Sukienka w kolorze fuksji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sukienka w kolorze fuksji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Sukienka w kolorze fuksji

Kupiłam niedawno pikowaną sukienkę w kolorze fuksji. Lubię ten kolor i jest mi w nim do twarzy. Jednak mam pewien problem, bo sukienka ma rękaw do łokcia i w zimie wypadałoby coś na nią założyć. Sweter albo żakiet. I pytanie w jakim kolorze? Sukienkę będę nosiła głównie do pracy więc chciałabym trochę wyciszyć jej kolor. Oczywiście nasuwa się czerń, ale jakoś to zestawienie wydaje mi za poważne. Co myślicie o granatowej marynarce albo swetrze? A może jakiś inny kolor? Czekam na sugestie smile

A to moja sukienka
http://img203.imageshack.us/img203/2674/pch8.jpg

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sukienka w kolorze fuksji

do mojej sukienki w kolorze fuksji (która jest bez rękawów) zakładam często obcisły sweterek w kolorze ecru (przy czym on ma perłowy połysk), najczęściej i najchętiej czarne rajstopy i czarny sweterek wiązany pod biustem. W moim odczuciu wszystkie kolory lepiej lub gorzej pasowałyby, oprócz czerwieni (chociaż i takie połączenia czasem bywają na wybiegach)

3 Ostatnio edytowany przez k.iness (2013-12-11 00:35:07)

Czerń,fiolet,zieleń ciemniejsza,niebieski tez ciemny.Nie ubrała bym nic w podobnej tonacji,pastelach i nic co ma też jakiś wzór.Marynareczka,sweterek krótki lub taki długi jak sukienka.
I buty inne zdecydowanie jesli juz to całe w czerni bez zadnych dodatkowych kolorów i wzorów.

4

Ja mam sukienkę w takim kolorze, dodatki(narzutki swetry) do tej sukienki zakładałam kobaltowe i szare i wyglądały pięknie, myslę że również zieleń była by ładna, ale najskromniej i delikatnie to z dodatkami cielistymi kremowymi smile

5

Mam kobaltowy żakiet (albo raczej chabrowy?) i komponuje się to ładnie, ale moim zdaniem całość do pracy jest zbyt wyrazista i zwracająca uwagę. Na imprezę to co innego smile Postawię więc chyba jednak na czarny sweter...

6

Do pracy z pewnością będzie też pasowała z kremowym sweterkiem, jeśli takiego nie masz, to polecam, uniwersalny kolor, zawsze modny kardigan i taka sukienka to ciekawe i eleganckie połączenie tak jak z czernią.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sukienka w kolorze fuksji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024