Budowa ciała faceta,a ochota na sex. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Budowa ciała faceta,a ochota na sex.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 38 ]

1 Ostatnio edytowany przez Andrzej560 (2013-12-09 22:18:42)

Temat: Budowa ciała faceta,a ochota na sex.

Na wstępie jeśli już taki temat,bądź to niewłaściwy dział to sorry - szukałem,ale nie znalazłem.

Jaka budowa ciała mężczyzny Was najbardziej podnieca/ podoba się?
- chudy
- szczupły
- szczupły wysportowany   http://www.fotoszok.pl/show.php/1819983_3-szczupa-y-wysportowany.jpeg.html
- z brzuszkiem                  http://www.fotoszok.pl/show.php/1819984_5-z-lekkim-brzuszkiem.jpg.html
- z małą nadwagą,ale wyrobiony na siłowni   http://www.fotoszok.pl/show.php/1819996_6-s.jpg.html
- z dużą nadwagą,ale nie tłusty tylko dobrze umięśniony  http://www.fotoszok.pl/show.php/1819994_7-z-dua-frac14-a-nadwaga-ale-nie-ta-usty.jpeg.html
- mięśniak typu Dwayne Johnson   http://www.fotoszok.pl/show.php/1819987_8-mia-a-niak.jpg.html

Chyba wymieniłem wszystkie typy, możecie dodać Swoje smile

Pytam z czystej ciekawości. Poza tym mam mały dylemat i Wasze odpowiedzi może mi pomogą podjąć decyzje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Budowa ciała faceta,a ochota na sex.

Proponuję, byś powklejał ilustracje do każdego typu, bo ciężko mi sobie wyobrazić różnicę między trzema ostatnimi punktami wink Nie mam też pojęcia, co znaczy "idealna waga do wzrostu"... No i dla każdego "lekki" brzuszek będzie oznaczał co innego.

3

Byle było w normie... Waga musi być w normie i zdrowy gość. Wygląd nieodpychający. <---- to jest punkt drugi

Punkt pierwszy jest to co gość ma w głowie.

4

Ok, to stwierdzam że tak czysto fizycznie może mi się podobać każdy z wyjątkiem chudego, brzuchatego i mięśniaka wink Ale zaznaczę, że mówię tu wyłącznie o budowie ciała, która wcale nie decyduje o tym, czy facet ogólnie jest atrakcyjny.

5

Andrzej560 napisał/a:

- z małą nadwagą,ale wyrobiony na siłowni   http://www.fotoszok.pl/show.php/1819996_6-s.jpg.html
- z dużą nadwagą,ale nie tłusty tylko dobrze umięśniony  http://www.fotoszok.pl/show.php/1819994_7-z-dua-frac14-a-nadwaga-ale-nie-ta-usty.jpeg.html

Ty tak serio?
Oni mają jakąkolwiek nadwagę?
W takich kategoriach, to mój były, który kilka razy w tyg latał na siłownię, bo trenował boks, ale jednocześnie miał trochę brzuch, bo lubił zjeść i wypić, wygląda na chorobliwie otyłego.

Nie lubię ekstremów - nie przepadam za mężczyznami wychudzonymi (a la główny bohater "Mechanika") i mocno otyłymi (a la... nie wiem - Hugo z serialu "Lost"). Poza tym wszystko mi jedno czy ma brzuch czy nie, czy jest bardziej czy mniej umięśniony.

6

Kurde napociłem się z postem a nie mogę wysłać linków jako nowy użytkownik.
Więc męskie sylwetki dzielimy na 3 typy
Ektomorfik- Chudzielec
Endnomorfik- Przeciętny mężczyzna
Mezomorfik- Naturalnie wielkie chłopisko

Od tych 3 sylwetek są różne wariacje które zależą od tego jak człowiek się odżywia, czy dba o siebie i takie tam

7

Ej, ten trzeci od dołu ma nadwagę? Cholera, to ja chyba jestem otyła tongue

8

Czy ktos naprawde patrzy na te zdjecia i odczuwa, ze mu sie tam cokolwiek podoba.
Nie mam odczuc szczerze mowiac.

