Cos naprawde SKUTECZNEGO pod oczy niepodrazniajacego wrazliwych OCZU? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Cos naprawde SKUTECZNEGO pod oczy niepodrazniajacego wrazliwych OCZU?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez I TY Zbrzydniesz .... (2014-01-26 20:57:33)

Temat: Cos naprawde SKUTECZNEGO pod oczy niepodrazniajacego wrazliwych OCZU?

Czy moglybyscie polecic jakis krem specyfik,olej jakies maslo pod oczy ale naprawde skuteczne ,ktore nie bedzie tez podraznialo wrazliwych oczu-powodowalo zmeczonych oczu ..

I MOZE KTOS SLYSZALo czyms skutecznym na since-SINO-SZARAWE -cienie pod oczami w oczodolach ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cos naprawde SKUTECZNEGO pod oczy niepodrazniajacego wrazliwych OCZU?

żel arnikowy

3

Też mam ten problem i przetestowałam wiele kosmetyków, ale nie znalazłam idealnego, więc również chętnie skorzystam z porady...
co do żelu arnikowego to miałam z Floslek ale nie zauwazyłam żadnej poprawy

4

Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale moja mama używa tego

http://www.sklep.dax.com.pl/foto/big_376.jpg

To krem z serii Yoskine 40+ . Jest fajny bo i na dzien i na noc i jest włąsnie przeznaczony do okolic oczu, powiek i okolic ust. Poprawia stan skóry a przy okazji redukuje zmarszczki ;P Moja mama jest zachwycona.

5

To dobrze, kobieta powinna dbać o siebie. Ja w sumie jeszcze nic nie używam bo mam dopiero 30 lat, chociaż w sumie przydałoby się coś na zmarszczki mimiczne bo takowe już mam niestety.

6

Mya, jestem przed 30, więc ten krem odpada... wszędzie piszą ze cienie pod oczami są wynikiem niewyspania lub przemęczenia, a mnie to nie dotyczy i tak je mam. Kupiłam wczoraj krem Pharmaceris na tenże problem - zobaczymy czy on sobie poradzi.

7

Przy regularnym stosowaniu pomoże Herbal Garden Krem pod oczy. Nie jest drogi (ja za swój zapłaciłam niecałe 8 zł, więc warto). Można go znaleźć na pewno w Rossmannie.

8

ja po kremie Pharmaceris  dostałam uczulenia... jak po wiekszości niestety...

ten sam ból wieczne sińce i worki pod oczami próbowałam chyba wszystkiego i nic

9

Mnie też większość kremów pod oczy niestety podrażnia. U koleżanki spróbowałam kremu pod oczy z Vichy Idealia i w końcu trafiłam. Jest on hipoalergiczny, do skóry wrażliwej, bez parabenu z wodą termalną z Vichy. Cienie pod oczami zrobiły się widocznie jaśniejsze, skóra wokół wygładzona, nawilżona.

10 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-07-21 19:33:42)

Polecam serum peptydowe spam , przeznaczone jest do stosowania w gabinetach kosmetycznych, można je kupić w hurtowni kosmetycznej. Nie mam już problemów z siniorami pod oczami, które tak bardzo psuły mi samopoczucie za każdym razem gdy spojrzałam w lustro. Nic nie pomagało, lub jeśli już to na bardzo krótko i potem wszystko wracało. Dlatego mogę polecić wszystkim, którzy zmagają się z cieniami czy obrzękami pod oczami.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Cos naprawde SKUTECZNEGO pod oczy niepodrazniajacego wrazliwych OCZU?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024