Pomysł na to w jaki sposób powiedzieć Partnerowi, że zostanie Tatusiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomysł na to w jaki sposób powiedzieć Partnerowi, że zostanie Tatusiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Pomysł na to w jaki sposób powiedzieć Partnerowi, że zostanie Tatusiem

Witam dziewczyny,

Potrzebuje pomysłów jak przekazać partnerowi radosną nowinę, że zostanie tatusiem smile
Chciałabym, żeby ta chwila była wyjątkowa, a brak mi pomysłów.
proszę poradzcie, może z własnego doświadczenia? smile

Ola

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomysł na to w jaki sposób powiedzieć Partnerowi, że zostanie Tatusiem

Cześć.
Na początek gratuluję smile

Może zrób kolację przy świecach i wręcz swojemu mężczyźnie paczuszkę, wktórej będą maleńkie buciczki smile

3

No właśnie, te BUCIKI, to jednak muszą być smile
Tak myślałam, żeby położyć buciczki wieczorem w jego samochodzie, tak aby następnego dnia rano jadąc do pracy je znalazł. Niespodzianka dobra, ale nie zobaczę jego miny w ten sposób smile hehe

4

Tylko żeby facet się do pracy nie spóźnił smile
Albo połóż buciki koło wanny/prysznica w zapakowanym pudełeczku, jak zapyta co to, powiedz, że prezent od bociana smile będzie zabawnie smile

5

Hopeforlife wink no takie śmieszne albo wyślij mu mms-a z obrazkiem Kochanie będziesz w ciąży tongue

6

a ja proponuje zrobić kolacje mega fajna i dać paczuszkę z bucikami albo test ciążowy smile albo narysować na brzuszku oczka i uśmiech i nosek i kazać mu długo szukać niespodzianki smile

7

To z brzuszkiem też jest fajnym pomysłem.. czytałam już to gdzieś i podobał mi się pomysł wink

8

Ja to pisałam Hope smile

Delicious napisał/a:

Leemonka, podsunąć Ci pomysł na powiedzenie o ciąży przyszłemu tatusiowi? Ja w taki sposób chcę kiedyś powiedzieć mojemu Kochanemu smile
Stajesz sobie przed nim, mówisz, że masz dla niego niespodziankę i że ma poszukać. Niech Cię pomaca tam, gdzie mu wpadnie do głowy dobre miejsce na schowanie czegoś, a Ty się z nim pobaw w ciepło-zimno. Jak trafi rękami na brzuch to mówisz gorąco i chyba dalej już się zorientuje, co? wink

Ale i tak nie zależnie od tego w jaki sposób mu powiesz radość i zdziwienie na pewno będzie wielkie smile

No i gratuluję smile

9

No wiedziała, że ktoś kiedyś tutaj to pisał smile:)

10

Ja kiedys slyszalam o takim sposobie, zeby wyslac chlopakowi zyczenia na dzien ojca (niestety juz troche po terminie, ale moze sie komus na przyszlosc przyda)

Mi sie generalnie podoba filmowy i moze troche tandetny (ale przy tym slodki) pomysl zeby przy kolacji dac mu prezent w ktorym beda buciki albo grzechotka.

11

Z tymi życzeniami to fajny pomysł, jeśli akurat wtedy chcemy przekazać tą nowinę smile

12

Z brzuszkiem to jest świetny i zabawny pomysł big_smile z bucikami przy kolacji również ale z brzuszkiem taki zabawniejszy tongue

13

te buciki to niezły pomysł big_smile ale tak przed praca, zanim pojedzie , najlepiej przy śniadaniu mu tak postawić na stoliku żeby nie mógł się napatrzyć smile gratulacje smile))

14

błySKOTKA,
gratuluję z całego serduszka! smile :**

Mnie osobiście najbardziej podoba się pomysł z rysowaniem uśmieszku na brzuchu i szukaniu niespodzianki. Tak też zrobiłam, kiedy informowałam M., że będzie tatą. Było niesamowicie śmiesznie smile

Niestety, dalszy ciąg historii już niektórzy znają...

Powodzenia! wink

15

Błyskotko,koniecznie pochwal się nam jak ostatecznie zrobiłaś:)

16

Dziewczyny, trochę wstyd się przyznać, ale pytałam na wyrost! Tyle czasu czekałam, tyle razy próbowaliśmy, ze już świruje. sad
Często myślę jak to w końcu będzie jak już zajdę w ta ciąże!
Pytałam Was, bo kobieca intuicja podpowiada mi, że to będzie już teraz, w końcu!!
Ledwo sie opieram przed zrobieniem testu. Poczekam, tydzień mnie nie zbawi, w koncu tyle czasu czekałam...
Jak już będe w ciązy to chciałabym żeby wszytsko było idealnie, dlatego pytałam.
Głupia jestem, wiem...

17

blysKOTKA glszcze smile na pewno niedlugo bedziesz Mama nie martw sie tym smile zycze powodzenia:D

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomysł na to w jaki sposób powiedzieć Partnerowi, że zostanie Tatusiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024