9 Ostatnio edytowany przez rycerzowa (2013-12-10 21:32:53)

dobra, bez zdjęć ale w temacie odpowiem na pytanie

ja lubię jak facet jest duży i czuję się przy nim taka drobna, malutka i... bezpieczna wink jestem niska i szczupła. Kiedyś miałam chuderlaka, a po nim wielkiego miśka, może nie grubego, po prostu fajnej postury, że poszłam z nim do pubu i nie bałam się że coś mi się stanie, a jak mnie objął... ahh big_smile

aktualny też do małych nie należy wink no i wiadomo, wszystko kwestią gustu. Ja lubię duuuużych (nie mylić z otyłymi), fajny bicek to jest to !

dla przykładu... Till Lindemann wink mniej więcej takiej postury faceci

10

Hmm tongue Wszystko zależy od gustu. Każdy ma inny tongue
Ja osobiście uwielbiam wysokich facetów lekko umięśnionych (oczywiście bez przesady bo okropnie wygląda jak facet jest napakowany jak świnia brzydko mówiąć tongue). Wtedy przy niem się czuje taka bezpieczna i jak mnie przytula.. mmm bajka big_smile

11 Ostatnio edytowany przez Nataluszek (2013-12-10 22:49:11)

A ja lubię typ faceta 'na miśka'.
Lubię mieć się do czego przytulić.

Najgorszą opcją jest chudzielec bądź szczupły facet. Nie lubię kości. wink

12

Lubię dużych, mocno owłosionych mężczyzn. Czyli umięśnionych lub grubych, ale takich "zbitych". Chudzi i szczupli mnie nie pociągają.

Till Lindemann, mrrrr smile

13

BabaOsiadła to chyba mam tak samo smile

14

Dla mnie wszyscy panowie z tych zdjęć są odpychający. Bo dla mnie fakt czy facet jest pociągający zależy od wielu innych czynników poza typem sylwetki.

Till Lindemann od lat nastoletnich jest dla mnie symbolem seksu. Ale na ten wizerunek składa się, obok sylwetki, jego twarz, muzyka, osobowość sceniczna (innej nie znam smile ). Natomiast na ostatnim koncercie w Warszawie, kiedy występował w okropnym, różowym czymś - był dla mnie totalnie aseksualny...

Facet o każdej budowie ciała może być dla mnie super seksi. Dla mnie osobowość faceta przekłada się na moje postrzeganie jego fizyczności.

15

kenobi napisał/a:

Byle było w normie... Waga musi być w normie i zdrowy gość. Wygląd nieodpychający. <---- to jest punkt drugi

Punkt pierwszy jest to co gość ma w głowie.

Pytam czysto teoretycznie. Doskonale wiem,że dla kochającej kobiety nie jest specjalnie ważne,czy ktoś ma boski wygląd,czy nie. Wiem również,że po 1 musi mieć to coś,dobrze gdyby był inteligentny itd.

Mi chodzi o sam wygląd. Gdyby kobieta miała wybór.

16

breakaway napisał/a:

Ej, ten trzeci od dołu ma nadwagę? Cholera, to ja chyba jestem otyła tongue

Drogie dziewczyny. Facet z nadwagą nie równa się facet otyły. W tym wypadku chodzi o masę mięśniową,a nie tłuszczową.
Przykład:
Ja mam 182 cm i wagę 103kg
Kumpel z którym chodziłem dawno temu do technikum miał 175cm wzrostu i ważył 89kg,a wyglądał na około 75,bo miał masę mięśniową,a nie tłuszczową.

No,ale to tak poza tematem..

17

rycerzowa napisał/a:

dobra, bez zdjęć ale w temacie odpowiem na pytanie

ja lubię jak facet jest duży i czuję się przy nim taka drobna, malutka i... bezpieczna wink jestem niska i szczupła. Kiedyś miałam chuderlaka, a po nim wielkiego miśka, może nie grubego, po prostu fajnej postury, że poszłam z nim do pubu i nie bałam się że coś mi się stanie, a jak mnie objął... ahh big_smile

aktualny też do małych nie należy wink no i wiadomo, wszystko kwestią gustu. Ja lubię duuuużych (nie mylić z otyłymi), fajny bicek to jest to !

dla przykładu... Till Lindemann wink mniej więcej takiej postury faceci

Dzięki. O taką odpowiedź mi chodziło.

18

Czyli na razie wychodzi,że szczupli faceci są nie fajni (przypominam,że chodzi tylko o wygląd ).
A najlepsi są lekko umięśnieni do których można się przytulić i przy których kobieta czuje się pewnie.

