Masturbacja u dziewczyn/kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Masturbacja u dziewczyn/kobiet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Masturbacja u dziewczyn/kobiet

Witajcie. Ostatnio rozmawiałem ze swoją dziewczyną i ona powiedziała, że sie nie masturbuję, owszem zdarzało się jej czasem/co kilka dni, w wieku nastoletnim, a teraz nie czuję takiej potrzeby. Stąd moje pytanie czy dziewczyny się masturbują? Czy może wy, albo wasze koleżanki tego nie robią? Bo faceci wiadomo wszyscy smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Masturbacja u dziewczyn/kobiet

Znam tylko jedna kolezanke, ktora sie przyznaje do tego. Ja sie masturbuje, od dziecinstwa do teraz.

3

Masturbacja jest fajna big_smile

4

Masturbują się, bardzo to lubią, a najbardziej jak mogą to zrobić przy akompaniamencie pieszczot mężczyzny.

5

Jedne to robią, a drugie nie. Nie ma czegoś takiego jak "wszyscy". Jak kobieta ma udane życie seksualne i mężczyzna zaspokaja jej potrzeby to oczywiście jest możliwe że tego nie robi. Więc nie ma na to pytanie jednoznacznej odpowiedzi tongue

6

Mało która dziewczyna/kobieta się do tego przyznaje. Ale moim zdaniem większość to robi smile Ja się z tym nigdy nie kryłam, bo uważam za coś najzupełniej normalnego i potrzebnego.

7

Lwica_ napisał/a:

Mało która dziewczyna/kobieta się do tego przyznaje.

Bo kobiety ciągle mentalnie siedzą jeszcze w czasach, kiedy czerpanie przyjemności z seksu, seks dla czystej frajdy, nieskrępowany, to było coś niewłaściwego i brudnego. Ile kobiet wstydzi się przyznać, że ma wibrator (a sklepów oferujących akcesoria erotyczne jest całe mnóstwo, więc ktoś to kupuje), że fantazjuje o wyuzdanym seksie, bo seks powinien przynajmniej starać się być przyzwoity. To bzdury są i wzbudza poczucie winy.

Ja się tam masturbuję, wibrator też mam. Jak jestem w stałym związku też się masturbuję, bo partner/ka zwyczajnie nie zawsze jest albo chce się kochać, kiedy mnie się chce. Nie miałam natomiast nigdy tak, że wybierałam masturbację ZAMIAST stosunku, bo jak nie chcę się z kimś z jakiegoś powodu kochać, to prawdopodobnie powinnam się zastanowić szybko i mocno, czy jest sens z tą osobą być.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Masturbacja u dziewczyn/kobiet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024