Przeprowadziłam się do Krakowa i nie znam tu prawie nikogo. Jestem osobą dość szybko nawiązującą kontakty, rozgadaną, sympatyczną.
Mam 22 lata.
Nigdy nie szukałam znajomych przez Internet, ale może ktoś tak jak ja siedzi właśnie w Krakowie sam w wynajętym pokoju i nie ma co ze sobą robić. ![]()
Jeżeli taki ktoś jest to zapraszam do kontaktowania się ze mną. ![]()
Cześć,
ja z chęcią gdzieś wyskoczę, jeżeli chcesz to też mogę Cię po mieście oprowadzić, powiedzieć gdzie są fajne lokale itd.
Pozdrawiam
Czy ktoś jeszcze ma chętkę na spotkanie? ![]()
witaj
ja chętnie do Was dołącze mam 24 lata i chetnie oprowadze Cie po krk ![]()
Witajcie dziewczyny, zapraszam do netkafejki krakowianek:
http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=7834&p=51
Pewnie niebawem będzie znów jakieś spotkanie:)
Hej, nie wiem czy temat jest aktualny i nie wiem też czy szukasz tylko kobiecego czy męskiego towarzystwa, ale jakby co to ja chętnie się piszę na spotkanie ![]()
Witajcie. Ja również wkrótce na stałe zagoszczę w Krakowie i chciałabym poznać kilka dziewczyn. Obecnie mam tam jedynie kolegów ![]()
nie wiem czy aktualne to jest ale bym sie spotkała bo jestem samotna strasznie
:(:(
czesc. też jakoś tak wyszło że ostatnio czuję się samotna, nawet nie mam z kim wyjść na spacer, piwo... Nigdy nie szukałam znajomych przez neta, ale może jest to jakaś możliwość:) jeżeli też macie duzo wolnego czasu i ochotę na wyjście lub rozmowe z drugim człowiekiem to piszcie. najlepiej 25+. pozdrawiam
Hej jeśli temat jest dalej aktualny i wogole ktoś czuje się samotny czy coś to bardzo chętnie nawiążę nowe znajomości :)Zarówno z kobitkami jak i facetami najlepiej gdzieś w okolicach mojego wieku :)Ja 26 lat singielka z Krakowa ![]()
Hej DZIEWCZYNY ![]()
Daję Wam znać,że organizujemy wraz z innymi dziewczynami co tydzień babskie spotkania na rynku.Im nas więcej tym lepiej.W tym tygodniu widzimy się w środe o godzinie 19 i w piątek (ta sama godzina).Jesli chciałabyś wpaść to dawajcie znać![]()
Pozdrawiam
Gośka
Można się przyłączyć? Mam 27 lat i chętnie poznam nowe osoby z Krakowa.
Pozdrawiam
Aga.
enilemmod jasne że możesz sie przyłączyć.Im nas więcej tym lepiej ![]()
Odezwij sie do mnie na mejla ![]()
Gośka
Wraz z innymi dziewczynami mamy utworzoną grupe na fb.Tam się zgadujemy odnosnie wspólnych wyjść.Jest nas juz ponad 20.Jak chcecie do nas dołączyć to piszcie.IM NAS WIĘCEJ TYM LEPIEJ!:) Spotykamy się w tygodniu oraz w weekendy ![]()
Dziewczyny podaje Wam linka do naszej grupy na fb
https://www.facebook.com/groups/wooomaansdaayy/
Dziewczyny podaje Wam linka do naszej grupy na fb
https://www.facebook.com/groups/wooomaansdaayy/
o jak fajnie ze cos takiego powstalo, chetnie dolacze bo ostatnio brakuje mi towarzystwa ![]()
W piątek wychodzimy z dziewczynami na rynek więc jak któraś z WAS chętna to piszcie ![]()
Cześć, akurat dzisiaj się zarejestrowałam, mam 22 lata. Gdyby ktoś chciał gdzieś wyskoczyć, jakieś kino/piwko/kawa/spacer/cokolwiek, to piszcie. Razem raźniej ![]()
Hej, mam 24 lata i też chętnie do Was dołączę
Niestety nie mam fb, więc będę musiała się z Wami kontaktować tutaj albo drogą mailową- na pewno odczytam wiadomość i odpiszę, gdyby któraś była chętna na wyjście ![]()
Hej, miło Cię poznać! Niestety, coś jest nie tak z e-mailami, więc może odezwę się tutaj. Gdzie lubisz chodzić najbardziej?
Hej, miło Cię poznać! Niestety, coś jest nie tak z e-mailami, więc może odezwę się tutaj. Gdzie lubisz chodzić najbardziej?
