Mój chłopak nie potrafi przepraszać. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój chłopak nie potrafi przepraszać.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30 ]

Temat: Mój chłopak nie potrafi przepraszać.

Cześć wszystkim pięknym paniom, które siedzą właśnie tak, jak ja, przed komputerem i czytają mój wątek, który niestety może dotyczy również ich.
Mam chłopaka, za którym tęsknię mimo, że jest blisko sad o co chodzi? już piszę smile!
Pewnego wieczora w piątek, odwiedził mnie on, mój chłopak. Leżeliśmy, oglądaliśmy tv, aż tu nagle zasnął (nie był to pierwszy raz hmm) spał od 21:30 do 1:30 w nocy, po czym myślał, że wszystko jest ok. Mylił się! Obraziłam się na niego. Uważam, że słusznie bo to nie był pierwszy raz, poza tym przyjechał do mnie, a nie po to żeby się wyspać, prawda?
Ale to nie wszystko... w sobotę, właśnie po tym piątku, mieliśmy jechać ze znajomymi do kina tongue ale nic z tego nie wyszło, bo on napisał mi w smsie, że on nie jedzie, po czym dostałam od niego smsa, że jest w mcdonaldzie, a później na dyskotece hmm kolejny powód, po którym mam prawo być zła.
do dzisiejszego dnia nie rozmawiamy prawie w ogóle... sad
czy mam prawo być zła? i oczekiwać przeprosin czy przesadzam? co wy uważacie, moje piękne? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój chłopak nie potrafi przepraszać.

A powiedziałaś mu to wszystko? Czy strzeliłaś focha z adnotacją "domyśl się" ?

3

Teo napisał/a:

on wie, za co jestem zła.
wczoraj w smsie zapytał się czy czekam na coś od niego, a ja, że tak, a on na to: "to czekaj" hmm

4

alinaala napisał/a:
Teo napisał/a:

wczoraj w smsie zapytał się czy czekam na coś od niego, a ja, że tak, a on na to: "to czekaj" hmm

jeśli nie powiedziałaś o co ci chodzi t raczej nie wie... jeśli to standardowy egzemplarz to domyślności nie ma w zestawie wink

5

Napisz mu że czekasz na przeprosiny te a te wtedy jeśli nie przeprosi to baj baj a tak zawsze może powiedzieć że nie skapował o co chodzi.

6

Sorry, ale przytoczone sytuacje są opisane zbyt ogólnikowo i niejednoznacznie żeby ferować wyroki czy i jak powinien przeprosić. A już próby wymuszenie przeprosin to jakaś totalna żenada.

7

alinaala napisał/a:
Teo napisał/a:

Ale to wyraźnie pokazuje, że on wie, o co chodzi.

Pogoń go, niech inną męczy.

8

może wtedy, jak lezeliscie tak przed TV, Ty i On, zrobiło mu sie tak miło i fajnie ze az zasnął. u mnie to wyglada tak, że czasem kładziemy sie z chłopakiem na łózku, przytulamy i nawet troche śpimy. smile
tą sytuacje akurat można troche ola,c bo może facet był zmeczony.

a z tym Mcdonaldem to wyszlo tak że mieliście isc do kina a on zamiast siedziec w domu (powiedział ze nie idze), poszedł w inne miejsce. powiedz mu że troche sie nie zrozumieliście i masz nadzieje ze takie sytuacje sie nie powtórza bo bardzo lubisz spedzac czas ale z nim, bo on jest dla Ciebie bardzo ważny. Badz madrzejsza- nie kłoc sie tylko wytłumacz o co chodzi smile

9

Czemu go poprostu żartobliwie nie szturchnęłaś i nie powiedziałaś ( ej nie śpimy kochanie )  i było by po sprawie, a ty wielce teraz masz pretensje, a może inaczej co ty robisz z chłopakiem że on w twoim towarzystwie zasnął.

10

kingway250 napisał/a:

Czemu go poprostu żartobliwie nie szturchnęłaś i nie powiedziałaś ( ej nie śpimy kochanie )  i było by po sprawie, a ty wielce teraz masz pretensje, a może inaczej co ty robisz z chłopakiem że on w twoim towarzystwie zasnął.

Oglądali film.
Jeżeli chciało mu się spać to mógł zostać w domu.

11

Leila01 napisał/a:
kingway250 napisał/a:

Oglądali film.

Widocznie dziewczyna kazała mu oglądać jedną z tych romantycznych polskich komedii gdzie zawsze gra Adamczyk, to nie ma się co dziwić że facet zasnął, nikt z facetów nie lubi takich filmów. Na wspólne oglądanie trzeba wybrać coś co oboje zainteresuje a nie tylko tą bardziej dokuczliwą połówkę.

