witam wszystkich którzy to czytaja... na poczatek chcialam powiedziec majac 14 lat"zakochalam sie w chlopaku 18 nasto letnim niby bylismy razem taka pierwsza moja milosc po ktorej bardzo cierpialam i trwala ona 1,5 roku... po rozstaniu wlasnie z tym chlopakiem bardzo trudno bylo mi nawet gadac z innymi chlopakami potem zjawil sie ''ON'' ten jedyny dwa lata starszy zaczelismy sie spotykac wszystko bylo pieknie wyprowadzilam go z nałogu i w ogóle...mam teraz lat 18 moze troche z mloda jestem zeby tu byc ale naprawde potrzebuje rady... no wiec przez pierwsze 3 miesiace naszego zwiazku bylo super jak zawsze na poczatku po 3 miesiacach delikatnie zaczelo sie sypac...jestesmy razem prawie rok a ja juz mu w nic nie wierze..ciagle klamal..a w dodatku koles który nazwla mnie szmta jest teraz jego najlepszym kumpelm co mi sie bardzo nie podoba bo nawet mu uwagi nie zwrócił po tamtej sytuacji...od jakoegos czasu odzywa sie do mnie jak do ''łatwej panienki'' wulgarnymi słowami. nie odpisuje nA sms nie odbiera telefonu,jak ma ochote sie spotkac to sam pisze...moze to co teraz napisze jest glupie ale nasz sex jest nawet inny niz przedtem, nie czuje od niego milosci anie opieki kiedy konczymy sie kochac wstaje z łozka i siada do komputera przestalismy wychodzic na spacery a jak juz gdzies idziemy to nie za reke ''bo jemu jest nie wygodnie''planowlasmy zamieszkac razem... ale tego tematu tez unika... ostatnio z nim o tym rozmawilam czemu tak jest pytalam czy mu nie zalezy itp on powiedzial ze zalezy mu strasznie i ze wiaze swoje dalsze zycie wlasnie zemna ale ostatnio ma gorsze dni a te gorsze dni trwaja juz dlugo.. pamietam tez jak obiecywal ze nie zdradzi a chcial jechac na weekend ostatnio do kolezanki nie mówiac mi o tym... obiecywal tez ze nie podniedie reki a kiedy byli u nas znajomi to pokłóciliśmy sie o to ze ma nie pic to zlapal mnie bardzo mocno za wlosy i scisnol bolesnie twarz mówiac ''zamknij morde''...nie wiem co sie z nim dzieje...bardzo prosze o rady:(dziękuje
Po pierwsze zasady ortografii i interpunkcji nadal obowiązują. Po drugie nie używamy na forum wulgaryzmów / Delicious