List miłosny co sądzicie?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » List miłosny co sądzicie??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: List miłosny co sądzicie??

Jestem juś z chłopakiem dość długo i chciałam mu dorzucic na swieta do  prezentu cos sentymentalnego i pomyslałam o liście. Jestem juz zdecydowana i napisałam co nieco teraz chciałabym poprosic was o rade, co byscie zmieniły co jest wg was nie tak itp smile

Są święta, a w święta składa się życzenia. Tak wiec  życzę Ci wiary i miłości żebyś każdego dnia odkrywał w sobie cuda, nawet te najmniejsze. Życzę Ci też spokoju i ciepła na te święta żeby były dla Ciebie magiczne. I przede wszystkim dużo miłości?
Na nowy rok: dojrzałości i opanowania bo będziesz miał przed sobą bardzo ważne decyzje rzutujące na całe twoje życie. Byś z odwagą wkraczał w nowe etapy swojego życia (mam nadzieje że ze mną:* *)
A teraz trochę życzeń dla NAS wink Żeby nie straszne nam były nawet największe odległości jakie nas będą dzieliły, żebyśmy przetrwali nawet te najtrudniejsze chwile. Żebyśmy zawsze mieli w sobie nutkę szaleństwa ale zarazem byli odpowiedzialni. By nasze życie było przykładem dla innych. Żeby nasza miłość kwitła:)

Stwierdzam że to wcale nie jest takie proste jak myślałam ? ubrać w słowa to co chce się przekazać. Chyba po prostu nie ma takich słów  którymi da się opisać wszystko to co bym chciała. Mam nadzieje ze nie uznasz tego za żałosne albo dziecinne. Ale nigdy nie zdawałam sobie sprawy, że człowiek może się czuć tak?tak cudownie, wiedząc że ma kogoś takiego jak Ty. Dostałam wszystko o czym marzyłam i jeszcze więcej. To Ty byłeś moim marzeniem. Gdyby tak rok wcześniej ktoś zapytał mnie czy będę szczęśliwa to parsknęłabym mu śmiechem w twarz,. Ja?! Szczęśliwa?! Nierealne! A jednak.. moje szczęście przyszło do mnie samo, zabrało mnie na lody, potem spacer, a teraz nie wyobrażam sobie bez niego życia ? Co ja bym teraz bez Ciebie zrobiła?
Każda sekunda bez ciebie jest zmarnowana, kiedy Cię przy mnie nie ma czuje się jak narkoman na głodzie.  Myślę o tobie cały  czas nie ma takiej chwili w której bym o tobie zapomniała. Codziennie czekam tylko na spotkanie z tobą, wtedy nie liczy się nic innego. Czekam na  twój głos, twój zapach, twoje miękkie usta Doceniam każdy nawet najmniejszy szczegół. Uwielbiam kiedy szepczesz mi czasem cos do ucha, kiedy mnie dotykasz, kiedy na mnie patrzysz, kiedy się uśmiechasz, kiedy ze mną rozmawiasz,?(mogłabym tu wymieniać tysiące innych powodów dla których Cie kocham)
Jesteś jedynym przed którym tak się otworzyłam, Jestem cała Twoja. Wiem że z Toba dam rade wszystkiemu, jesteś takim moim motorem do życia;). Nigdy nie wierzyłam ze w życiu może być jak w filmie , jednak z tobą wszystko jest możliwe. To właśnie na ciebie czekałam. Wiem że to może głupio zabrzmi ale zwariowałam na twoim punkcie. Często płacze ze szczęścia bo nie mogę się nadziwić ze ktoś może być tak idealny jak Ty? dla mnie idealny. Tak bardzo Cię kocham! Te słowa były dla mnie  zawsze jak Tabu, nigdy nie chciały przejść mi przez gardło a kiedy już ich używałam to byłam do tego zmuszana, Teraz chce mowić je codziennie  bo wiem co znaczą i wiem ze trafią do odpowiedniej osoby.
Myślałam ze miłość mnie już nie dotyczy, właśnie wtedy pojawiłeś  się TY. Życie zmieniło się o 180 stopni i właśnie dzięki tobie zaczęłam doceniać każdy kolejny dzień. Budzę się codzienne rano ze świadomością ze jestem bezgranicznie zakochana. To takie piękne!  Nie patrzę na nic dookoła, nie obchodzi mnie to co mówią inni. W iedzę już tylko Ciecie tylko TY jesteś dla mnie ważny. I nie mówie Kocham Cię bo Cię potrzebuje ale potrzebuje Cię bo Cię Kocham!

PS.. Chciałam po prostu spróbować przelać na papier to co czuje, nawet nie wiem czy mi się udało..     nie musisz odpowiadać na ten ?list?,  jeśli chcesz to wgl nie musisz nic mówić po tym jak go przeczytasz.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: List miłosny co sądzicie??

A nie lepiej po prostu podczas wręczanie prezentu powiedzieć-Jesteś super facetem, bardzo Cię kocham, chciałabym aby nasz związek trwał wiecznie. Po co facet potem ma wypytywać co oznaczało to zdanie a co tamto. I jeszcze jakichś podtekstów szukać.

Janix2 może żeby było bardziej romantycznie.. poza tym pisałam ze jestem juz zdecydowana na te forme tylko oczekuje korekty

deoksyrybonukleina napisał/a:

Janix2 może żeby było bardziej romantycznie.. poza tym pisałam ze jestem juz zdecydowana na te forme tylko oczekuje korekty

Moim skromnym zdaniem ten list nie wymaga korekty. Jest przepiękny! Powiem więcej, pragnąłbym kiedyś otrzymać takie wyznanie miłości. Brawo!

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » List miłosny co sądzicie??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024