Świąteczne przygody - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Świąteczne przygody

W ostatnim czasie wystapila mala klotnia, bez owijania w bawelne, moj szawgier oczernial tylek mojej mamie, mieszka u niej, chodzilo o kwestie mieszkaniowe, powiedzialam jej to co on powiedzial, wziela go z siostra na rozmowe, powiedzial ze on nic takiego nie powiedzial ze celowo chce go sklucic, ze nic takiego nie bylo ze rozpie... Jego rodzine, zadzwonili do mojego ojca bo on tez byl przy tym, i on tez powiedzial ze on nic nie wie, ze nie bedzie sie wpier... Itd itp.

Ja wyszlam na najgorsza osobe, czy to faktycznie moja wina? Powinnam byla to olac co gada na moja mame? Ja chcialam zeby sobie to wyjasnili kwestie mieszkaniowe, zeby jej nie oczernial, a on mowi ze nic takiego nie bylo, zreszta zawsze klamie w oczy...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Świąteczne przygody

Nikt sie nie wypowie

3

Czy tylko ja mam problem ze zrozumieniem o co chodzi?

4

A przepraszam napisalam wiadomosc troszke w nerwach,

Chodzi o to co moj szagier powiedzial podczas wizyty u ojca na moja mame, chodzilo o kwestie mieszkania ich razem (szwagra z moja mama), i zapytalam mamy jak to jest, okazalo sie byc zupelnie inaczej, i moja Mama chciala to sobie z nimi wyjasnic, szagier oczywiscie wyparl sie wszystkiego, ze on nic takiego nie powiedzial, siostra z placzem ze rozbijam jej rodzine? Ze ona sie wyprowadza, ze masakra a on (szagier) biedny poszkodowany wmawiaja mu cos czego nie powiedzial. Zadzwonil do mojego ojca, odwracajac kota ogonem, ze ja wyszlam na najgorsza.

Czy to jest wpier...dzielanie sie? Po prostuz. Blachego powodu zrobil mega afere, zeby wyjsc na swoje, bo od dawna probuje zeby siostra zostala sama i nie miala pomocy z nikad.

To co powiedzial nie mialo nic wspolnego z siostra, tylko chodzilo o kwestie mieszkaniowe z moja mama w tyms ensie ze ona mu kaze caly dom utrYmywac ...

Co o tym myslicie?

5

Bello
Ty chcesz by Twoja mama z Twoim szwagrem wyjaśnili sobie kwestie mieszkaniowe?
Widocznie oni tego nie chcą skoro tego nie robią. Daj sobie spokój- to ich sprawa, nie Twoja.
Dopóki im to nie przeszkadza nie powinno przeszkadzać i Tobie.
Ja rozumiem- szwagier- żadna rodzina, zwłaszcza wredny i kłamliwy. Rozumiem, że szkoda Ci mamy i siostry. Ale im póki co siebie nie szkoda więc lepiej się nie wtrącaj bo jak widzisz nie wychodzisz na tym dobrze.

6

Mama chciala to wlasnie wyjasnic, bylo jej bardzo przykro ze on tak powiedzial, z tak malego powodu moj szawgier zrobil wielka awanture, w ktorej twierdzil ze on czegos takiego nie powiedzial ... sad

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024