W związku, lecz samotna... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » W związku, lecz samotna...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez KaMia (2014-01-02 13:32:47)

Temat: W związku, lecz samotna...

Witam.
Szukam kogoś z kim mogłabym popisać, może pójść na kawę, na spacer. Mam 24 lata, mam męża i 2 dzieci i całymi dniami jestem sama z dziećmi. Mąż w pracy od 8 -21. Kocham moje dzieci męża, ale od 2 miesięcy siedzę w domu z najmłodszą pociechą i nawet nie bardzo mam się do kogo odezwać. Jestem z Krakowa, szukam koleżanek. Lubie spacerować, czytać książki i lubie być wśród ludzi, pracować z ludźmi no ale odkąd jestem na macierzyńskim wszystko się zmieniło. Nawet podejrzewam że zaczyna mnie łapać depresja, stąd nawet bardziej by mi zależało aby znalazł się ktoś z Krakowa.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: W związku, lecz samotna...

Witam,
jestem pierwszy raz na forum, również szukam kogoś z kim mogłabym popisać i komu mogłabym opowiedzieć o swoich problemach.
Mam bardzo podobną sytuację do Twojej, jestem również samotna w małżeństwie. Mam 27 lat, 2 synków i małżeństwem jesteśmy od 5 lat. Jeszcze półtora roku temu tez siedziałam sama z dziećmi a mąż jeździł w tygodniowe delegacje, a kiedy wracał był zmęczony, a ja sama z problemami, a nasze rozmowy dotyczyły głównie dzieci i spraw domowych, bez żadnych uczuć. Na szczęście 1,5 roku temu mogłam pójść do pracy, dzieci poszły do przedszkola i wtedy myślałam że się ułoży. Z początku było ok., ale niestety nie na długo. Mąż w tamtym roku miał operację i na razie nie pracuje i teraz nie wiem co jest gorszę, czy wyjazdy w delegacje czy chory mąż w domu. Prawie ze sobą nie rozmawiamy, ja wracam z pracy muszę się zająć dziećmi i obowiązkami domowymi, ponieważ mąż ze względu na stan zdrowia prawie w niczym mi nie pomaga(chociaż w niektórych czynnościach mógłby). Moja doba jest zdecydowanie za krótka i z dnia na dzień jestem bardziej zmęczona i przy tym zdenerwowana, zaczęłam brać tabletki uspokajające i wypijać średnio 2 lampki wina wieczorem bo to mnie ostatnio tylko odpręża. aktualnie mąż przebywa w sanatorium do którego pojechał na miesiąc, a ja zostałam sama z natłokiem obowiązków, a on nie ma czasu do mnie nawet zadzwonić i ze mną porozmawiać. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć:-(
Ja niestety nie jestem z Krakowa ale jeżeli chciałabyś popisać to czekam.

hej dziewczyny jestem chętna do pogadania. Nie mam dzieci ale mam małe doświadczenie w tym zakresie wiec mniej więcej was rozumiem. Macierzyństwo to nie mały wysiłek. U was dużo się dzieje a u mnie wręcz przeciwnie. Jedną z moich niewielu przyjemności jest lampka wina.

4

Tak samo  ale nie mam dzieci chętnie poznać was koleżanki i o wszystkim pogadać i pomagać  i mila spędzic całe życie smile

5

Tak samo  ale nie mam dzieci chętnie poznać was koleżanki i o wszystkim pogadać i pomagać  i mila spędzic całe życie smile

6

Byłam z mężem przez 20 lat samotna. Wyszłam z domu zostawiłam mu wszystko, wyjechałam do innego miasta na Śląsk jestem bez przyjaciół sama. Mam samochód i walizkę w bagażniku.

7

Jestem tu pierwszy raz, szukam osób do pogadania, kogoś kto pokaże mi Katowice może Sosnowiec Jestem w obcym mieście nie znam nikogo z kim można wypić kawę. Czuję się jakbym wypadła z samolotu....

8

Hej dziewczyny. To smutne, że jesteśmy takie młode, a takie samotne. Ja nie mam dzieci, mam wspaniałą rodzinę ( rodziców i siostrę ), kochającego faceta, ale brakuje mi życia- nie mam przyjaciół, znajomych. Wegetuję w domu, bo nawet pracy nie mogę znaleźć. Mnie też łapie deprecha, bardzo często i od kilku już lat, bo czuję jak życie umyka mi przez palce...To przykre sad

9

Nie umiem się zwierzać, powoli odsunęłam już wszystkich znajomych bo nie umiałam z nimi rozmawiać o moich problemach ani pomijać ich milczeniem...mam kredyt hipoteczny. Mąż go wymyślił a ja się zgodziłam, wybudowaliśmy dom i teraz ledwo wiążemy koniec z końcem bo urodziłam 2gie dziecko i zwolniono mnie z pracy. Jesteśmy ze sobą już wiele lat i byłam szczęśliwa.
Teraz jestem samotna...coraz częściej sypiamy osobno, rozmawiamy tylko  kiedy musimy.Nawet już nie płaczę, czuję się pusta w środku, brzydka i strasznie samotna....coraz częściej myślę że gdyby nie dzieci już dawno bym się rozwiodła

10

jestem z Sosnowca, napisałam do Ciebie maila, pozdrawiam i czekam ;-)

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » W związku, lecz samotna...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024