czy on kocha? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1 Ostatnio edytowany przez Delicious (2009-08-10 11:06:56)

Temat: czy on kocha?

witam wszystkich którzy to czytaja... na poczatek chcialam powiedziec majac 14 lat"zakochalam sie w chlopaku 18 nasto letnim niby bylismy razem taka pierwsza moja milosc po ktorej bardzo cierpialam i trwala ona 1,5 roku... po rozstaniu wlasnie z tym chlopakiem bardzo trudno bylo mi nawet gadac z innymi chlopakami potem zjawil sie ''ON'' ten jedyny dwa lata starszy zaczelismy sie spotykac wszystko bylo pieknie wyprowadzilam go z nałogu i w ogóle...mam teraz lat 18 moze troche z mloda jestem zeby tu byc ale naprawde potrzebuje rady... no wiec przez pierwsze 3 miesiace naszego zwiazku bylo super jak zawsze na poczatku po 3 miesiacach delikatnie zaczelo sie sypac...jestesmy razem prawie rok a ja juz mu w nic nie wierze..ciagle klamal..a w dodatku koles który nazwla mnie szmta jest teraz jego najlepszym kumpelm co mi sie bardzo nie podoba bo nawet mu uwagi nie zwrócił po tamtej sytuacji...od jakoegos czasu odzywa sie do mnie jak do ''łatwej panienki'' wulgarnymi słowami. nie odpisuje nA sms nie odbiera telefonu,jak ma ochote sie spotkac to sam pisze...moze to co teraz napisze jest glupie ale nasz sex jest nawet inny niz przedtem, nie czuje od niego milosci anie opieki kiedy konczymy sie kochac wstaje z łozka i siada do komputera przestalismy wychodzic na spacery a jak juz gdzies idziemy to nie za reke ''bo jemu jest nie wygodnie''planowlasmy zamieszkac razem... ale tego tematu tez unika... ostatnio z nim o tym rozmawilam czemu tak jest pytalam czy mu nie zalezy itp on powiedzial ze zalezy mu strasznie i ze wiaze swoje dalsze zycie wlasnie zemna ale ostatnio ma gorsze dni a te gorsze dni trwaja juz dlugo.. pamietam tez jak obiecywal ze nie zdradzi a chcial jechac na weekend ostatnio do kolezanki nie mówiac mi o tym... obiecywal tez ze nie podniedie reki a kiedy byli u nas znajomi to pokłóciliśmy sie o to ze ma nie pic to zlapal mnie bardzo mocno za wlosy i scisnol bolesnie twarz mówiac ''zamknij morde''...nie wiem co sie z nim dzieje...bardzo prosze o rady:(dziękuje

Po pierwsze zasady ortografii i interpunkcji nadal obowiązują. Po drugie nie używamy na forum wulgaryzmów / Delicious

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy on kocha?

Witam.
Pominę fakt iż sposób w jaki się do Ciebie odnosi nie jest odpowiedni i że według mojej opinii On Cię nie szanuje, a skutkiem czego Ty siebie również.

Wiesz co zrób?
Zacznij szanować swoją osobę i nie pozwalaj mu na wszystko względem Ciebie.
Co do spotkań które tylko On ma inicjować. Nie bądź na każde Jego zawołanie.
Co do zdrady - daj mu do zrozumienia, że mu już nie ufasz tak jak kiedyś.

Poza tym... Na Twoim miejscu po prostu bym odeszła. Rozumiem, że go kochasz, ale dam sobie reke uciąć, że to da lepszy efekt niż błaganie go o to by się zmienił i ciągłe "marudzenie" (bo On właśnie tak odbiera Twoje uwagi- jeśli w ogóle tak owie istnieją).
Spróbuj iść na całość. Uwierz mi.

Pozdrawiam =*

3

zadaj sobie, dziewczyno, pytanie co Ty z tym dupkiem robisz jeszcze i czego oczekujesz? no sory, ale szacunek do swojej dziewczyny sie ma albo nie, nie ma opcji pośredniej.

4

Popieram poprzedników.
Chłopka nie okazuje Ci szacunku, publicznie poniża i znęca fizycznie. Nie reaguje gdy ktoś wulgarnie odnosi się do Ciebie. Angeliko, tak nie wygląda miłość!

Związek to także okazywanie wsparcia partnerowi. Ty starasz się przeczekać jego 'gorsze dni' - w porządku, ale nie zapominaj, że to nie usprawiedliwia jego zachowania.

Z Twojej opowieści wynika, że bynajmniej nie zależy mu strasznie na Tobie.
Jesteś młoda i na pewno znajdziesz kulturalnego chłopca, a ten z którym jesteś do takich nie należy.

5

a weź zostaw takiego w chole...
Dziewczyno jesteście rok czasu to nie jest długo, znajdziesz sobie kogoś normalnego
NIGDY NIGDY NIGDY nie pozwól sobie żeby ktokolwiek Cie poniżał a już napewno nie facet którego kochasz!!!!!!!!!!!!!!

