czy ktos z Was posiada takie ubezpieczenie? Czym najlepiej kierowac sie przy wyborze? Najbardziej zalezy mi na ubezpieczeniu na wypadek nieszczesliwego wypadku, zdarzen losowych...
Niestety, niemal kazda firma ubezpieczeniowa ma inna oferte w tych sprawach.
Musisz przesledzic ich oferty, porozmawiac z przedstawicielami-bez tego nie wybierzesz optymalnego dla siebie wariantu.
juz w sumie znalazlam:D nie wiedzialam, ze w generali, czylio tam gdzie ubezpieczam auto jest takie ubezpieczenie:) Ale zadzwonilam na infolinie i tam mi Pani wszystko opowiedziala o Presto. Nie drogie ubezpieczenia, a jakze wazne dla mlodych przedsiebiorcow!
czy ktos z Was posiada takie ubezpieczenie? Czym najlepiej kierowac sie przy wyborze? Najbardziej zalezy mi na ubezpieczeniu na wypadek nieszczesliwego wypadku, zdarzen losowych...
Jakiego rodzaju prowadzisz działalność ?, mogę coś podpowiedzieć
Warto ubezpieczyć firmę chociażby ze względu na to, że zawsze można będzie liczyć na pomoc. W ramach ubezpieczenia firm dobrze jest zabezpieczyć majątek od pożaru i innych zdarzeń losowych, kradzieży itp. , ubezpieczenia następstw nieszczęśliwych wypadków to podstawa w firmie.
6 2014-12-17 14:14:50 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-12-18 16:25:41)
Warto zainteresować się tematem ubezpieczeń w firmie, samemu ciężko ogarnąć. Zapytaj specjalistów, popytaj biur rachunkowych. Sama prowadzę własne przedsiębiorstwo i wiem jak czasami jest ciężko. Korzystałam z pomocy spam - świetni specjaliści, pomogli mi z właśnie ubezpieczeniem.
Nie ma to jak spam reklamowy, prawda ?
Nie wiem czy wątek jeszcze aktualny ale jeśli nadal szukasz ubezpieczenia i nie wiesz co wybrać to polecam poszukać Biura Brokerskiego. Brokerzy pracują dla Klienta a nie firmy ubezpieczeniowej. Dużo wiedzą, wiele więcej niż agenci i co najwaźniejsze doradzą.
Nie wiem czy wątek jeszcze aktualny ale jeśli nadal szukasz ubezpieczenia i nie wiesz co wybrać to polecam poszukać Biura Brokerskiego. Brokerzy pracują dla Klienta a nie firmy ubezpieczeniowej. Dużo wiedzą, wiele więcej niż agenci i co najwaźniejsze doradzą.
I klient płaci brokerowi a nie towarzystwo ubezpieczeń. Co to posiadanej wiedzy - nie generalizujmy....
Ja, wybierając jakiekolwiek ubezpieczenie- skorzystam z usług multiagencji. Na pewno nie pójdę do agenta wyłącznego. A tym bardziej do brokera.
zainwestowalam w generali,bo oni mieli takie ubezpieczenie, a tez i ja wczesniej mialam ubezpieczony u nich samochod i dzieki temu mam wiecej znizek, ale dzieki za pomoc.
Aliss podaj profil działalności a odpowiem Ci na wszystkie pytania.pozdrawiam.