12

Dziewczyny zmuszacie nas do oglądania dziadowskich serialików i nudnych romantycznych komedii i co jeszcze się dziwicie że na tym zasypiamy przecież w tych filmach jest akcja jak przy czytaniu książki telefonicznej, i jeszcze macie pretensje że zasypiamy

13

Ja tam uważam, że akurat o to zaśnięcie podczas filmu obrażać się jest głupotą. Ok umawiali się, ok mieli oglądać film, ale może chłopak najzwyczajniej w świecie był zmęczony. A co to, księżniczka sama filmu obejrzeć nie mogła? Chyba się świat od tego nie zawalił ani nikomu się krzywda nie stała. Parodia.

Co do dnia drugiego, może chłopak bał się, że ten film okaże się równie nudny i też na nim zaśnie, a widząc reakcję dziewczyny z dnia poprzedniego, wcale mu się nie dziwie, że wolał tego uniknąć.

Zresztą, nawet jak rzeczywiście autorkę w sobotę olał to ona powinna mu w prost powiedzieć co jej się nie podoba a nie strzelać fochy...toż to dziecinne.

14

kingway250 napisał/a:

Dziewczyny zmuszacie nas do oglądania dziadowskich serialików i nudnych romantycznych komedii i co jeszcze się dziwicie że na tym zasypiamy przecież w tych filmach jest akcja jak przy czytaniu książki telefonicznej, i jeszcze macie pretensje że zasypiamy

Może te generalizujące teksty zostaw dla siebie, ja tam nikogo do kanapy nie przykuwam a jeśli chcę obejrzeć film, który mojemu partnerowi nie odpowiada to on potrafi mi po prostu o tym POWIEDZIEĆ a nie biadolić, że go do czegoś zmuszam. Trza być facetem.

15

troublemaker napisał/a:
kingway250 napisał/a:

Może te generalizujące teksty zostaw dla siebie, ja tam nikogo do kanapy nie przykuwam a jeśli chcę obejrzeć film, który mojemu partnerowi nie odpowiada to on potrafi mi po prostu o tym POWIEDZIEĆ a nie biadolić, że go do czegoś zmuszam. Trza być facetem.

Ja mojej  partnerce też od razu mówię co mysle o filmie który ona czasem proponuje i dzięki temu zazwyczaj oglądamy coś przy czym zasnąć nie można.

16

pitagoras napisał/a:

Sorry, ale przytoczone sytuacje są opisane zbyt ogólnikowo i niejednoznacznie żeby ferować wyroki czy i jak powinien przeprosić. A już próby wymuszenie przeprosin to jakaś totalna żenada.

no właśnie o to chodzi, że ja nie chcę wymuszać przeprosin! smile ale uważam, że jak komuś sprawi się przykrość to powinno się za to przeprosić.

17

Teo napisał/a:
alinaala napisał/a:
Teo napisał/a:

Ale to wyraźnie pokazuje, że on wie, o co chodzi.

Pogoń go, niech inną męczy.

no tak. też wydaję mi się, że wie, o co chodzi, ale nic z tym nie robi sad tak jak napisałam w temacie... mój chłopak nie potrafi przepraszać. sad

nie! tongue nie pogonię go! tongue
mimo wszystko - TYLKO MÓJ! wink wink

18 Ostatnio edytowany przez Dobraa (2014-01-15 18:40:46)

Czy niema normalnych kobiet co mówią w prost odrazu co sie nie podoba tylko te 1000 podchodów...

Ciekawe jak wy dziewczyny zareagujecie na rozmowy szyfrem... gdybyśmy tak kombinowali...

alinaala napisał/a:

nie długo chyba twój były EX będzie wiec sie nie ciesz smile za takie cos juz bym cie rzucił smile

19

qwerty643 napisał/a:

może wtedy, jak lezeliscie tak przed TV, Ty i On, zrobiło mu sie tak miło i fajnie ze az zasnął. u mnie to wyglada tak, że czasem kładziemy sie z chłopakiem na łózku, przytulamy i nawet troche śpimy. smile
tą sytuacje akurat można troche ola,c bo może facet był zmeczony.

a z tym Mcdonaldem to wyszlo tak że mieliście isc do kina a on zamiast siedziec w domu (powiedział ze nie idze), poszedł w inne miejsce. powiedz mu że troche sie nie zrozumieliście i masz nadzieje ze takie sytuacje sie nie powtórza bo bardzo lubisz spedzac czas ale z nim, bo on jest dla Ciebie bardzo ważny. Badz madrzejsza- nie kłoc sie tylko wytłumacz o co chodzi smile

my również mamy tak, że czasami sobie RAZEM pośpimy, ale nigdy nie robię tak, że on leży, a ja śpię sobie w najlepsze przez 4-5 godzin! on niestety tak potrafi...
jeśli chodzi o Mcdonald to także sprawił mi przykrość, bo mówiąc krótko - zrobił mi wyj*bke... sad
pojechał z kolegami na dyskotekę (nic mi o tym wcześniej nie mówiąc tylko dopiero na drugi dzień) zamiast ze mną pójść do kina... hmm smutno mi bardzo przez to...
mógł powiedzieć, że nie chce iść, że ma plany z kolegami i nie było by problemu.