Trochę mi pomogłyście,być może jeszcze ktoś doda swoją opinię smile

19

Till Lindemann dla mnie jest fizycznie bardzo odpychajacy z kolei wiec roznie to bywa z gustami wink

Ja nie lubie wysokich i poteznych facetow raczej. Chyba, ze sa to faceci jacys konkretni.

'Czyli na razie wychodzi,że szczupli faceci są nie fajni (przypominam,że chodzi tylko o wygląd ).
A najlepsi są lekko umięśnieni do których można się przytulić i przy których kobieta czuje się pewnie.'

Byc moze wlasnie z tych powodow, ze zawsze czuje sie pewnie i, ze nie ma we mnie potrzeby czucia sie mala ani zaopiekowana to zwykle szczupli i niscy faceci wydaja mi sie bardziej znosni.
Ja lubie dosc brutalna twarz, silne rysy - bo inaczej tacy drobni faceci byliby jak chlopcy.

Tak naprawde nie zwracam na to szczegolnej, ale wysoki i dobrze zbudowany facet nigdy nie zobaczy mnie do konca taka jaka jestem.

20

vinnga napisał/a:

Till Lindemann od lat nastoletnich jest dla mnie symbolem seksu. Ale na ten wizerunek składa się, obok sylwetki, jego twarz, muzyka, osobowość sceniczna (innej nie znam smile ). Natomiast na ostatnim koncercie w Warszawie, kiedy występował w okropnym, różowym czymś - był dla mnie totalnie aseksualny...

czyli dobrze że nie pojechałam? big_smile ja nie wiem czemu ale kręci mnie on w koncertowej wersji "Mein Teil", z tym tasakiem, w fartuchu... big_smile

facet to ma być facet a nie jakieś chude coś w rurkach, które jest bardziej kobiece niż ja...

21

Andrzej560 napisał/a:

Na wstępie jeśli już taki temat,bądź to niewłaściwy dział to sorry - szukałem,ale nie znalazłem.

- chudy
- szczupły
- szczupły wysportowany   http://www.fotoszok.pl/show.php/1819983_3-szczupa-y-wysportowany.jpeg.html
- z brzuszkiem                  http://www.fotoszok.pl/show.php/1819984_5-z-lekkim-brzuszkiem.jpg.html
- mięśniak typu Dwayne Johnson   http://www.fotoszok.pl/show.php/1819987_8-mia-a-niak.jpg.html

Chyba wymieniłem wszystkie typy, możecie dodać Swoje smile

Pytam z czystej ciekawości. Poza tym mam mały dylemat i Wasze odpowiedzi może mi pomogą podjąć decyzje.

Mój facet jest szczupły, niby nie ćwiczy teraz, ale cały czas ładnie to jego ciało wygląda. Muszę powiedzieć, że z charakteru i wyglądu to jest moim ideałem, więc tutaj mi się trafiło, że tak powiem tongue Powiem jak wygląda, nie powiedziałabym, że jest podobny do kogoś, z Twojego obrazka, nie ćwiczy więc siłą rzeczy nie ma tak wyrobionych mięśni, ale szczerze mówiąc nie jest to dla mnie ważne. Tzn jeszcze mógłby być ten z pierwszego zdjęcia z małą nadwagą wyrobiony na siłowni (a i ja też tutaj nie widzę nadwagi wcale ani na kolejnym zdjęciu też nie widzę nadwagi, ale ok, chodzi Ci o mięśnie), natomiast jednak wolę taką sylwetkę jak mój, że mięśnie nie są zarysowane nawet tak jak na 1 zdjęciu, tylko raczej niewidoczne.

