Moja dziwna relacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja dziwna relacja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Moja dziwna relacja

Witajcie,

Pewnie byly podobne historie na forum. Jednakże chcialabym wam opowiedziec moja osobista.

W maju tego roku poznalam faceta przez internet. Zasady byly jasne- spotykamy sie na seks. Bylam najprawdopodobniej uzalezniona od tego. Wczesniej przez pol roku spotykalam sie z przeroznymi mezczyznami z internetu. Nie potrafilam przestac. Mialam dzo stresu, czulam sie samotna i te ciagle mysli o seksie...
Jednakze odkad go poznalam nie szukalam nikogo, z nikim sie juz nie umawialam- wystarczal mi. Z czasem go polubilam...  nawet bardzo.
Po pewnym okresie czasu zaczelo mi dokuczac to ze nie potrafimy nazwac tej relacji. Mielismy codzienny kontakt ze soba, widywalismy sie co 2-3 dni.  Wrocil po 3 tygodniach z nad morza i chcialam wtedy przejsc na etap kolezenstwa, poniewaz swietnie sie ze soba dogadywalismy, podobny humor, zainteresowania itp. Byl to wrzesnien i z mojej strony cos sie zmienilo, zaczelam czuc cos wiecej. Mowil, ze nie mozemy byc razem, bo dzieli nas 10 lat, że ma spora przeszlosc dotyczaca kobiet oraz ze poznalismy sie w fatalny sposob.

Mowil jedno... a na spotkaniach "bylam jego dziewczynka" calowal mnie, przytulal- wydawalo mi sie, że na prawde czuje do mnie cos wiecej. I tak minal wrzesnien, padziernik, listopad.. i nagle dowiedzialam sie ze spotyka sie z 23 letnią, ladna, z dlugimi nogami i duzymi biustem dziewczyna. Powiedzial, ze nic do mnie nie czuje, że bardzo mnie lubi, ale to za malo. Strasznie wtedy plakalam, schudlam 5 kg w ciagu niecalych 2 tygodni. Bardzo to przezywalam, a on zakonczyl z nia ta relacje po 2 tygodniach odkad ja wiedzialam. Tak jakby wrocil do mnie. Chociaz nie był to zwiazek nigdy. Zaczelam dopytywac o nia, powiedzial, ze nic nie bylo miedzy nimi, raz ja pocalował i zrozumial, ze bardzo mu na mnie zalezy i nie moze mnie stracic, że jestem najlepsza kobieta jaka poznal w zyciu.

Odkad pojawila sie 23letnia pieknosc zaczelam go sprawdzac, telefony, laptop... dowiedzialam sie, ze od maja mial jeszcze jakies przygody z kobietami- ale mysle, wtedy nie znaczyl dla mnie tak duzo, nie bylismy razem, wiec jesli jest czysty od wrzesnia to ja to toleruje. Znalazlam kilka dni temu zdjecie tej pieknosci w staniku. Nie dawalo mi to spokoju, poniewaz miedzy nimi rzekomo byl tylko pocalunek. Zaczelam dopytywac glebiej, dowiedzialam sie ze spal z nia 3 razy + seks oralny. Umowili sie zeby mi nie mowic, bo bede cierpiec.

Nie wiem czy moge nazwac ta zdrada, bo nigdy nie bylismy w zwiazku. Od grudnia prawie wszystkie noce spedzalismy razem, bylo lepiej niz kiedykolwiek i z kimkolwiek. Czulam sie piekna, wazna, bezpieczna. I nagle powrot do przeszlosci...
Powiedzial ze juz nigdy mnie nie oklamie i nie narobi swinstwa.

Powinnam sobie dac spokoj? czy walczyc o faceta, w ktorym zakochalam sie po uszy?  Dac sobie troche czasu? Zobaczyc czy tesknimy za soba, czy jestesmy wazni dla siebie? Czy raz na zawsze odciac sie od niego?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja dziwna relacja

musisz dać wam trochę czasu i zobaczysz co z tego będzie. jeżeli on nadal się będzie się umawial z innymi kobietami to daj sobie spokój

3

Powiedział, że już nie bedzie. "Teraz jestem tylko ja".

ale skoro zostawil mnie na chwile i poszedl do tej z wiekszym biustem, to sytuacja zapewne sie powtorzy...

georgiajane, myslisz ze od kogos kto zyje w taki sposob mozna oczekiwac wiernosci ?????????
Co Ty masz 15 latek ? ze masz taka naiwnosc w sobie ?
A moze harlequinow sie za duzo naczytalas ?

