Dostałam ostatnio białe rurki. Ale nie wiem czy teraz ten kolor spodni jest modny? A może będzie?
A czy to ważne? Jeżeli nie przeszkadzają Ci białe rurki to je noś, pokombinujesz z dodatkami i modnie wyglądać będą. Zresztą tutaj nie chodzi o to czy coś jest modne, tylko jak w tym wyglądasz.
Ja mam dwie pary białych rurek - jesienią i zimą rzadko je zakładam (ze względów praktycznych), ale na imprezy czy latem jak najbardziej i bardzo chętnie
. Jeśli natomiast chodzi o sam kolor, to moim zdaniem biel jest zawsze na czasie.
pewnie że jest modny. Biały jest fajny bo pasuje do każdego koloru zwłaszcza na lato ubieramy się na kolorowo a białe spodnie wszystko dobrze rozjaśniają.
Nie jestem fanką białych rurek, ale jakbym znalazły się w mojej szafie to mogłabym je nosić np.do dżinsowej koszuli i kolorowych trampek ![]()

![]()
Jasne, że modne! I to nie tylko ciepłą wiosną, czy latem. Pojawiły się przecież między innymi w kolekcji jesień - zima 2013 Isabel Marant dla H&M. W wydaniu "na chłodne dni" najlepiej prezentują się z czernią, latem - z pastelami. Eh... szkoda tylko, że tak szybko i łatwo się brudzą ![]()
McMiodek ciekawe propozycje do białych rurek , ja mam jeszcze w kwiatki kolorowe i nie bardzo wiem co do nich ubrać .
Białe rurki są naprawdę świetną bazą do codziennych stylizacji. Można poszaleć z dodatkami i kolorami. Jedyny minus takich spodni to to, że szybko się brudzą i trzeba uważać gdzie się siada :-P
McMiodek ciekawe propozycje do białych rurek , ja mam jeszcze w kwiatki kolorowe i nie bardzo wiem co do nich ubrać .
Wstaw jakieś zdjęcie tych spodni, to coś doradzimy :-(
njlepiej bialą bawełnianą bluzkę albo po prostu jednokolorową, ale za to w ciekawym fasonie
Kochana, ja mam leginsy tzw Galaxy i miałam taki sam problem
A zimą nosiłam ciepłe getry w norweskie wzory
I zawsze ratowały mnie gładki top/jeansowa koszula/swetrowa tunika/marynarka
O,coś takiego znalazłam w "Internetach":

http://s2.lov3.pl/s2.lov3.pl/27c2b4b059 … bf7b3f.jpg
http://kobietanaj.pl/imgs.php?id=2215
http://4.bp.blogspot.com/-f5W5CjPg_LE/T … C_0057.JPG
http://img10.tablica.pl/images_tablicap … m-lodz.jpg
Co do 2 zdjęcia: mam podobne, też takie przed kostkę u nogi i po bokach delikatnie rozcięte na ok 3cm.
Nie umiem tu wstawić fotek ale bardzo Wam dziękuję za propozycje do tych spodenek w kwiatki faktycznie pasują tylko gładkie bluzeczki .
Flores, niby jest tendencja łączenia ze sobą różnych wzorów, ale przyznaję, że mnie to zupełnie nie przekonuje
. Dlatego właśnie uważam, że wzorzysty dół najkorzystniej (i chyba najbezpieczniej) jest łączyć z gładką górą
.
Jeśli chcesz i prześlesz na mojego maila (olina@netkobiety.pl) fotkę Twoich spodni, to ją umieszczę w Twoim imieniu
.
Flores, niby jest tendencja łączenia ze sobą różnych wzorów, ale przyznaję, że mnie to zupełnie nie przekonuje
. Dlatego właśnie uważam, że wzorzysty dół najkorzystniej (i chyba najbezpieczniej) jest łączyć z gładką górą
.
Jeśli chcesz i prześlesz na mojego maila (olina@netkobiety.pl) fotkę Twoich spodni, to ją umieszczę w Twoim imieniu
.
Kochana jesteś ale już dziękuję nie trzeba... już zaczerpnełam od Was informacji i macie racje gładka bluzeczka najlepiej pasuje dziś ubrałam się w ten sposób ubrałam białą bluzeczkę i gładki sweterek .
Nie jestem fanką białych spodni, raczej jakoś nie umiem się odnaleźć w takich klimatach. Ale to nie znaczy ze strasznie mi sie nie podobają. Po prostu ja nie lubię w nich chodzić.
Dostałam ostatnio białe rurki. Ale nie wiem czy teraz ten kolor spodni jest modny? A może będzie?
Jeżeli lubisz takie ubrania to raczej nie masz co się zatsanawiac czy są modne;) Tymbardziej, że teraz jest wiele stylów i wiele rzeczy jest modnych ![]()
Białe spodnie zawsze są modne. Nieważne czy rurki czy tak zwane dzwony. Ale myślę, że białe bardziej pasują w wiosnę i lato niż zimę czy jesień. Ale połączenie białych spodni z fajnym tope i marynarką czy sweterkiem jest dla mnie super.
Widziałam wyżej legginsy w różne wzory. Przyznam się, że boję się tych wzorów. Nie jestem wysoka, mam niecałe 160 cm i mam wrażenie, że skracają mnie i na dodatek poszerzają w udach i pupie. Uważacie, że osoba o sylwetce trochę, jak Marilyn Monroe, czyli spore biodra, ładne wcięcie w tali może nosić wzorzyste legginsy?
19 2014-03-25 15:40:53 Ostatnio edytowany przez Olinka (2014-03-25 18:25:56)
Pewnie że modne! Mi się bardzo podoba najnowszy post Maffashion gdzie jest właśnie cała ubrana na biało i napewno będę szukała podobnych spodni! Wygląda MEGA. niedozwolony link
Biel zawsze modna! ![]()
Białe spodnie widziałam, w Mohito
przymierzałam są naprawdę ładne .
Modne ale w zasadzie tylko do idealnej figury. Mimo, że sama jestem szczupła to raczej nie odważyłabym sobie ich kupić ponieważ tak czy inaczej pupa wydaje się w nich większa ![]()
22 2014-04-15 12:17:02 Ostatnio edytowany przez Anulka80 (2014-04-15 12:19:08)
Tak, tylko przy nienagannej figurze...
tak! ale spodnie, (nie legginsy, i do tego bluzka przed pupe:/)
Przykro mi, ale mi się nie podobają... Jakieś takie trupie...I bardzo pogrubiają! Wolę czarne albo ciemnoniebieskie.
Oczywiście nie będę przekonywać, bo to czym komuś białe spodnie się podobają, czy nie, jest kwestią gustu, zastanawiam się tylko w jaki sposób spodnie mogą być... trupie
.