Sylwester - domówka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sylwester - domówka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Sylwester - domówka

Hej smile
Wybieram się na sylwestra do kolegi.. Nie mam pojęcia w co mam się ubrać..
Nie jest to jakaś impreza bym ubrała spódnicę lub sukienkę..
Koszulę mgiełkę miałam już w zeszłym roku..
Macie jakiś pomysł? Pozdrawiam big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sylwester - domówka

Napisałaś, że nie jest to impreza, żeby założyć sukienkę czy spódnicę. Moim zdaniem mała czarna nigdy nie zawodzi wink załóż coś w czym dobrze się czujesz. Udanej zabawy! smile

3

Lejdi napisał/a:

Napisałaś, że nie jest to impreza, żeby założyć sukienkę czy spódnicę. Moim zdaniem mała czarna nigdy nie zawodzi wink załóż coś w czym dobrze się czujesz. Udanej zabawy! smile

Dokładnie tak. Jestem zdania że nawet z przyjaciółmi/znajomymi/rodziną trzeba jakoś wyglądać. Ja bym ubrała właśnie 'małą czarną', albo jakąś ładną spódniczkę i czarną koszulkę do tego jakąś biżuterię, i szpilki - Tutaj masz pole do popisu.

4

dziękuję dziewczyny! :*

5

To zalezy jaki preferujesz styl na co dzień. Ja zazwyczaj noszę sukienki/ spódnice, więc na sylwestrową domówkę założę jakąś sukienkę. Jeśli w sukience bedziesz sie żle czuła to proponuję rurki plus jakaś błyszcząca bluzeczka- to sylwester więc możesz zaszaleć:)

6

Może być też jakaś ładna dłuższa bluzeczka tuniczka czy coś wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sylwester - domówka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024