20

kingway250 napisał/a:

masz rację, mogłam tak zrobić! tylko niestety to nie był pierwszy raz, gdy zostawia mnie samą sobie.. był zmęczony? mógł nie przyjeżdżać. zrozumiałabym to i wszystko byłoby okej wink
też się zastanawiam, co takiego robię, że on zasypia...

21

Leila01 napisał/a:
kingway250 napisał/a:

Oglądali film.

dokładnie! mógł zostać w domu wink

22

kingway250 napisał/a:
Leila01 napisał/a:
kingway250 napisał/a:

Oglądali film.

Widocznie dziewczyna kazała mu oglądać jedną z tych romantycznych polskich komedii gdzie zawsze gra Adamczyk, to nie ma się co dziwić że facet zasnął, nikt z facetów nie lubi takich filmów. Na wspólne oglądanie trzeba wybrać coś co oboje zainteresuje a nie tylko tą bardziej dokuczliwą połówkę.

zawsze oglądamy to, co chcemy obydwoje. wink nie zmuszam go do oglądania komedii bo sama na przykład preferuję horrory. wink

23

Dobraa napisał/a:

Czy niema normalnych kobiet co mówią w prost odrazu co sie nie podoba tylko te 1000 podchodów...

Ciekawe jak wy dziewczyny zareagujecie na rozmowy szyfrem... gdybyśmy tak kombinowali...

alinaala napisał/a:

nie długo chyba twój były EX będzie wiec sie nie ciesz smile za takie cos juz bym cie rzucił smile

nie ma ze mną żadnych podchodów! on wie, o co chodzi. dobrze wie.
to dobrze, że on nie jest taki jak Ty. wink

24

troublemaker napisał/a:

Ja tam uważam, że akurat o to zaśnięcie podczas filmu obrażać się jest głupotą. Ok umawiali się, ok mieli oglądać film, ale może chłopak najzwyczajniej w świecie był zmęczony. A co to, księżniczka sama filmu obejrzeć nie mogła? Chyba się świat od tego nie zawalił ani nikomu się krzywda nie stała. Parodia.

Co do dnia drugiego, może chłopak bał się, że ten film okaże się równie nudny i też na nim zaśnie, a widząc reakcję dziewczyny z dnia poprzedniego, wcale mu się nie dziwie, że wolał tego uniknąć.

Zresztą, nawet jak rzeczywiście autorkę w sobotę olał to ona powinna mu w prost powiedzieć co jej się nie podoba a nie strzelać fochy...toż to dziecinne.

mogłam oglądać sama, ale chyba po to on do mnie przyjechał, aby spędzić ze mną czas, prawda? tym bardziej, że nie mamy możliwości widzieć się codziennie.. sad
nie strzelam fochów bo on wie, o co chodzi, nie musi się domyślać bo po prostu to wie. wink

25

To weź mu wprost powiedz że ci się nie podoba jak zasypia przy oglądaniu filmu, albo zmieńcie repertuar, może on ze strachu na tych horrorach udaje że śpi, może facet tylko udaje że lubi oglądać to co ty. Najprościej z nim o tym porozmawiać taka rozmowa nie powinna być zbyt trudna

26

alinaala napisał/a:

mogłam oglądać sama, ale chyba po to on do mnie przyjechał, aby spędzić ze mną czas, prawda? tym bardziej, że nie mamy możliwości widzieć się codziennie.. sad
nie strzelam fochów bo on wie, o co chodzi, nie musi się domyślać bo po prostu to wie. wink

To już sama jego obecność Ci nie wystarczy? Przecież mogłaś się do niego przytulić....Kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi z tym zaśnięciem.

A skąd wiesz, że on wie? Powiedział Ci? Może to tylko Twoje pobożne życzenia, żeby wiedział. ja tam bym na jego miejscu nie wiedziała, przynajmniej jeśli chodzi o tą sytuację z zaśnięciem

Facet mysli ze jest pepkiem swiata i kazda musi ulegac i byc pod jego dyktando , tak niestety nie jest z kazda jak np zemna to samo..

Kto mi pomoze z przeptosinami jak to zrobic zeby zrozumial ze musi przepraszac bo mnie traci....

29

Oboje nie jesteście do końca normalni. Ty robisz aferę o to, że facet zasnął, on prawdopodobnie nie szanuje Cię.

30

karolaaaa26373737 napisał/a:

Kto mi pomoze z przeptosinami jak to zrobic zeby zrozumial ze musi przepraszac bo mnie traci....

A co Ci z przymusowych przeprosin, nawet jeśli je wyżebrzesz?

Posty [ 30 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój chłopak nie potrafi przepraszać.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024