Tzn, ktoś z boku na pewno mógłby ocenić, że mój facet nie ćwiczy, ale mi to nie przeszkadza i mi bardziej podoba się taka niż nawet leciutki "sześciopak" jak toi się mówi. Jest szczupły, ale wysoki-185 cm, no teraz to przyznam, teraz to wręcz blisko chudego, bo coś ostatnio chudł i chce z tym do lekarza iść, waży więc teraz jakieś 74 kg, czasem mu widać jakieś żebra, więc tutaj fakt, trochę mu się schudło i lepiej wyglądał jak miał tak 78-80 kg przy tym wzroście, bo był szczupły, ale nie było widać żeber, był po prostu szczuplutki, ale nie chudy, moim zdaniem, co lubię smile  No, ale jak chodzi o ten ideał, to szczupły jak mój facet, mięśni nie musi być widać, zwyczajny, szczupły smile Mięśni czy brzuszki u facetów mi się mniej podobają, co najlepsze u kobiet mi się akurat podobają jak trochę brzuszka itp, u facetów mi się to jednak niezbyt podoba. Taki paradoks pewnie big_smile Także taki ty faceta jak napisałam podoba mi się najbardziej, jak chodzi o sam wygląd, ale jak mówię, to tylko to, co z wyglądu się podoba, mogłabym się zakochać też, jakby wyglądał inaczej.

Ja sama już takiej szczupłej i drobnej budowy jak mój facet nie jestem. No, ale jakoś tak mam, że u siebie podoba mi się nieco większa budowa, a u faceta podoba mi się bardziej mniejsza (ale dużej nadwagi nie mam czy coś, tylko po prostu BMI bliżej nadwagi, tak trochę więcej ciała, nie taka szczuplutka). No ale mojemu facetowi to nie przeszkadza, że jest szczuplejszy trochę i że może to być widać. Po prostu się też zakochał we mnie smile

22

http://www.fotoszok.pl/show.php/1819996_6-s.jpg.html

mnie akurat tacy mężczyźni bardzo, bardzo kręcą ;p

23

Najlepsze to jest to ze na tych zdjeciach sa faceci mniej lub bardziej umiesneni a nie otyli ktos tu chyba nie wie co to otylosc wink

24

mar3 napisał/a:

Najlepsze to jest to ze na tych zdjeciach sa faceci mniej lub bardziej umiesneni a nie otyli ktos tu chyba nie wie co to otylosc wink

Ktoś tu chyba nie rozróżnia otyłości od nadwagi.
Otyłym jest osoba posiadająca dużą masę ciała - masa tłuszczowa
Nadwaga dotyczy oczywiście również otyłości,ale i nadwagę może mieć poprzez zwiększoną masę mięśniową,przy jednoczesnym zmniejszeniu masy tłuszczowej.

Poza tym w zapytaniu użyłem wyrazu "nadwaga" ,a nie "otyłość".

To,że np. ktoś ma 30 kg nadwagi nie oznacza,że musi wyglądać na grubego.

25

tak czy siak ta Twoja klasyfikacja jest mocno dziwna. Nadwaga sie kojarzy z otyloscia. Poza tym piszesz ze szczuply chlopak z uwidocznionymi miesniami ma lekka nadwage? Na jakiej podstawie? Tu trzeba uwzglednic kosciec a samo bmi jest marnym wskazaniem

Mam wrazenie Truskaweczka ze jak bys miala chlopaka miska to misiek by byl Twoim typem hehe

26 Ostatnio edytowany przez ThumbUp (2013-12-12 11:00:58)

Andrzej560 napisał/a:
mar3 napisał/a:

Ktoś tu chyba nie rozróżnia otyłości od nadwagi.
Otyłym jest osoba posiadająca dużą masę ciała - masa tłuszczowa

Poza tym w zapytaniu użyłem wyrazu "nadwaga" ,a nie "otyłość".

.

Chyba kolego nie wiesz co to nadwaga tongue
Zobacz na tych zdjęciach masz chłopów którzy przekraczają "normę" do swojego wzrostu, ale "zawsze jest to ale smile". Ci panowie mają mięśnie a nie tłuszcz a to różnica. Popatrz na kulturystów którzy ważą po 120kg+ przy wzroście 180-185 a ich bf nie przekracza 15%, więc nie ma mowy o otyłości. 
Kai Green 2x 2 miejsce na MR.Olimpia 12% bf.
http://www.bodybuilding.com/fun/steel-wheels.html
Poczytaj na dany temat zanim napiszesz.

http://awasteofawaist.files.wordpress.c … t-high.jpg

27

xerxes napisał/a:

tak czy siak ta Twoja klasyfikacja jest mocno dziwna. Nadwaga sie kojarzy z otyloscia. Poza tym piszesz ze szczuply chlopak z uwidocznionymi miesniami ma lekka nadwage? Na jakiej podstawie? Tu trzeba uwzglednic kosciec a samo bmi jest marnym wskazaniem

