Ubezpieczenie firmy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Ubezpieczenie firmy

czy ktos z Was posiada takie ubezpieczenie? Czym najlepiej kierowac sie przy wyborze? Najbardziej zalezy mi na ubezpieczeniu na wypadek nieszczesliwego wypadku, zdarzen losowych...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ubezpieczenie firmy

Niestety, niemal kazda firma ubezpieczeniowa ma inna oferte w tych sprawach.
Musisz przesledzic ich oferty, porozmawiac z przedstawicielami-bez tego nie wybierzesz optymalnego dla siebie wariantu.

3

juz w sumie znalazlam:D nie wiedzialam, ze w generali, czylio tam gdzie ubezpieczam auto jest takie ubezpieczenie:) Ale zadzwonilam na infolinie i tam mi Pani wszystko opowiedziala o Presto. Nie drogie ubezpieczenia, a jakze wazne dla mlodych przedsiebiorcow!

4

Aliss napisał/a:

czy ktos z Was posiada takie ubezpieczenie? Czym najlepiej kierowac sie przy wyborze? Najbardziej zalezy mi na ubezpieczeniu na wypadek nieszczesliwego wypadku, zdarzen losowych...

Jakiego rodzaju prowadzisz działalność ?, mogę coś podpowiedzieć

5

Warto ubezpieczyć firmę chociażby ze względu na to, że zawsze można będzie liczyć na  pomoc. W ramach ubezpieczenia firm dobrze jest zabezpieczyć majątek od pożaru i innych zdarzeń losowych, kradzieży itp. ,   ubezpieczenia następstw nieszczęśliwych wypadków to podstawa w firmie.

6 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-12-18 16:25:41)

Warto zainteresować się tematem ubezpieczeń w firmie, samemu ciężko ogarnąć. Zapytaj specjalistów, popytaj biur rachunkowych. Sama prowadzę własne przedsiębiorstwo i wiem jak czasami jest ciężko. Korzystałam z pomocy spam - świetni specjaliści, pomogli mi z właśnie ubezpieczeniem.

7

Nie ma to jak spam reklamowy, prawda ?

8

Nie wiem czy wątek jeszcze aktualny ale jeśli nadal szukasz ubezpieczenia i nie wiesz co wybrać to polecam poszukać Biura Brokerskiego. Brokerzy pracują dla Klienta a nie firmy ubezpieczeniowej. Dużo wiedzą,  wiele więcej niż agenci i co najwaźniejsze doradzą.

9

płatekróży napisał/a:

Nie wiem czy wątek jeszcze aktualny ale jeśli nadal szukasz ubezpieczenia i nie wiesz co wybrać to polecam poszukać Biura Brokerskiego. Brokerzy pracują dla Klienta a nie firmy ubezpieczeniowej. Dużo wiedzą,  wiele więcej niż agenci i co najwaźniejsze doradzą.

I klient płaci brokerowi a nie towarzystwo ubezpieczeń. Co to posiadanej wiedzy - nie generalizujmy....
Ja, wybierając jakiekolwiek ubezpieczenie- skorzystam z usług multiagencji. Na pewno nie pójdę do agenta wyłącznego. A tym bardziej do brokera.

10

zainwestowalam w generali,bo oni mieli takie ubezpieczenie, a tez i ja wczesniej mialam ubezpieczony u nich samochod i dzieki temu mam wiecej znizek, ale dzieki za pomoc.

11

Aliss napisał/a:

Aliss podaj profil działalności a odpowiem Ci na wszystkie pytania.pozdrawiam.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024