Nie do końca szczera zabawa ;/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nie do końca szczera zabawa ;/

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Nie do końca szczera zabawa ;/

Witam mam taki problemik że zawsze kobiety olewały mnie bawiły się moimi uczuciami wiec ja już nie mogłem więc postanowiłem pobawić się nimi co może teraz to zobaczyłem i z mojej strony było to kure*** zachowanie bo przespałem się z paroma i nie które się zakochały jak skutecznie ale tak żeby nie cierpiały zniechęcić je do siebie ? sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie do końca szczera zabawa ;/

Powiedz im, że chyba masz hiv i żeby się koniecznie zbadały. Uciekną od Ciebie jak od zadżumionego, zrobią badania, wyjdzie im, że są zdrowe to się jeszcze ucieszą.

To sarkazm jak coś.

Powiedz im prawdę i już. I z godnością przyjmij cios w pysk czy tam czym Cię potraktują.

3

chciał bym szczerze, mogę dostać po pysku hmm ale chce jakoś tak łagodnie im powiedzieć żeby nie cierpiały o ile się da sad

4

Normalnie i zwyczajnie: "z tego układu dzieci nie będzie". Nie rób żadnych nadziei, nie kombinuj, nie gmatwaj niepotrzebnie sytuacji. Chyba im się nie oświadczałeś, żebyś teraz musiał się jakoś szczególnie tłumaczyć?

5

Lagodnie jest zwykle źle. Nie bądź chamski ani wulgarny, ale powiedz to na tyle jasno, żeby sobie nie robiły żadnych nadziei.

6

Nie nie oświadczyłem się smile Pierd**** już zabawę kobietami sad wole żeby moimi uczuciami się bawiły jak ja mam bawić się nimi hmm mam teraz nauczkę sad

7

A czy Ty nie możesz jakiegoś pośredniego zachowania przyjąć? Może coś bardziej normalnego, w stylu "traktuję poważnie siebie i innych"?

8

a przeczytałaś to że bawiły się moimi uczuciami i chciałem się odegrać na innych kobietach i teraz tego żałuje sad

Nie rozumiem takiego zachowania. Dziecinne. Ktoś Ci zrobił krzywdę, a Ty się na niewinnych dziewczynach odgrywasz, one naiwne wierzą, że taki zakochany jestes, tak bywa. Ale teraz chociaż miej odwagę się przyznać, powiedz prawdę. Bardziej zaboli, ale przynajmniej i Ty i One będą miały jasną sytuacje.

10

Tak. Ale przeczytałam też, że wolałbyś, żeby to dziewczyny bawiły się Twoimi uczuciami, zamiast odwrotnie smile
Dlatego zaproponowałam, żebyś spróbował podchodzić do świata zupełnie inaczej - tak, że nikt się niczyimi uczuciami nie bawi.

11

teraz to wiem sad i żałuje tego mam nadzieję że jak im to powiem to zrozumieją chodz watpie okaże się skurwie*** dla nich trudno ale mam nadzieję że cierpic nie będą smile

12

Yamakasi napisał/a:

teraz to wiem sad i żałuje tego mam nadzieję że jak im to powiem to zrozumieją chodz watpie okaże się skurwie*** dla nich trudno ale mam nadzieję że cierpic nie będą smile

Szkoda, ze dopiero teraz.. Przepraszam, ze tak pisze, ale za kogo mają Cie uważać po tym co im zrobiles, stawiajac sie w ich sytuacji bym się czula okropnie, chociż tez nie idzie sie do łóżka z kimś od tak.. Byles z nim albo cos?

13

nie tylko kręciłem

14

No ale dziewczyny się bardzo szybko przywiązują.. Wiem cos o tym, i w taki bezczelny sposob je krzywdzic, powiedz mi co Ci to dalo, ze się zemściles na nic nie winnych dziewczynach?? Bo to mnie intryguje.

15

Przelecieć dziewczynę nie problem. Jak się zakocha to jej sprawa. Najważnieszje to stawiać sprawę uczciwie -- nie mówić kłamstw, nie obiecywać, nie kreślić przyszłości. Jeśli nie oszukałeś ich mówiąc kłamstwa i manipulacje, to wciąż grasz fair -- teraz wystarczy powiedzieć "Wiesz coooo... seks z Tobą jest cudowny, jesteś piękna i mądra, ale ja tak nie dam rady bez uczuć... nie kocham Cię, nie zauroczyłem się, nie zakochałem, nic nie czuję. Nie chcę udawać, jest mi źle. Nie spotykajmy się już, a Ty znajdź sobie fajnego chłopaka.".

Proste, szczere, bez owijania w bawełnę.

16

Kenobi dobrze radzi. Powiedz wprost, ale nie chamsko.

17

kenobi napisał/a:

Przelecieć dziewczynę nie problem. Jak się zakocha to jej sprawa. Najważnieszje to stawiać sprawę uczciwie -- nie mówić kłamstw, nie obiecywać, nie kreślić przyszłości. Jeśli nie oszukałeś ich mówiąc kłamstwa i manipulacje, to wciąż grasz fair -- teraz wystarczy powiedzieć "Wiesz coooo... seks z Tobą jest cudowny, jesteś piękna i mądra, ale ja tak nie dam rady bez uczuć... nie kocham Cię, nie zauroczyłem się, nie zakochałem, nic nie czuję. Nie chcę udawać, jest mi źle. Nie spotykajmy się już, a Ty znajdź sobie fajnego chłopaka.".

Proste, szczere, bez owijania w bawełnę.

Zgadzam się! big_smile

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nie do końca szczera zabawa ;/

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024