5

Inaczej jest jesli sprobuje patrzec na to z boku... a inaczej gdy z nim przebywam, rozmawiam...

Chyba za duzo "syfu" narobil miedzy nami bysmy mogli to kiedykolwiek wyprostowac i zyc normalnie, cieszyc sie teraźniejszoscia, zamiast wspominac smutna przeszlosc...

Odpowiedz sobie na jedno pytanie :
ufasz mu na tyle, ze czujesz sie bezpieczna ?

... uciekaj moja droga

7

Odkad dowiedzialam sie ze z nia spal.... nie ufam mu i nie czuje sie bezpiecznie...

georgiajane, to bylo pytanie retoryczne:)

9

@georgiajane, każdy kto spotyka się tylko na seks kiedyś tak kończy, więc masz nauczkę na przyszłość. Facetowi możesz dać szansę, ale... spuść go ze smyczy. Wyluzuj się, a zobaczysz jaki on jest naprawdę. Na razie nie wiadomo czy ten etap w jego życiu się skończył. Może tak, ale równie dobrze możesz być tylko opcją awaryjną, więc podejdź do tego z dystansem.

10

Opowiedzial mi o wszystkim ze szczegolami... obiecal ze jesli zdecydujemy sie byc kiedys razem to nigdy mnie nie oszuka i nie zdradzi.

Napisala dzis do niego, dal mi przeczytac. Brzmialo to mniej wiecej: "dla ciebie oklamalam ta laske a ty teraz cos krecisz i udajesz niewiniatko, nie zostawie tak tego".
Impulsywnie chwycilam za telefon i zadzwonilam. Byla zaskoczona, nie sadzila ze wiem o wszystkim i ze przeczytam ta wiadomosc, kazalam jej po cichu odejsc i nie kontaktowac sie ani ze mna ani z nim i zostawic nas juz w spokoju, bo swoje narobila. Odpowiadala tylko ze nie bedzie ze mna rozmawiac i to nie jest jeszcze koniec.

Jesli trzecia osoba wie, ze ta druga spotyka sie z kims to nie powinna sie wpychac, a tym bardziej puszczac sie, by utrzymac druga osobe przy sobie. Gdzie kobieca solidarnosc? Ludzie sa jednak parszywi.

(przepraszam tych nieparszywych)

11

georgiajane napisał/a:

Ludzie sa jednak parszywi.

Dla mnie parszywe jest, gdy dwie baby walczą między sobą o NIEWARTEGO tego faceta jak wściekłe psy o kawał mięsa.

12

Jesli jest sie z kims tak blisko, widujesz sie codziennie, dzielisz wszystkim.. to ciezko odejsc. Przywiazanie? Uczucie? Nie wiem.

Nie walcze , tak mi sie wydaje. Czuje sie oszukana, zła. Chcialabym, zeby ona tez sie tak poczula. Wiem, ze to dziecinne i nie powinno sie schodzic na taki poziom, ale jest we mnie tak wiele emocji, ze dzialam impulsywnie. Potem zaluje.

Powinnam zostawic z spokoju i jego i ją, bo sa siebie warci. Tylko, ze nie potrafie. Dam sobie troche czasu z daleka od niego. Zobacze czy mu na mnie zalezy, czy sie zmieni, czy bedzie o mnie dbal i czy bede najwazniejsza.

Dowiedzialam sie, ze tamta dziewczyna oczekuje przeprosin ode mnie. Nie wydaje mi sie zeby na nie zasluzyla, poniewaz tez klamala. Czy moze powinnam cos napisac?

13

Dziewczyno daj sobie spokój,z nim,z nią i tym całym "związkiem " nic z tego nie będzie to nie jest typ wiernego kochającego faceta..

14

Nie powinnas czytac wiadomosci przeznaczonej nie dla Ciebie, nawet jak on Ci do przeczytania daje. Ani awanturowac sie z obcą Ci babą. Po jakiego? Sam powinien zalatwiac sprawy z panienką i w jego interesie powinno byc, zeby to szybko skonczyc i odbudowac Twoje zaufanie.

Jesli tego nie robi, znaczy - ma Cie w nosie, delikatnie rzecz ujmujac.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja dziwna relacja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024