Weekendowy wyjazd na Walentynki - proszę o podpowiedzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Weekendowy wyjazd na Walentynki - proszę o podpowiedzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Weekendowy wyjazd na Walentynki - proszę o podpowiedzi

Zbliżają się Walentynki i wszędzie już roi się od pomysłów na prezenty dla drugiej połówki z tej okazji. My z chłopakiem wpadliśmy jednak na fajniejszy chyba pomysł- zamiast wydawać pieniądze na prezenty, które jak wiadomo nie zawsze bywają trafione postanowiliśmy przeznaczyć te środki na weekendowy wyjazd. Chodzą nam góry po głowach tylko wciąż nie wiemy co wybrać (oczywiście polskie góry). Ofert jest dużo i ciężko się zdecydować... Może ktoś z Was może coś fajnego i niedrogiego polecić? Miejsce z klimatem na niezapomniany weekend we dwoje poszukiwane smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Weekendowy wyjazd na Walentynki - proszę o podpowiedzi

Po pierwsze powinniście zastanowić się czego po tych górach oczekujecie. O tej porze roku z pewnością nie wszędzie można pospacerować z uwagi na dość trudne warunki. Na waszym miejscu wybrałabym więc np. Karpacz albo Jelenią Górę - jeśli akurat nie będzie wam się chciało maszerować po szlakach, warto skorzystać z przyhotelowych ofert spa smile

3 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-02-22 11:20:43)

no walentynki już za nami. ja z chłopakiem byliśmy na nartach jednodniowych organizowanych przez spam. wydaje mi się ze takie wspólne wyjazdy, jeżeli oboje coś lubimy, to jest doskonały pomysł żeby razem coś fajnego zrobić. wyjazd w góry na weekend też myślę ze fajna sprawa - byleby pogoda dopisała. a jak wczoraj można było to zauważyć...to bardziej wiosnę mamy niż zimę wink

4

A my popłyneliśmy promem. Niesamowicie to wyglądało i dla mnie mega romantyczne. Do tego nie drogie, bo Unity Line zrobiło ofertę walentynkową za niespełna 500 zł do dwóch osób.

5

Mya a dokąd popłynęłaś?? Byliście tylko na promie czy miałaś jakieś inne atrakcje?

6

Witam   a my byliśmy w Mielnie i było cudownie  bo był Zlot Morsów  no i ja też w to weszłam  nawet mam ochote zapisac  sie do Klubu Morsa

7

Popłyneliśmy do Ystad. Było zwiedzanie z przewodnikiem i troche atrakcji na samym promie. Wykupioną mieliśmy kajutę czy jak się tam ten pokój nazywa, ale bylo cudownie. Stanowczo polecam nawet na zwykly niekoniecznie walentynkowy wypad.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Weekendowy wyjazd na Walentynki - proszę o podpowiedzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024