stosunek i ból podbrzusza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » stosunek i ból podbrzusza

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: stosunek i ból podbrzusza

Drogie Panie potrzebuję pomocy,
w czasie stosunku z partnerem leciała mi krew i strasznie w pewnych momentach bolało podbrzusze, aż musieliśmy przerywać. Po stosunku także miałam straszny ból, nie był on ciągły lecz w pewnych momentach, trwało to cały dzień. Potem przez dzień leciała mi krew, a na następny dzień to był już tylko śluz w dużej ilości, był on normalnego koloru i bezwonny. Dopowiem jeszcze, że to był nasz tak jakby  drugi stosunek. Tzn pierwszy raz był bardzo krótki i nie wszedł do końca, ale także leciała mi wtedy krew. Na początku jak zaczynaliśmy petting też pojawiała się krew, teraz już nie. Czy to normalne ? Miałam też grzybice pochwy, z której myślę że się już wyleczyłam, może to ma z tym związek ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: stosunek i ból podbrzusza

Myślisz że się wyleczyłaś z grzybicy czy faktycznie lekarz powiedział że leczenie zakończone? Kiedy się leczyłaś  i w jaki sposób? Może powinnaś dłużej odczekać? Rozumiem że dziewicą byłaś i to był wasz drugi raz ale ten dopiero był taki "pełny"?  Myślę że może to mieć związek z grzybicą ale możliwa jest też twoja i jego anatomia. To by wyjaśniało ból ale krwawienia zawsze są niebezpieczne i powinnaś jeszcze raz odwiedzić lekarza. Opowiedzieć co się stało. Osobiście nigdy nie miałam problemów tego typu więc nie pomogę.

3

Odp: stosunek i ból podbrzusza

Myślę, że się wyleczyłam. Jestem już umówiona na wizytę u swojego ginekologa, mam nadzieję że jest wszystko w porządku. Tak, to był nasz drugi raz i tak ten był dopiero taki pełny. Wiele razy też uprawialiśmy petting. Kilka pierwszych razy też krwawiłam, ale to mogło być też spowodowane niedoświadczeniem mojego partnera jak i mnie. Był to nasz wspólny pierwszy raz.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » stosunek i ból podbrzusza

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024