zawiła znajomość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zawiła znajomość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: zawiła znajomość

Niedawno rozpadł sie moj bardzo poważnz związzek, z którego mam dziecko. Niedawno spotkałam kolege z podstawówki, w którym byłam kiedyś bardzo zakochana, aleprzez wiele lat w ogóle sie nie wodzieliśmy.  On ma partnerke i z nią dziecko. Są ze sobą długo. Teraz znowu sie nie widujemy, ponieważ daleko od siebie mieszkamy.a to czesto piszemy. On nalega na spotkanie. Twierdzi, że chcoałbz być ze mną.Mówi, że chce od niej odejść. Może to śmieszne, ale przez te wszystkie lata myślałam o nim, ale nie wiem jak poważnie on o nas myśli. Pojawiła się myśl, bym sie przeprowadziła do jego miejscowości. A covwy uważacie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zawiła znajomość
rozowa_mandarynka napisał/a:

Niedawno rozpadł sie moj bardzo poważnz związzek, z którego mam dziecko. Niedawno spotkałam kolege z podstawówki, w którym byłam kiedyś bardzo zakochana, aleprzez wiele lat w ogóle sie nie wodzieliśmy.  On ma partnerke i z nią dziecko. Są ze sobą długo. Teraz znowu sie nie widujemy, ponieważ daleko od siebie mieszkamy.a to czesto piszemy. On nalega na spotkanie. Twierdzi, że chcoałbz być ze mną.Mówi, że chce od niej odejść. Może to śmieszne, ale przez te wszystkie lata myślałam o nim, ale nie wiem jak poważnie on o nas myśli. Pojawiła się myśl, bym sie przeprowadziła do jego miejscowości. A covwy uważacie?

Uważamy, że to chore jest i Ty i on. Ty chcesz rozbijać komuś związek, a on chce go rozbijać dla Ciebie. Ale ok, różnie bywa. Jeśli chce, to powiedz mu, że jak będzie już rozwiedziony i będzie mieszkał sam, to niech się odezwie do Ciebie, to możecie spróbować.

No wła$nie chodzi o to, że nie ja robijam. Nic mu nie obiecuje. A on ponoć jeszcze nim mnie spotkał myślał o odejściu. Z tym że jest jeszce 3 strona bo sie zastanawiam,czy czasem nie utrzymuje podobnych kontaktow z jeszcze innymi dziewczynami..

4

No wła$nie chodzi o to, że nie ja robijam. Nic mu nie obiecuje. A on ponoć jeszcze nim mnie spotkał myślał o odejściu. Z tym że jest jeszce 3 strona bo sie zastanawiam,czy czasem nie utrzymuje podobnych kontaktow z jeszcze innymi dziewczynami..

No to niech odchodzi.

5

Jestem na tym forum od dawna, ponad rok chyba. Tyle się naczytałem tych dziwnych postów, dziwnych problemów. Nie rozumie jak ludzie się do siebie dobierają,że po pewnym czaie tak po prostu się krzywdzą wzajemnie hmm. Dlaczego mandarynko kiedyś nie próbowałaś walczyć o związek z facetem którego kochałaś ? masz dziecko na świecie, on ma żonę, ma rodzinę i teraz wszystko ma zniszczyć żeby byc z Tobą ? to jest chorem to nie jest logiczne

6

To nie jest żadna "zawiła znajomość"...to jest ,ale jakaś popierdówa.
Jak czytam tego typu teksty to nawet ręce opadać nie chcą, bo to niczym jakby jakaś paranoja na świecie grasowala.
Ludziom co po niektórymi to się w du.ach poprzewracalo...i ogólnie rzecz ujmując to świat schodzi na psy.

Nie mniej jednak autorce wątku życzę szczęścia i kolorowego życia z miłością sprzed lat... hmm

Michhmo probowalam ale zrby cos napprawic musza oboje chciec

8

Michhmo probowalam ale zrby cos napprawic musza oboje chciec

Jeśli kiedyś podjęłaś próbę i nic z tego nie wyszło to dlaczego teraz miałoby wam się udać po latach kiedy byłoby o wiele trudniej ? Przypomnij sobie z jakiego powodu się kiedyś z nim rozstałaś. Historia może się powtórzyć.

Nie potrzebnie wkładałaś kij do mrowiska i odgrzebywałaś stare historie. Facet dla Ciebie chce rozwalić swój obecny związek i przewrócić życie swojej partnerki do góry nogami. ONI PRZECIEŻ MAJĄ DZIECKO !!! Daleko zaszło to wszystko ale da się jeszcze to odkręcić. Odetnij się od niego dla dobra siebie i jego związku/rodziny

9 Ostatnio edytowany przez Kleks91 (2013-12-18 11:16:56)

Przejrzyj sobie to forum. Zobacz ile jest porzuconych, zdradzonych, samotnych matek. Poczytaj o ich cierpieniu i zastanów się co robisz.
Możesz chociaż jednej osobie oszczędzić tego bólu, upokorzenia.

10

Mnie zastanawia, czyja to myśl o przeprowadzce do innego miasta? Rozumiem, że kiedyś "coś" was łączyło i że wspomnienia, te dobre zostały i ciekawość, co by było gdyby, jednak z jakiegoś powodu nie jesteście razem, każdy poszedł w swoją stronę. Czy to nie jest przypadkiem takie załatanie dziury samotności?
Dobrze wam się rozmawia, to fantastycznie, tyle tylko, że to za mało, aby rozpoczynać związek i to jeszcze taki, który wymaga poświęcenia od ciebie (przeprowadzka przecież to trudna decyzja, która wpłynęłaby równiez na twoje dziecko). Takie rewolucje w życiu robi sie wtedy, kiedy człowiek jest pewny, że kocha i że ta druga strona też chce tworzyć coś trwałego, opartego na miłości. Na ten czas, to tylko pogaduchy, flirtowanie, spoglądanie w przeszłość. Skąd wiesz, co się dokładnie dzieje w jego związku, jakim jest mężczyzną, jak traktuje kobiety, jakie ma wartości? Masz podejrzenia, że tego typu rozmowy może prowadzić z innymi kobietami. Może to niedojrzały facet, znudzony codziennością i tyle? Jak dla mnie za dużo tu niewiadomych.
Jeśli facetowi rozpada sie związek, to poczekaj, niech zakończy i wtedy możecie zacząć się umawiać, spotykać i myśleć o przeprowadzkach. Na ten czas, zatrzymałabym znajomość. Może być też tak, że ich związek przechodzi kryzys. Nie wiem, ja bym w takie coś w ogóle nie wchodziła.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zawiła znajomość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024