Cześć, fajnie, że odpisałaś
Lubię chodzić w różne miejsca- nie mam nic przeciwko miłej pogawędce przy kawce w jakiejś kafejce albo wyskoczeniu na piwko. Od czasu do czasu mam ochotę gdzieś wyjść się zabawić (może potańczyć?). Kino też jak najbardziej. Jednym słowem- jestem otwarta na wszelkie propozycje, ważne, że w miłym towarzystwie:)
Ty masz swoje ulubione miejsca w Krakowie? Ja jestem tutaj niecały rok, więc nie do końca mogę się w tej kwestii wypowiedzieć.
Ja też dołączę! Tylko mi ta grupa na fb jakoś nie wchodzi:/
Może dlatego, że moje konto na fb to takie trochę widmo?
Ja też dołączę! Tylko mi ta grupa na fb jakoś nie wchodzi:/
Może dlatego, że moje konto na fb to takie trochę widmo?
Super, dołącz jak najbardziej
Kilku osobom nie wchodzi, a jak próbowałam wpisać w wyszukiwaniu nazwę, to w ogóle takiej nie ma. Trzeba chyba przez mail się kontaktować z tą dziewczyną.
Minnie01 - w sumie fajna jest Botanika, Wedel (chociaż trochę cenowo więcej) i jeszcze była taka fajna knajpka z czekoladą w ok. Św. Anny, ale nie pamiętam gdzie dokładnie. Ale jak dla mnie piwo, kino, spacerek - jak najbardziej. Masz racje, ważne, że z kimś fajnym
.
24 2015-04-09 20:08:04 Ostatnio edytowany przez minnie01 (2015-04-09 20:09:14)
Minnie01 - w sumie fajna jest Botanika, Wedel (chociaż trochę cenowo więcej) i jeszcze była taka fajna knajpka z czekoladą w ok. Św. Anny, ale nie pamiętam gdzie dokładnie. Ale jak dla mnie piwo, kino, spacerek - jak najbardziej. Masz racje, ważne, że z kimś fajnym
.
Byłam w Botanice i Wedlu, do Botaniki chętnie bym się jeszcze wybrała. Na Rynku z tego co widziałam jest parę naprawdę fajnych knajpek, więc jest w czym wybierać. Właśnie brakuje mi, żeby się tak po pracy totalnie zrelaksować, zapomnieć o codziennych obowiązkach, wyskoczyć gdzieś na piwko/do kina/itd. Szkoda, że masz zablokowanego maila, bo bym do Ciebie napisała ![]()
25 2015-04-09 21:21:18 Ostatnio edytowany przez Ewka92 (2015-04-09 23:42:39)
Łap maila. (edit).
26 2015-04-09 23:16:37 Ostatnio edytowany przez infinity (2015-04-09 23:21:23)
O której i gdzie planujecie jutro to spotkanie?
I czy to jest ta sama ekipa, co ogłaszana na gumtree?
Hej Dziewczyny,
mam 24 lata (nooo... rocznikowo 25:D). Mnie też brakuje towarzystwa w Krakowie mocno, mieszkam tutaj od kilku miesięcy, ale nie mam tu znajomych, z którymi mogłabym gdzieś wyjść. Tak jak jedna z koleżanek powyżej, nie mam facebooka, więc nie jestem na bieżąco z Waszymi spotkaniami, musiałabym dowiadywać się tutaj co i jak. Mogłaby któraś dawać znać, kiedy coś planujecie?
No i gdyby któraś z Was miała ochotę na spotkanie (piwo, kawa, impreza, albo nawet spacer) w jakiś wieczór w tygodniu albo w najbliższy weekend, to ja bardzo chętnie:)
Witam serdecznie, miło Cię poznać ![]()
Hej Yenna01- jak coś to ja chętnie gdzieś wyskoczę w ten weekend, akurat nie mam nic zaplanowanego. Może ktoś by się dołączył, im nas więcej tym lepiej ![]()
Cześć Ewka, również mi miło:)
Minnie, to ja chętnie wyskoczę gdzieś w weekend:) A który dzień Ci pasuje i pora?
Minnie, to ja chętnie wyskoczę gdzieś w weekend:) A który dzień Ci pasuje i pora?
Super, cieszę się, że jesteś chętna na jakiś wypad w weekend
Myślę, że sobota byłaby najlepsza, a godzina to już obojętne- może być popołudniu ok 16/17 jak Tobie pasuje. Może na dobry początek jakaś kawa, spacer? ![]()
Yenna01 napisał/a:Minnie, to ja chętnie wyskoczę gdzieś w weekend:) A który dzień Ci pasuje i pora?
