Drogie Panie potrzebuje waszej opini(facet), zauroczenie, ryzyko?. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drogie Panie potrzebuje waszej opini(facet), zauroczenie, ryzyko?.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Drogie Panie potrzebuje waszej opini(facet), zauroczenie, ryzyko?.

Witam Drogie Panie smile
Sproboje przedstawic historie jak najkrocej i jak najdokladniej jak sie da zeby wszystko bylo w miare poukladane i spojne a wiec :

jestem studentem mam 22 wiosen na karku, u siebie na roku mam pewna damę o ktorej mysle intensywnie przez ostatni rok, 1 raz cos takiego czuje do kobiety, uwielbiam sie na nia patrzec, wydaje mi sie idealna, choc wbrew pozorom nie jest jakas modelka nie jest super ladna nie ma super pupy czy tez piersi, ale jest w niej cos co mnie do niej ciagnie niesamowicie juz okolo roku. Tak pewnie zapytacie dlaczego nic nie zrobiles przez ten rok?, no wlasnie sam kurde nie wiem poprostu przerasta mnie odrzucenie, co za tym idzie przegrana z kretesem, jestem czlowiekiem ktory nigdy sie do porazki nie przyzna, niestety taki moj charakter.
Normalnie jestem dosc rozmowny, lubie rozsmieszac ludzi i udaje mi sie to, mam sporo znajomych i kilku przyjaciol, nie jestem jakims snobem czy tez nie wiadomo kim, uwazam siebie za normalnego goscia, dodam nawiasem jeszcze, nie zebym sie chwalil czy tez dowartosciowywal chce tylko okreslic jasna sytuacje co mnie meczy i jaki jestem, ze moj drogi przyjaciel mial sporo dziewczyn kazda z nich bardzo mnie lubila wiec chyba to o czyms swiadczy heh.
Pewnie zapytacie dlaczego nie podbijesz nie zagadasz? Bo hmmm zawsze jest z kolezankami a nigdy sama, poruszac jakis temat to wszystkie zaczna rozmowe chociaz wzrok skierowany na nia. Czasem jak siedzi na wykladzie na tyle pieknie wyglada ze z checia zrobil bym jej zdjecie, zastanawiam sie w glebi co sie ze mna dzieje czyzbym sie zauroczyl w kobiecie ktorej nawet nie znam?, na uniwerku jest wiele fajnych "dupeczek" ale ona i tak najbardziej mi sie podoba, chociaz wcale sie nie wyroznia...
Co zrobic? Obmyslilem w sumie 2 plany heh:
1. Postawic wszystko na jedną kartę zazwyczaj tak robie, podbic tekscik podobasz mi sie, moze mialabys ochote sie blizej poznac cos w tym rodzaju? powie albo tak albo nie, w obu przypadkach i tak wszystko rozejdzie sie i bedzie psioczenie za plecami ale co poradzic taka natura ludzka.
2. Kolezanki mam z jedna kontakt a reczej z dwoma takze z mojego roku, jedna znam dosc dobrze i mniej wiecej moglbym ja podpytac co moja "wybranka" sadzi, chociaz to glupie kurw* to nie gimnazjum -.-, pozatym na tyle jej dobrze nie znam wiec nie moge byc pewny ze nie powie jej ze o nia sie pytalem itp gdzie przez rok tego nigdy nie robilem
Czasem jak na nia patrze lub chce zaczac temat braknie mi slow i taki zonk, a nigdy w rozmowach z kobietami nie mialem problemow a tu jednak boje sie czegos, czegos co nazywa sie odrzuceniem...
Drogie Panie co byscie zrobily na moim miejscu chociaz nie to zle pytanie co byscie zrobily jakby jakis typ tak z dupy do was podbil i powiedzial tekst ze chce was lepiej poznac heh, co jak co ale to jest tylko jedno zdanie po ktorym wygram lub przegram czego bardzo nie lubie, ale z drugiej strony tez moze pomyslec co mu odjeb*** ze palna takim tekstem ehhh
Prosze o jakies rady, czy cokolwiek... metlik w mojej glowie mnie przerasta czasem...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Drogie Panie potrzebuje waszej opini(facet), zauroczenie, ryzyko?.

i co z tego że nie jest mega chodzącą pięknością ale może mieć dużo lepiej poukładane w głowie niż jakieś piękności... !!! załatw do niej nr i pisz... uśmiechnij się czy coś zawalcz bo może warto..

