie po włosach i za każdym razem gdy podcinam końcówki u fryzjera, chcę przedłużyć sobie przyjemność i każę ciąć dalej
No, ale chcę spróbować wyhodować włosy do pępka albo tyłka, póki młoda jestem ![]()
Ja mam włosy do pasa i od siebie mogę powiedzieć, że samo zapuszczanie nie jest takie złe, gorzej z utrzymaniem ich w ładzie ![]()
Ja mam włosy za łopatki, ale zapuszczam dalej ;p
I ja,i ja! Zazwyczaj szybko mi odrastały,a teraz ostatnio byłam u fryzjera we wrześniu i coś marnie im idzie;( Już przydałoby mi się podciać końcówki,ale walczę ze sobą:D ostatnio nawet 3 osoby pytały,czy byłam u fryzjera!
z włosów pięknych,długich i grubych obicięłąm je na krótko.treraz znów walczę o te z początku..;)
Ja miałam 3 krotnie do pasa w tym raz miałam zrobione loczki - w sumie nie wiem czy mi do końca pasuje, narazie nie ścinam ![]()
Ja zapuszczam od 3 lat... są za łopatki a tak mnie kusi żeby je obciąć że masakra
mąż mnie wspiera bo on lubi długie włosy ![]()
Dobra ja też zapuszczam
Tak samo wyszło. Po prostu na razie nie mam zajawki na krótkie. Na razie mam takie do łopatek czyli najdłuższe jakie mi się udało w życiu zapuścić ![]()
I ja też nie obcinam
mam za łopatki i mimo,że rosną (1,5cm odrost mies ),dłuższe się nie robią...
Końce się kruszą,trochę podcinam,pewnie taka długość już pozostanie,a marzą mi się do pośladków ![]()
Ja tez nie obcinam, ostatnio obcięłam i baaardzo żałuję...
Także wspieramy się nawzajem nie ma obcinania
Mam pytanie z serii :Na Razie Nie Mam Większych Problemów:
czy macie jakieś SKUTECZNE sposoby na puszące się końcówki? Kupiłam serum na końcówki, z Joanny, z olejkiem arganowym, ale ....nie wiem czy takim specyfikom ufać, czy one coś w ogóle poprawią?
ja też zapuszczam!:D Od 1, 5 roku:) troszkę odrosły ale nie są jeszcze na tyle długie jak bym chciała;p
postanowiłam że jak skończę studia to wtedy może podetnę ;p czyli za jakieś 2 lata:)
ja zamierzam ściąć.
Hej dziewczyny ja zapuszczam już od 6 miesięcy miałam włosy do ramion teraz mam za łopatki. Jeżeli chcecie zapuszczać najlepsze jest częste podcinanie końcówek na prosto ok 2 cm ja to robię 2 razy w miesiącu. Do tego stosuje olejki na porost włosów które pomogły uzyskać mi wiele baby hair.
Wszystko znajdziecie na moim blogu
anabel.bloa.pl
2 razy w miesiącu, 2 cm?? To by mi nigdy nie urosły ![]()
Ja zapuszczam
A pomaga mi w tym szampon wzmacniający i olejek arganowy ![]()
Ja zapuszczam już kilka lat, ale coś marnie mi idzie..:)
Fajnie, że mamy tu grupę wsparcia ![]()
Ostatnio ścięłam końcówki i pocieniowałam włosy, bo gdy są równo ścięte, nie mogę dojść z nimi do ładu (mam ni to loki ni to fale ;/ ) Najdłuższe pasma sięgają mi łopatek, najkrótsze do karku.
Teraz zamierzam zapuszczać wytrwale!
Wszystkim innym zapuszczającym życzę powodzenia i wspomnianej wytrwałości bo wiem, że często kusi, żeby ściąć, a dbanie o włosy wymaga wiele cierpliwości i determinacji ![]()
Pozdrawiam ![]()
Hej, ja też zapuszczam, mam na razie włosy do ramion, ale marzą mi się takie do połowy pleców...
Cat, na puszące się końcówki polecam jedwab od Joanny
Sama używam, bo mam puszące się włosy i bardzo sobie chwalę.
Kosztuje ok. 13zł, jedną kropelkę wcierasz w końcówki i resztę włosów. Na mokre bądź na suche włosy.
2 razy w miesiącu, 2 cm?? To by mi nigdy nie urosły
hej dziewczyny może to i mało bo 2 cm to na pewno nie jest dużo ale lata temu brałam chemie straciłam wiele włosów praktycznie wszystkie teraz kiedy sięgają mi za łopatki ciesze się i nie chce już ich ścinać zbyt krótko