Mam wrazenie Truskaweczka ze jak bys miala chlopaka miska to misiek by byl Twoim typem hehe

Raczej nie. Zawsze podobali mi się tacy szczupli. Co nie znaczy, że nie mogłabym zakochać się w grubszym, mogłabym, najważniejsze to nie jest. No, ale jak już piszemy o ideałach z samego wyglądu,to tak  jak już pisałam moim jest szczupły. Jakbym była z miśkiem, to nie zaczęłabym kłamać, że zawsze wolałam miśków. Owszem, byłby dla mnie wtedy najwspanialszy, ale nie kłamałabym, że tacy byli zawsze w moim guście.

28

Ja lubię wysokich i o dużych ramionach. Trochę brzucha nie stanowi problemu.
Niestety chudzi mnie przerażają i nie są męscy.

29

sluuu napisał/a:

Ja lubię wysokich i o dużych ramionach. Trochę brzucha nie stanowi problemu.
Niestety chudzi mnie przerażają i nie są męscy.

Zgadzam się w 100 procentach!! big_smile

30

truskaweczka19 napisał/a:
xerxes napisał/a:

Raczej nie. Zawsze podobali mi się tacy szczupli. Co nie znaczy, że nie mogłabym zakochać się w grubszym, mogłabym, najważniejsze to nie jest. No, ale jak już piszemy o ideałach z samego wyglądu,to tak  jak już pisałam moim jest szczupły. Jakbym była z miśkiem, to nie zaczęłabym kłamać, że zawsze wolałam miśków. Owszem, byłby dla mnie wtedy najwspanialszy, ale nie kłamałabym, że tacy byli zawsze w moim guście.

Z tego co wiem, co piszesz, to jesteś przy kości, co podoba Ci się w szczupłych facetach?
Dlaczego szczupli?
Zero brzucha mają, klatkę piersiową mniejszą niż Ci przy kości, przeważnie mniejsi się wydają...
smile

31

Pierwsze 5 typów mogę brać jak rumuniątko jałmużnę (no, może co do "brzuszka" jakieś obiekcje by były, jeszcze zależy, czy twarz trzeba by było przykrywać gazetą) big_smile 2 ostatnie odpadają - ładnie wyrzeźbione mięśnie są super, ale co za dużo, to niezdrowo i lekko śmiesznie to wygląda smile

32 Ostatnio edytowany przez Leeahlee (2013-12-18 04:23:51)

Jeszcze ja! Ja! Wybierz mnie!
Też chcę się wypowiedzieć smile Jako że jestem wielką fanką Korei to i też powiem że podobają mi się mężczyźni, którzy pod pewnymi względami wpadają w ten Koreański ideał, czyli szczupły/chudy oraz długi/wysoki, jeżeli wiecie co mam na myśli.
Przykład
Chciałabym pokazać lepszy niestety nie bardzo chce mi się szukać, a ten miałam pod ręką (mówię o tym stojącym, bardziej widać.), są faceci którzy lepiej to obrazują.
Chociaż ten tak zwany misiek też jest fajny, jest się do czego przytulić.
W sumie budowa ciała jest ostatnim na co zwracam uwagę, bo co innego mnie przyciąga u facetów, ale ile kobiet tyle opinii i ideałów.

33

Leeahlee napisał/a:

Też chcę się wypowiedzieć smile Jako że jestem wielką fanką Korei to i też powiem że podobają mi się mężczyźni, którzy pod pewnymi względami wpadają w ten Koreański ideał, czyli szczupły/chudy oraz długi/wysoki, jeżeli wiecie co mam na myśli.

Ej, a ja się od małego fascynuję Japonią, więc to może tłumaczyć, czemu lubię chudych (zatem, drogie szczupaki, największą szansę na zaliczenie macie na konwentach mangowych tongue)  big_smile Ale ładnie zarysowanymi mięśniami nie pogardzę, wręcz przeciwnie.

Leeahlee napisał/a:

W sumie budowa ciała jest ostatnim na co zwracam uwagę, bo co innego mnie przyciąga u facetów, ale ile kobiet tyle opinii i ideałów.

