Nie umiem się zakochać (mężczyzna) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie umiem się zakochać (mężczyzna)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Nie umiem się zakochać (mężczyzna)

Byłem zakochany od wieku 16 ale się rozczarowałam po paru latach bo dziewczyna mnie cały czas odmówiła. Teraz mam 24 lata i mam problem. Po rozczarowaniu nie moge się zakochać w żadną inną. Możecie dziewczyny/kobiety pomóc mi ? dajcie jakąś radę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie umiem się zakochać (mężczyzna)

Może Twój problem polega na tym, że zabardzo Ci zależy. Nie da się zakochać na życzenie. Równie dobrze problem może polegać na tym, że jesteś uprzedzony do dziewczyn, bo każda następna może się okazać taka jak Twoja niespełniona miłość i Ciebie zawieść. Z kolei innym powodem może być fakt, że jeszcze nie poznałeś dziewczyny, która ruszyłaby Twoje serce. Ciężko jest wnioskować, bo nic o sobie więcej nie napisałeś smile

3

No i dobrze.Nie przezyjesz rozczarowań, porzuceń,zazdrosci.
Wybor Twojej partnerki życiowej bedzie bardzo racjonalny,nie bedziesz zaslepiony...
To zart oczywiscie.Ja myslę,ze przyjdzie czas na miłosć.Widocznie tej swojej jeszcze nie spotkaleś.I dziwią mnie wypowiedzi niektorych typu" miesiac temu zerwalam z chlopakiem,bardzo go kochalam,ale mnie zdradził.Teraz mam nowego,jestem szczesliwa".Tak szybko nie mozna sie odkochac i zakochac znowu.
I trochę odbiegnę od tematu.W innych religiach -judaizmie,islamie,hinduizmie,są malżenstwa aranzowane przez rodziny.Mlodzi pobierają się bez milosci.A milosć przychodzi pózniej.Albo nie przychodzi wcale.

4

Nic na siłę. Gdy spotkasz swoją kobietę- będziesz czuł, że to ta jedyna. Wtedy wszystkie obawy znikną.  "Nie umiem się zakochać" - TO BŁĘDNE STWIERDZENIE. Miłość jest albo jej nie ma.
Ja czekałam na swoją miłość 32 lata -to tak na pocieszenie. Wiedziałam jednak, że jeśli ma przyjść- to przyjdzie i nie szukałam jej na siłę.

5

Dzięki bardzo za rady smile

6

tylko ja mam wrażenie, że ten post wygląda jakby żywcem tłumaczony przez google translator?

7

Zakochac się na życzenie nie da. Można poznać mnówsto Panów i nic.
Czasem się jednak trafi na osobę, która ma to coś....
wtedy warto, w innym przypadku nie warto

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie umiem się zakochać (mężczyzna)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024