Pytanie od faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Pytanie od faceta

Witam wszystkie Panie! smile
Mam na imie Mateusz i mam problem big_smile Chciałbym kupić swojej kobiecie na urodziny perfumy (wiem że bardzo je lubi) i tutaj własnie pojawia sie mój problem ponieważ nie mam pojęcia jakie wybrac. Kiedys podczas wspólnej rozmowy dowiedziałem sie że lubi "bardzo słodkie, kwiatowe i nie cierpkie (co kolwiek to znaczy...)" perfumy, udało mi sie również sprawdzić jakich  używa dotychczas i są to: Pure Poison Dior, Treson Lancone Paris, Miss Dior Cherie, Gordani Gold, Christian Diore Jadore, Lilas Mauve. Może na podstawie tych wiadomości jestescie w stanie mi pomóc ? podać jakies propozycje? Dodam od siebie ze chciałbym aby były raczej bardziej młodzieżowe niż "babcine".

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pytanie od faceta

Ja proponuję
"Killer Qeen"-Katy Perry

3

Proponuję poczytać o nutach zapachowych perfum, które dało Ci się spostrzec u Twojej dziewczyny.
Z tego, co widzę dziewczyna lubuje się w Diorze. wink

A skoro lubi słodkie, sama zaproponuję moje ulubione, z którymi się nie rozstaję odkąd pojawiły się w perfumeriach - La petite Robe noire [Guerlain].

Możesz poczytać o nich w necie:

"Dla twórcy `La Petite Robe Noir` inspiracją była ponadczasowa elegancja `malej czarnej`, noszonej przez pełne szyku i wdzięku Paryżanki.

Nuty zapachowe: lukrecja, anyż, wiśnie, porzeczki, róża, bergamota, migdały, bób tonka, herbata, paczula, irys, wanilia"

Bonusem jest piękne pudełko - http://styleseekingzurich.blogspot.com/2012/08/thursdays-beauty-post-guerlain-la.html

4

Ze słodkich perfum moim faworytem jest Kylie Minogue - showtime, w różowej buteleczce. Choć nie szczególnie przepadam za słodkimi perfumami te mnie urzekły!

5

Perfum Mateuszu się kobiecie nie kupuje. Wogóle na prezent perfum nie wypada kupować. Każdy z nas ma swój ulubiony lub znajdzie taki co mu odpowiada.
Lepiej pomyśl o czymś innym!

6 Ostatnio edytowany przez gen (2013-12-13 17:00:36)

jak radzi kolega powyżej - pomyśl o czymś innym, nie ma większej głupoty, niż pytanie kobiet o dobór zapachu... i to internetowo, zawsze będzie to subiektywna odpowiedź przez pryzmat gustu/preferencji autorki porady - coś w stylu - a ja najbardziej lubię xxxx... generalnie, to ciuchy, buty, torebki, galanterię, kosmetyki i te wszystkie bzdety kobiety najchętniej kupują same, ewentualnie z koleżankami - toż to całe misterium jest... facet powinien iść wtedy na piwo... chyba, że jest masochistą na środkach uspakajających...

7

Dziekuje za wszystkie propozycje jutro wybieram sie do sklepu cos wybrac smile

A Panowie spokojnie wiem o tym że kupowanie perfum nie jest zbyt oryginalne, po prostu zapomniałem dopisać tego że moja druga połówka chciała własnie taki prezent tak jak  napisałem "bardzo je lubi" wiec nie widze przeszkód dlaczego miałbym jej nie kupic smile

W kazdym razie jeszcze raz dzieki, Pozdrawiam!

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024