Super, cieszę się, że jesteś chętna na jakiś wypad w weekend
Myślę, że sobota byłaby najlepsza, a godzina to już obojętne- może być popołudniu ok 16/17 jak Tobie pasuje. Może na dobry początek jakaś kawa, spacer?
Pewnie. Najlepiej i kawa, i spacer, ale zobaczymy, jaka będzie pogoda. Mnie pasuje tak 17.00 w sobotę. Spotkamy się gdzieś w centrum?
33 2015-04-16 00:03:39 Ostatnio edytowany przez minnie01 (2015-04-16 00:04:10)
Pewnie. Najlepiej i kawa, i spacer, ale zobaczymy, jaka będzie pogoda. Mnie pasuje tak 17.00 w sobotę. Spotkamy się gdzieś w centrum?
Ok, sobota godz 17 pasuje. To może spotkamy się koło skarbonki na Rynku? Mam nadzieję, że pogoda dopisze:)
Ok, sobota godz 17 pasuje. To może spotkamy się koło skarbonki na Rynku? Mam nadzieję, że pogoda dopisze:)
No to super:) To jesteśmy umówione. Dziewczyny, jak któraś jeszcze ma ochotę na spotkanie, to zapraszamy:)
Minnie, da się jakoś wysłać tu prywatną wiadomość (nie ogarniam jeszcze do końca tego forum)? Wysłałabym Ci mój numer telefonu, żebyśmy się łatwiej znalazły;)
No to super:) To jesteśmy umówione. Dziewczyny, jak któraś jeszcze ma ochotę na spotkanie, to zapraszamy:)
Minnie, da się jakoś wysłać tu prywatną wiadomość (nie ogarniam jeszcze do końca tego forum)? Wysłałabym Ci mój numer telefonu, żebyśmy się łatwiej znalazły;)
Jesteśmy umówione:) Co do forum to też go za bardzo nie ogarniam, ale z tego co wiem wysyłanie maili jest zablokowane. Podam Ci mojego maila: minnie.minnie@onet.pl
Hej dziewczyny można się jeszcze do was przyłączyć? Też jestem tu całkiem nowa.
Hej dziewczyny można się jeszcze do was przyłączyć? Też jestem tu całkiem nowa.
Jasne, że można- im nas więcej tym lepiej
Ja też jestem nowa na forum, także się nie przejmuj ![]()
Sorry, że tak post pod postem, ale nie wiem czy dzisiaj spotkanie aktualne??
Dobrze byłoby się wymienić nr, jak coś piszcie na maila.
Sorry, że tak post pod postem, ale nie wiem czy dzisiaj spotkanie aktualne??
Dobrze byłoby się wymienić nr, jak coś piszcie na maila.
Tak, tak, z mojej strony jak najbardziej aktualne:) Wysłałam Ci maila z moim numerem telefonu. Sorry za obsuwę, ale pod koniec tygodnia zawsze piętrzy mi się milion rzeczy do zrobienia, i nawet nie miałam czasu tu zajrzeć. Mam nadzieję, że odbierzesz jeszcze maila;)
Cześć Lina!
Ah znów przez moja nieobecność na forum mnie omineło spotkanie :<
Co do grupy na fb tez probowalam sie do niej kiedys dodac ale bez skutku.
Ah znów przez moja nieobecność na forum mnie omineło spotkanie :<
Co do grupy na fb tez probowalam sie do niej kiedys dodac ale bez skutku.
Spoko spoko, będzie jeszcze okazja;). Spotkanie było tym razem kameralne, dwuosobowe, ale w moim odczuciu bardzo sympatyczne. Jakbyś chciała gdzieś wyskoczyć to pisz tutaj, ja zaglądam teraz już regularnie; niektóre dziewczyny nie mają facebooka, więc zawsze można zgadać się tu, albo mailowo/telefonicznie.
mente napisał/a:Ah znów przez moja nieobecność na forum mnie omineło spotkanie :<
Co do grupy na fb tez probowalam sie do niej kiedys dodac ale bez skutku.Spoko spoko, będzie jeszcze okazja;). Spotkanie było tym razem kameralne, dwuosobowe, ale w moim odczuciu bardzo sympatyczne. Jakbyś chciała gdzieś wyskoczyć to pisz tutaj, ja zaglądam teraz już regularnie; niektóre dziewczyny nie mają facebooka, więc zawsze można zgadać się tu, albo mailowo/telefonicznie.
Jasne dam znać na pewno. Mam dosyć zakręcony miesiąc obecnie, ale juz niedlugo z pewnoscia bede miec wiecej czasu ![]()
Czeeść, chętnie do Was dołączę
. Planujecie jakieś spotkania? Grupa na facebooku funkcjonuje?
Ja również poproszę o info chętnie się spotkam:)