O co w tym wszystkim chodzi??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » O co w tym wszystkim chodzi???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez camel (2014-01-24 23:39:29)

Temat: O co w tym wszystkim chodzi???

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum smile

Nie rozumiem zachowań kobiety - wiem, tego nikt nie jest w stanie zrozumieć, można jedynie próbować interpretować i wytłumaczyć te zachowania wink

Nie piszę tutaj ze względu na to, że przeżywam sytuację gdy nic z tego nie wyszło. Interesuje mnie bardziej jak można to zinterpretować, co myśli sobie taka kobieta która najpierw daje kosza, a potem odzywa się jakby nigdy nic. Ciekawi mnie psychologiczny aspekt tej sprawy, i sposób myślenia takich kobiet. W sumie to zapomniałem o niej, a ona nagle jakby nigdy nic przypomina o sobie. Jest to dla mnie trochę śmieszne, wszelkie spostrzeżenia przydadzą się na przyszłość, coby unikać takich kobiet, i ewentualnie nie popełnić więcej takich błędów big_smile

A przechodząc do rzeczy: 4 miesiące temu podczas jednej z imprez ze znajomymi koleżanka pochwaliła się, ze założyła sobie profil na portalu randkowym, po czym zaczęła namawiać mnie do tego samego. Ponieważ po rozstaniu z dziewczyną upłynęło sporo czasu, i przeszła mi już cała trauma związana z rozstaniem stwierdziłem czemu nie. Tak więc założyłem profil - w sumie poznałem przez portal jedną osobę. Okazało się, że mamy podobne zamiłowanie do spacerów, a także mieszkamy na sąsiednich osiedlach. I tak w ciągu miesiąca spotkaliśmy się cztery razy na spacerze po mieście. Na ostatnim spotkaniu zrobiłem coś głupiego, po czym ona stwierdziła, że nigdy nie będzie traktować mnie inaczej niż kolegę. Ponieważ nie jestem z gatunku narzucających się, uszanowałem to i więcej nie kontaktowałem się z ową dziewczyną. I nagle dziś, po trzech miesiącach kompletnego braku kontaktu - zarówno z jej jak i mojej strony - dostaje dziś sms: co u Ciebie słychać? O co chodzi?

Mile widziane wszelkie sugestie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: O co w tym wszystkim chodzi???

Moim zdaniem po prostu spróbowała zapomnieć o danej sytuacji, która się jej nie spodobała i spróbować odnowić kontakt. Możliwe, że z tego powodu, że dobrze jej się z Tobą rozmawiało i ogólnie dobrze się czuła w Twoim towarzystwie, a że sprawa była świeża i jest szanującą się dziewczyną chciała udowodnić , że nie pozwala sobie na pewnego typu zachowania ze strony płci przeciwnej wink

3

Przypomniał mi się pewien stary cytat, nie wiem kto to napisał czy powiedział, ale pasuje jak ulał.

"Kiedy się już uczyniło wszystko aby zdobyć kobietę, a skutku to nie przyniosło należy zrobić jeszcze jedno, a mianowicie: zaniechać starań. Wtedy zawsze sama się o ciebie upomni".

Powodzenia.

Pozdrawiam
A.

4 Ostatnio edytowany przez camel (2014-01-28 13:58:25)

Sytuacja wyjaśniła się częściowo. Po kilku wiadomościach wynika, że chodzi jej raczej o nudę. Owa kobieta ma bardzo zajmującą pracę i z tego co wiem dosyć wąskie grono znajomych, podejrzewam więc, że chce mieć kogoś z kim od czasu do czasu- jeśli będzie się jej oczywiście chciało wyjdzie na przysłowiowe piwo, kogoś kto będzie czasowypełniaczem.

I tu pojawia się pytanie jak taktownie dać jej do zrozumienia, ze nie bardzo chcę utrzymywać z nią kontakt, i nie godzę się na bycie zabawką którą się chowa, gdy nam się znudzi.

Btw. skąd się biorą tacy ludzie jak ta dziewczyna big_smile Czy wszyscy normalni wyginęli niczym dinozaury wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » O co w tym wszystkim chodzi???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024