Spodnie dla niskich kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Spodnie dla niskich kobiet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Spodnie dla niskich kobiet

Mam nieco ponad 150cm wzrostu i ogromny problem z kupieniem spodni. Nie chcę za każdym razem kiedy kupuję spodnie latać do krawca żeby je skrócił. Nawet chodziłam po dziecięcych ale niestety dziecięce spodnie są na mnie za wąskie chociaż wcale nie jestem jakaś gruba.
Mam więc pytanie do niskich kobiet - gdzie kupujecie spodnie? Jaka firma ma rozmiarówkę dla niskich pań?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spodnie dla niskich kobiet

Ja mam w swoim mieście hurtownie odzieżową i robią mi na miarę wink

3

Niskie kobiety nie martwcie się smile Jest wiele wyjść z tej sytuacji. Po pierwsze można zamiast spodni ubierać seksowne spódnice i sukienki. Duży plus za kobiecość. Po drugie - na chwilę obecną jest tyle producentów, butików, e-sklepów oraz sprzedawanych przez nich towarów, że każda może znaleźć coś dla siebie. Różni producenci, mają różne długości spodni nawet o tych samych rozmiarach. Wiem, bo sama nie należę do wysokich kobiet. Po trzecie, jeśli spodnie dla kobiet są naprawdę za długie - możemy je podwinąć, czy skrócić. Pamiętajmy, że dobrze dobrane spodnie do sylwetki będą Nam służyć latami i nie będziemy chciały się z nimi rozstawać. Dlatego ważne jest, aby dobrać idealne dla siebie.

Pozdrawiam

4

Ja jestem 10 cm wyższa i często znajduję dla siebie spodnie w Vero Moda. Tyle, że ja noszę spodnie z wysokim stanem i koniecznie skinny. Skinny do bioder ostatnio kupiłam z Zarze za 99 zł.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Spodnie dla niskich kobiet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024