Serio? Ja bym nie mogła być (ani nawet przespać się) z kimś, kto mnie choćby w niewielkim stopniu nie pociąga fizycznie - się nie da, no po prostu nie. Mógłby być najinteligentniejszy, najtroskliwszy i w ogóle the best of the best, ale jak odrzuca na sam widok... no nie, bez sensu.

34

Remi napisał/a:
truskaweczka19 napisał/a:
xerxes napisał/a:

Z tego co wiem, co piszesz, to jesteś przy kości, co podoba Ci się w szczupłych facetach?
Dlaczego szczupli?
Zero brzucha mają, klatkę piersiową mniejszą niż Ci przy kości, przeważnie mniejsi się wydają...
smile

Zależy jak pojmować przy kości, jak pisałam już na forum ważę tak 70 kg przy 170 cm, dla mnie to w sam raz, ani bardzo szczupła czy szczupła, ale też nie gruba. No, ale oczywiście to też kwestia względna, dla kogoś mogłabym być spoko, dla kogoś za gruba itp. Co do Twojego pytania, to jakoś tak mam, że u kobiet w większości podobają mi się najbardziej nieco większe niż "szczupłe laski", ale też nie otyłe, a u facetów mam inaczej, bo podobają mi się Ci chudsi trochę, no chudzi też nie, ale szczupli-bardzo szczupli, ten wklejony Japończyk wysoki i bardzo szczupły, może też podchodzić pod chudego, ale podoba mi się taka budowa. Nie umiem tego nawet za bardzo wyjaśnić, ale po prostu u siebie wolę nieco większą sylwetkę, dlatego nigdy nie chciałam mieć rozmiaru S czy XS, a na pewno nie za wszelką cenę, a u facetów właśnie podoba mi się szczuplutka sylwetka i nie przeszkadza mi, że mają mniejsze klaty. Te właśnie mniejsze klaty podobają mi się bardziej od większych. A z moim facetem dobrze się dobrałam, owszem wizualnie wygląda szczuplej niż ja, bo jak ja mówiłam mam więcej ciałka niż on, ale on właśnie też u siebie woli być taki szczupły, a u kobiet woli nieco więcej. Także jest ok smile

35

szczupły wysportowany, ewentualnie mięśniak ( ale ten ze zdj to przesada )

36 Ostatnio edytowany przez Leeahlee (2013-12-26 15:21:00)

spider123 napisał/a:
Leeahlee napisał/a:

Ej, a ja się od małego fascynuję Japonią, więc to może tłumaczyć, czemu lubię chudych (zatem, drogie szczupaki, największą szansę na zaliczenie macie na konwentach mangowych tongue)  big_smile Ale ładnie zarysowanymi mięśniami nie pogardzę, wręcz przeciwnie.

Leeahlee napisał/a:

Serio? Ja bym nie mogła być (ani nawet przespać się) z kimś, kto mnie choćby w niewielkim stopniu nie pociąga fizycznie - się nie da, no po prostu nie. Mógłby być najinteligentniejszy, najtroskliwszy i w ogóle the best of the best, ale jak odrzuca na sam widok... no nie, bez sensu.

Ja również dość długo, nie pamiętam już nawet od kiedy, chociaż właśnie bardziej poszłam w stronę Korei. Z Japonii jedyne co mnie interesuje to host club'y i restauracje tematyczne.

Pociąg fizyczny jest chwilowy na początku, potem przestaje on mieć znaczenie, a osoba zyskuje atrakcyjność w naszych oczach. Znam to z autopsji. Nie jesteśmy zwierzętami - Pożądanie według mnie powinno pojawiać się po miłości, nie przed, bo pożądanie jest wynikiem miłości. Dlatego właśnie serio. big_smile

Zauważylem ze wbrew temu co uważają panowie, zbyt mocna rzeźba nieraz kobietom przeszkadza. Mają go wtedy za playboya, nawet jeśli w rzeczywistości jest fajnym, normalnym chłopakiem

Już kilka razy pisałem - najpepsza jest normalność. Czyli ani doladowany koks, ani nic nie robiący leszcz, czy to chuderlak, czy grubcio.

Ideałem rzeźby do której zmierzam jest Ryan Gosling. Pewnie w życiu tak nie będę wyglądał, bo to wymaga więcej czasu niż ja mam, ale grunt to mieć cel i coś robić, a nie dennie gadać

Posty [ 38 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Budowa ciała faceta,a ochota na sex.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024