samotność przez inteligencje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » samotność przez inteligencje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez anioł ewill (2013-11-28 22:29:06)

Temat: samotność przez inteligencje

witam wszystkich , uważam się za osobę zrównoważoną psychicznie , spokojną oraz inteligentną ale mam problem z dziewczynami , szukam porady na tym forum . więc tak zacznę ten temat : ostatnio zapoznałem dziewczynę przez koleżankę , fajna miła wszystko ok ale coś stanęło w naszej komunikacji niby rozmowy nasze zbliżały nas do siebie ale naszła cisza , nie pisze parę dni , ja nie chce być natrętny i napisałem tylko parę sms . rozumiem to ze może nie mieć nic na koncie lub ma mnie w dupie ale wydaje mi się ze z grzeczności i kultury powinna coś napisać ? nie wiem co o tym myśleć ? proszę o rady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: samotność przez inteligencje
anioł ewill napisał/a:

rozumiem to ze może nie mieć nic na kącie lub ma mnie w dupie ale wydaje mi się ze z grzeczności i kultury powinna coś napisać ?

długo się zastanawiałam co oznacza 'nie mieć nic na kącie'- czy to jakies młodzieżowe określenie np na olewanie kogoś i odstawianie go do mentalnego kąta. A potem: eureka! to chodziło o trywialne KONTO. Boszzz- człowieku, jako inteligent, zwracaj uwage co i jak piszesz...

3

Ile masz lat? Napisz coś o sobie to pewnie przyda się osobom które chciały by Tobie pomóc. No i nie wiem skąd to przekonanie o własnej inteligencji smile

4

sory za pomyłkę pisałem szybko i się nie zastanowiłem nad ortografią , według mnie wszystko ma jakiś cel a rozkład komunikacji powinien być dwustronny

5

w sumie to nie lubię pisać o sobie ale wiek nie jest tajemnicą mam 27l smile

6

Według mnie ta dziewczyna zwyczajnie nie chce utrzymywać z Tobą kontaktu. Rzeczywiście, kulturalniej z jej strony byłoby powiedzenie tego prosto z mostu, ale widocznie nie czuje takiej potrzeby. Woli dać Ci o tym znać niewerbalnie.

A nad ortografią to można się zastanawiać, ale nie w takich banalnych słowach jak "konto", wybacz.

7

dzięki , dobra ortografia to nie wszystko , czyli mam dać się  na spokój z nią , w sumie masz rację

8

nie jestem desperatem ale czekam na inne opinie smile

9

A dlaczego sądzisz,że dziewczyna nie odzywa się z powodu Twojej inteligencji? Czy z powodu braku Twojej inteligencji?

10

anioł ewill napisał/a:

nie jestem desperatem ale czekam na inne opinie smile

Rozumiem, że wersja "nie ma nic na koncie" Ci lepiej odpowiada? A ile lat ma ta dziewczyna? 15 i dostaje kieszonkowe od rodziców? wink
Niestety wersja, że nie ma po prostu ochoty odpisać jest bardziej prawdopodobna...

11

Faktycznie, wygląda na to, że nie jest zainteresowana.
Możesz jeszcze (ale raczej ostatni raz) spróbować i zadzwonić do niej, po prostu, z propozycją spotkania. Jeśli odmówi, lub nieudolnie będzie się wykręcać, wtedy na 100% daj sobie z nią spokój.
Zaintrygował mnie Twój tytuł wątku, czemu samotność PRZEZ inteligencję?

12

a czepiacie się błędy każdemu mogą się przytrafić... co do inteligencji jakie masz studia ? pytam ,bo skoro twoja inteligencja jest przeszkodą do poderwania dziewczyny....

13

Do czego to się ludzie nie posuną w celu ochrony swego ego...:)

14

Poczekaj, poczekaj i jeszcze raz poczekaj aż sama się odezwie nie napieraj bo to tylko odstraszy jeśli się odezwie super jeśli nie to wiesz na czym będziesz stać?

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » samotność przez inteligencje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024