Założę się ze jak go zostawisz i nie bedziesz odbierać tel ani odpisywać na sms on szybko wróci , będzie starał się zmienić itd.. wtedy rób jak uważasz

Jeżeli jednak nie wróci i nie zadzwoni to znaczy że prędzej czy później on by się rozstał

6

juz pare razy odchodzilam i wracalam po 4 dnich bo przychodzil i plakal obiecywal ze sie zmieni a po tygodniu zapominal o onbietnicy i nadal bylo to samo.. dzis postanowilam ze poprotu dam mu troche czasu nie bede pisac ani dzwonic poczekam asz sam sie odezwie jak zateski..dzieki;)

7

yostynka napisał/a:

a weź zostaw takiego w chole...

NIGDY NIGDY NIGDY nie pozwól sobie żeby ktokolwiek Cie poniżał a już napewno nie facet którego kochasz!!!!!!!!!!!

yostynko?!!

I kto to mówi??

Czy Ty już tez rzuciłas swojego w ch...rę, chociazby za to, że mówi do Ciebie wulgaryzmy?? Czy juz przestałaś dawać sie poniżać??

Mam nadzieję, że też tak zrobisz, jak radzisz tutaj....

Czy muszę informować, że na forum nie używamy wulgaryzmów? / Delicious

8

Masz rację po prostu  na razie się nie odzywaj itd. ale też nie leć na każde jego zawołanie, powiedź mu wprost że czujesz że traktuje Cię jak ścierkę i tyle, jak stweirdzi że ona tak nie uważa to powiedz że nie masz zamiaru być tak traktowana i tyle ODEJDŹ!!!
Będziesz mieć święty spokój, tego kwiatu to pół swiatu:):)

9

KOMA

widzisz mi jest łatwo radzic komuś
sama nie potrafie się tak zachować.

10

hej.. dózo sie nie mylilyscie...po 2 dniach zadzwonil ze chce sie spotkac zgodzilam sie spotkalismy sie i powiedzial ze dla niego to juz niema sensu i ze chce skonczyc ten zwiazek... pogadalism i poszzlismy obydwoje  w swoja strone.. mysle ze tak bedzie lepiej chociaz bardzo za nim tesknie ale wieze ze dam jakos rade...

11

no i dobrze, długo nie będziesz płakała. Ja jestem już od ponad tyg sama, mnie tez zostawił i JESTEM SZCZESLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

wiam powracam do tego poniewasz moj pan x odezwal sie wczoraqj i stwierdzil ze wie juz jak musialam sie strasaznie czuc ze chce pogadac i czy bylabym w stanie wybaczyc mu wszystko powiedzialalm ze bardzo powaznie sie zastanowie i odezwe sie..i znowu jestem w kropce nie wiem co mam zrobic w tej sytuacji:(

13 Ostatnio edytowany przez Sky-high-etris (2009-09-02 20:10:54)

Egoista ;/ Olej go!! jak to można powiedzieć do swojej kobiet zamknij mordę^^ ludzkie pojęcie przechodzi... Osoba która nazwała by moją kobietę szm**ą lub inaczej od razu by tego pożałowała i NIGDY bym się z nim nie zakumplował. Jak Ty możesz z nim tak żyć ? Że kochasz to nie wszystko. Ale rozsądek i swój honor trzeba mieć! Absolutnie tacy ludzie się nie zmienią. Moje zdanie by nie wracać do niego. Nawet nie odpisuj mu...

14

mój chłopak do świętych i ideałów nie należy. miał kolegę(znał go od dzieciństwa) który też mnie wyzwał ale tylko raz bo po tym zdarzeniu mój chłopak zerwał z nim całkowicie znajomość. Widział że bardzo mnie to zabolało.

15

nie wracaj!!!!!!! Ja pierdol.. co bo nagle mu się odwidziało nagle sobie o Tobie przypomniał? Myślisz że sie zmieni? Otóż nie!!! Dałaś radę bez niego? to wytrzymasz jeszcze więcej! Nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki! Było źle chcialaś pogadać?- on to olał?! Zrób to samo teraz!

16

tak dalam rade i wiem ze dam macie race nie wruce ... nie jestesmy dla siebie powiedzialam mu to kiedy dzwonil po calej rozmowie poszlam do sklepu i kupilam nowa karte zeby zerwac znajomosc on stwierdzil ze ucieklam do milosci ale a wiem ze prawdziwa milosc w zyciu jeszcze mnie spotka...dzieki za wszystko...

17

No i brawo kochana!!! gratulujemy słusznej decyzji i trzymamy kciuki smile smile

18

no błagam! przeczytałaś Angeliko sama co napisałaś? przecież tu się nie ma nad czym zastanawiać! bawisz się w Matkę Teresę? otrząśnij się i odejdź! po co karzecie jej tkwić w tym toksycznym związku? szkoda życia! dziewczyno uwierz w siebie i w to że istnieją naprawdę fajni faceci! on niezasłyguje na Ciebie a Ty nie niszcz sobie życia!

19

odeszlam i nie wruce zmienilam nr tel i on go niema wiec niema jak pisac kilka razy widzialm go na miescie aler preszlam tak zeby mnie nie widzial;pi powiem szczerze ze nie jest mi zle czasami tesknie ale to chwilowa tesknota tylko..dzieki za rade pozdrawim;-*

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024