3

Hmm mysle czy nie postawic wszystkiego na jedna karte, tylko czy to dobre rozwiazanie? Jak kobiety na taka "propozycje" reaguja?

4

someday napisał/a:

Hmm mysle czy nie postawic wszystkiego na jedna karte, tylko czy to dobre rozwiazanie? Jak kobiety na taka "propozycje" reaguja?

Na jedną kartę? to znaczy? Pdejdziesz do niej i powiesz ze sie od roku w niej kochasz???? nieeee nie rób tego... Lepiej znajdz ją na fejsie, napisz prywatną wiadomośc.... zdobądz jej numer, zadzwon .... coś w tym stylu.... pamiętaj , że kobiety też lubią zdobywac facetów, a więc nie bądź zbyt nachalny bo wtedy możesz ją tylko odepchnąc od siebie... powolutku i może coś z tego wyjdzie... jeśli nie nie załąmuj się, kiedyś natrafisz na taką jeszcze... smile powodzenia

5

Mysle,ze powinienies znalezc jakis kontakti sprobowac zagadac,ryzyko odrzucenia jest zawsze ,ale wyglada na to.ze niezle sie zauroczyles i wiesz mi,ze jesli nic nie zrobisz,bedziesz kedys zalowal.A swoja droga dziekuje Ci za tego posta,jestem kobietka i mam ten sam problem,ale w druga strone.Ktos mnie uwaznie obserwuje od dluzszego czasu-krocej niz rok-czasem zagada,ale bardzo niesmialo,tylko czesto sie usmiecha ,zastanawialam sie o co kaman i troszke otworzyles mi oczy,panowie troszke wiecej odwagi smile

6

Odwaga odwagą smile, ale chodzi glownie o przegrana z kretesem, jesli facet podbija do jakiejs kobiety znaczy to ze mu sie podoba i nie chcialby jej starcic dopoki jej lepiej nie pozna, jesli tak bedzie to odrazu morale ida w doł, natomiast jesli sie uda no to wiadomo "bajera" kreci sie dalej. Jesli tez Ci sie podoba to mozesz do niego podbic, facet do zauwazy odrazu, daj mi kilka znakow, potem on juz sie wezmie za resztę, jesli skapuje przekaz, imo ja niestety nie otrzymalem zadnych znakow a moze otrzymalem tylko je przegapilem, cholera wie....., czyli mowisz sky14 zeby isc na calosc big_smile?

7

Jezeli tak bardzo obawiasz sie odrzucenia ,to sprobuj,np.usmiechnac sie patrzac prosto w oczy i zobacz jaka bedzie reakcja,pogap sie troszke-ja mowie to na swoim przykladzie ,bo tak mnie bada ten facet w pracy i powiem Ci,ze to  dziala ,z tym,ze on mi sie tez podoba no... ale -jak to sie mowi-kto nie ryzykuje,ten w kozie nie siedzi albo inaczej-do odwaznych swiat nalezy,niestety dziewczyna raczej Cie nie poderwie:)

8

Mam prosbe,a moglbys mi tez pomoc troszke i przeczytac moj post -potrzebna rada od net-facetow ,ale nie tylko -  bylabym wdzieczna,bo tematyka identyczna tylko z drugiej strony-a moze tez troszke rozjasni Ci w glowie i podsunie jakis pomysl?Bede baaardzo wdzieczna

9

Hmm nie bardzo rozumiem sky14 ostatniego Twojego posta troche napisany chaotycznie i ciezko mi znalesc jakis glowny wątek big_smile
W czym mam Ci pomoc?
jesli patrzy Ci sie w oczy to dobry znak, ja tez tak robie, wtedy podkreslasz swoja pewnosc, i dajesz do zrozumienia ze ktos Ci sie podoba, czasem jest tak ze dziewczyna nie lapie z Toba kontaktu no i muka, chociaz niektore robia tez to od tak o, a zeby pokazac ze ja wytrzyma dluzej patrzac sie na niego a przeciez nie o to chodzi big_smile chyba to miałas na mysli piszac ostatni post?

