Jestem kobietą i muszę przyznać się do tego, iż zdardziłam.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jestem kobietą i muszę przyznać się do tego, iż zdardziłam..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Jestem kobietą i muszę przyznać się do tego, iż zdardziłam..

Minął ponad rok od kiedy zdradziłam i kompletnie nie mogę sobie z tym poradzić, z tym,że tak postąpiłam, że byłam tak zaślepiona, głupia,goistyczna.. Zdradziłam chłopka z którym byłam jakoś pół roku. Był dla mnie baaaardzo dobry, nigdy w zyciu nikt nie dal mi tyle radosci, szczescia co on, a posunęłam się do tak tragicznego czynu z bylym chlopakiem z ktorym kiedys bylam 5 lat. Wiem, ze zdrady nieusprawiedliwia nic ale naprawde tego zaluje i nie wiem kiedy zaakcpetuje to, ze nie jestem juz z nim:(
Nie zrobilam tego z fizycznosci, raczej z tego, ze nie umialam 'odczytac' swoich uczuc. Czegos co juz daawno skonczylo sie i zostalo tylko przyzwyczajenie a od tego co czulam w danej chwili... Oczywiscie probowalam po 4 miesiach od tego  zdarzenia naprawic to wszystko, staralam sie jak moglam ale on tego nie widzial. widzial tylko to co zrobilam:((

Musialam sie choć troche wyżalić, wygadac ze  swojej glupoty.... Nie jest prawda to, ze jesli ktos zdradzi zrobi to ponownie, wiemto z wlasnego doswiadczenia, naturalnie kazdy czlowiek rozni sie ale mysle ze jesli ktos szczerze zaluje, jest wartosciowy to wiem, ze zrobil zle, a dlaczego  osoba tak postepuje , krzywdzi, zdradza? hmmm nie wiem nie umiem tego wyjasnic wiem, ze mialam totalna pustke w glowie, nie wiedzialam co dobre a co zle, byly chlopak duzo mi obiecywal  a ja myslalam ze uczucie ktore dawno wygaslo jeszcze moze zaiskrzyc.....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem kobietą i muszę przyznać się do tego, iż zdardziłam..

Popełniłaś błąd, to teraz za niego płać.
I masz rację, nic a nic nie usprawiedliwia zdrady, nawet z byłym partnerem.

3

Bez przesady. Stało się trudno.
Można zdradzić, jedynie patrząc komuś w oczy. Albo nawet nie patrząc wcale.
Można skrzywdzić kogoś, kto jest blisko, tęskniąc za kimś, kto pozostaje daleko - bo zdrada zaczyna się dla mnie od wymiaru psychicznego .
Jeśli zdradziłaś to jest twoja sprawa, twoje przeżycie.
Jeżeli nie prowadzi do tego, że chcesz się rozstać z partnerem to zapomnij.
Bo związek to sztuka wspólnego bycia, a to dużo trudniejsze niż chwilowe uniesienia. To umiejętność codziennego patrzenia z tolerancją na jego wady i przyzwyczajenia. Potraktuj to jako lekcję i przestań się zadręczać. Będzie dobrze smile)

4

Co jeżeli druga osoba nie posiada takiej umiejętności lub ją to przerasta? Tzn że to nie ta osoba?

5

Nic juz nie bedzie dobrze...
no moze bedzie ale napewno nie z tym chlopakiem.

Nawet jesli do Ciebie wroci to nie bedzie Ci ufal...
Twoja zdrada nie pozwoli wam szczesliwie zyc.

6

Nie wiem moze zle mysle ale wydaje mi sie,jesli jest silne uczucie, staranie sie choc troche sluchac tego co osoba,ktora zdradzila mowi to mozna wszystko odbudowac
.proponowalam terapie u psychologa,zeby wskazal nam droge jak odbudowac
zaufanie ale na marne. Przeprosilam jego,cala jego rodzine i szczerze zaluje. owszem mam nauczke i to ogromna. Nie wiem jak to bedzie.. Minal ponad rok a ja dalej czuje tesknote.
Na swieta zproponowalam spotkanie,spotkalismy sie,porozmawialismy ale bez skutku. Nie bierze pod uwage tego co ja mysle,sadze,czuje.

7

Oczywiście, że źle myślisz. Bez względu na siłę uczucia są osoby, które po prostu nie mogą wspólnie żyć z osobą która je zdradziła.

Emmmmmma napisał/a:

Nie bierze pod uwage tego co ja mysle,sadze,czuje.

No wybacz ale to Ty pierwsza nie brałaś pod uwagę co on myśli, sądzi i czuje. To Ty swoją zdradą sprawiłaś, że jest tak a nie inaczej. Nie masz prawa mieć do niego pretensji, że nie chce Ci dać drugiej szansy.

8

troublemaker napisał/a:

Oczywiście, że źle
myślisz. Bez względu na siłę uczucia są osoby, które po prostu nie mogą
wspólnie żyć z osobą która je zdradziła.

Emmmmmma napisał/a:

Nie bierze pod uwage tego co ja
mysle,sadze,czuje.

No wybacz ale to Ty pierwsza nie brałaś pod uwagę co on myśli, sądzi i
czuje. To Ty swoją zdradą sprawiłaś, że jest tak a nie inaczej. Nie masz
prawa mieć do niego pretensji, że nie chce Ci dać drugiej
szansy.

też się z tym zgadzam ty zdradziłas to nie oczekuj nic od niego. jak się kocha druga osobę to nie idzie się z kimś innym do łóżka.

9

Zrób sobie dziewczyno rok przerwy od jednego i drugiego chłopaka. Nie demonizuj swojej zdrady -- zdarza się. Za rok czasu napisz list do swojego chłopaka.

Jak to nie pomoże, to niestety -- szukaj kogoś nowego.

10

Wiem, ze nie mam prawa miec do niego pretensji o to, ze nie chce dac mi drugiej szansy. To jest tylko i wylacznie moja wina, przyznaje sie ale ja chyba nie moglabym obojetnie patrzec na starania osoby, ktora kocham. Nawet nie sprobowac....
Smutne to wszystko.. i najbardziej przykre jest to, ze wszystko z mojej winy stalo sie.
Dziekuje za wypowiedzi wszystkich... duzo macie racji, zgadzam sie z Wami. Wiem, ze sa ludzie, ktorzy mimo bolu, zyja z tym i daja szanse ale sa i tacy, ktorzy nie potrafia.

11

Emmmmmma napisał/a:

ale ja chyba nie moglabym obojetnie patrzec na starania osoby, ktora kocham. Nawet nie sprobowac....

Nie jesteś w takiej sytuacji więc nie jesteś w stanie stwierdzić jakbyś się zachowała.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jestem kobietą i muszę przyznać się do tego, iż zdardziłam..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024