Chce mieć dziewczynę ... ale od tygodnia jestem chory lekko... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chce mieć dziewczynę ... ale od tygodnia jestem chory lekko...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: Chce mieć dziewczynę ... ale od tygodnia jestem chory lekko...

Chce mieć dziewczynę ... podrywam bez problemu : p ale co ... od tygodnia jestem chory ze biore antybiotyk lekko... ale mam tak katar co 5 minut i kaszel mokry co 5 minut... i wiem ze z Randek to moge po marzyć?

wiecie mam jedna dziewczynę co poznałem 2 tyg temu ale nie moge sie spotkać na ta pierwsza randke z nia bo jestem chory... wiec pytam sie was co robić bo ja już kompletnie nie wiem...

niby lekka choroba...
lekki mokry kaszel lekki  katar...
i tak jeszcze z 3 dni może tydzień a kto wie może 2 tygodnie...

Moge sie umowic w restauracji na godzine? z dziewczyną w takim lekkim stanie?
nie uzna to dziewczyna za dziwne? chociaż mamy Styczeń... środek zimy
i co mam unikać??? czuje sie samotny...
proszę powiedzcie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chce mieć dziewczynę ... ale od tygodnia jestem chory lekko...

1. Ile masz lat ?
2. idź do lekarza
3. jak dziewczyna jest normalna, to zrozumie, że jesteś chory i musisz wyleczyć chorobę, a z nią możesz spotkać się trochę później

3

1. miedzy 20-24 lat big_smile tak wszystkiego nie opisze xd big_smile
2.bylem tydzień temu mam leki... cos tam sie poprawia ale jeszcze niestety z tydzien ... możliwe chociaż może 3 dni moze 2 tygodnie jeszcze
ja chce byc zdrowy ale nic nie poradze... taka ta porąbana polska zima pfffffff
3.dziewczyna ok... chyba na poczatku było fajnie a teraz wiem ze ja to moze denerwować takie odkładanie i co myślę ze juz straciła zainteresowanie ... Boże przenieście Polske w okolice Hiszpanii lub Meksyku... błagam emigrował bym ale nie znosze innych języków...  a Polski jest ok bo ojczysty... eh  życie zawsze jest problematyczne...
nieznosze zimy...

Chyba muszę inna poznać... bo chyba zepsułem relacje... kurde dlaczego ja.........

4

Pogadaj z nią. A nie szukasz, już innej.

5

Szukasz dziewczyny dla zabawy, czy na całe życie? Tydzień na wykurowanie się nie zbawi Cię, a skoro jesteś taki pewny siebie, że łatwo Ci idzie "wyrywanie dziewczyn" to czemu panikujesz?

6

Dobraa napisał/a:

proszę powiedzcie...

Wiec mówię smile. Nie masz większych problemów?

7

Możesz... tak myślę... tak... zarazić ją... więc cóż... chyba jednak to szlachetne... że nie chcesz się spotkać...

...i to w tak cięzkim stanie...

8 Ostatnio edytowany przez Dobraa (2014-01-16 17:32:11)

a jesli bede chory jeszcze 2 tygodnie??
to co zrobić??

umówić sie z nią?
w takim lekkim stanie?
a jeśli musiał bym pocałować big_smile to moge big_smile poważnie pytam... nie nawidze zimy...

9

Dobraa napisał/a:

to co zrobić??

umówić sie z nią?
w takim lekkim stanie?
a jeśli musiał bym pocałować big_smile to moge big_smile poważnie pytam... nie nawidze zimy...

Oszczędź biedaczce tych bakterii, które w Tobie grasują, chodzi mi o pocałunek..
ps: jeszcze nie daj boże zostawisz jej ciompe na nosie..

A umówić się możesz na godzinkę.. czemu nie? (pod warunkiem że to nie grypa jelitowa)

10

Dobraa napisał/a:

to co zrobić??

umówić sie z nią?
w takim lekkim stanie?

Chyba masz wysoką gorączke i się nudzisz przy tej chorobie i lat to Ty 20 -24 nie masz XD

świrujesz, bo chory jesteś, pewnie ferie zaraz Ci się zaczynają i gimbaze zamkną i sie z niewiastą ze 3 tygodnie nie zobaczysz i panikujesz, bo w tym czasie to ona sobie może z 5 znaleźć... Trzeba było dupy nie wietrzyć to teraz nie miałbyś problemów życiowych...

11

Teo napisał/a:

Chyba masz wysoką gorączke i się nudzisz przy tej chorobie i lat to Ty 20 -24 nie masz XD

świrujesz, bo chory jesteś, pewnie ferie zaraz Ci się zaczynają i gimbaze zamkną i sie z niewiastą ze 3 tygodnie nie zobaczysz i panikujesz, bo w tym czasie to ona sobie może z 5 znaleźć... Trzeba było dupy nie wietrzyć to teraz nie miałbyś problemów życiowych...

Teorie spiskowe to do Macierewicza... nie wierzysz to nie pa po co takie coś piszesz? wiesz ze nie na temat i SPAM robisz ? to ci mówię.

12

Dobraa napisał/a:
Teo napisał/a:

Teorie spiskowe to do Macierewicza... nie wierzysz to nie pa po co takie coś piszesz? wiesz ze nie na temat i SPAM robisz ? to ci mówię.

No i jeszcze fikasz smile Pisze, bo mogę, to forum publiczne. A fakt, że się podczas tej choroby nudzisz jest aż nadto widoczny tongue

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chce mieć dziewczynę ... ale od tygodnia jestem chory lekko...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024