10

hmmm,

Someday,
najłatwiej, jeżeli zdobędziesz do niej jakiś kontakt przez komunikator. Wówczas  najłatwiej zagadać, przywitać się, powiedzieć coś o sobie.
Moja przyjaciółka tak poznała swojego męża. Studiowali na jednym wydziale, ale zaczepił ją dopiero na ircu.
ja osobiście też kiedyś poderwałam tak jednego chłopaka. Pobadał mi się od dłuższego czasu i w końcu stwierdziłam, że nie wytrzymam. Znalazłam jego numer gadu-gadu i zagadałam. Hihi, jeszcze mu wmówiłam, że to on mnie "poderwał":P.
Także, jeżeli masz trudności z przełamaniem lodów na żywo, to naprawdę polecam, żebyś odezwał się do niej internetowo.

11

Someday - może to normalna, przyjemna, ładna dziewczyna. Chyba dla niej lepiej że nie umie do niej zagadać facet od - podbijania, wielu innych fajnych dupeczek, podbijającym tak z dupy, snącym teksty jak to określa gimnazjalne...
Jak się kogoś chce poznać, to się to po prostu robi, a nie podnieca samym mówieniem, notabene, dość słabej jakości. Poza tym trzeba mierzyć siły na zamiary smile
Bez urazy, naprawdę życzę jej poznania, ale nie tędy myślę droga.

12

Dzieki someday,pomogles mi:).Trzymam za Ciebie kciuki i zycze ,zeby wszystko poszlo po Twojej mysli,przemysl wszystkie posty,wedlug mnie daja dobre wskazowki,ty powinienies wyjsc z inicjatywa i nie boj sie,przynajmniej sie dowiesz ,czy masz szanse,no niestety tym ryzykuje kazdy facet,a jednak ludzie jakos sie wiaza w pary i sa ze sob.Ze szczerego serca zycze powodzenia.Jeszcze raz dzieki za podpowiedz.Napisz kiedys jak Ci poszlo.

13

A nie możesz zagadać odnoście studiów?

14

Boisz się podejść do dziewczyny, która Ci się podoba ? zrób to. Boisz się, że po pierwszych kilku słowach zapadnie niezręczna cisza ? zacznij rozmowę. Boisz się poprosić szefa o podwyżkę albo awans ? do dzieła. Właśnie na tym polega przełamywanie swoich ograniczeń i budowanie pewność siebie. Na tym polega odważne życie. Jeśli wiecznie będziesz się bał i za wszelką cenę chciał uniknąć porażki, to nigdy do niczego nie osiągniesz, a to właśnie będzie największą porażką. Prawdziwi mężczyźni boją się, ale działają pomimo strachu.

Jeśli chcesz zdobyć dziewczynę, to musisz być gotowy na to, że popełnisz błędy, a być może nawet ją stracisz. Nie traktuj jednak tego jako porażkę, ale jako krok, który przybliży Cię do upragnionego celu. Najważniejsze jest, aby wyciągać wnioski ze swoich błędów i uczyć się na nich

15

Dzieki wszystkim za rady sproboje cos rozkminic, chociaz bd to dobra przeprawa

"Jeśli wiecznie będziesz się bał i za wszelką cenę chciał uniknąć porażki, to nigdy do niczego nie osiągniesz, a to właśnie będzie największą porażką. "

Dzieki za to zdanie Arius.

Remi nie rozumiem bardzo Twojego przekazu

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Drogie Panie potrzebuje waszej opini(facet), zauroczenie, ryzyko?.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024