jestem ze swoim chłopakiem od 2 miesięcy. Zawsze każda wolną chwile spędzalismy razem . Od 2 tygodni jest inaczej. Oddaliliśmy się od siebie i to bardzo. Ktoś próbował mi wmówić , że mnie zdradza nawet jego najlepszy przyjaciel ! Wierze , że tego nie zrobił. On również zaprzecza. Zauważyłam , że przez ostatnie klika dni nie chętnie ze mna rozmawia. Na Facebooku nie moglam opanować wiadomości od niego a teraz ani jednej przez dzień dwa nawet więcej. Jak się przed wczoraj spotkaliśmy bardzo mocno się przytulil do mnie . Czule całował . Spojrzał w oczy i powiedzial , że mnie kocha. Rozmawialiśmy długo . Po tem jak wróciłam do domu znowu w internecie na spam ktoś wmawial mi że jak poszłam do bloku to całował się z inna dziewczyna. Nie wiem co mam robić. Może macie pomysl jak zbliżyć się do niego na nowo. Dodam że postanowiliśmy zapomnieć o tym co było i zacząć od nowa. Nie mogę spać w nocy. Może pomożecię mi . Odwdzięczę się. Z góry bardzo wam dziękuje :*
ps . Dodam że ma on duże powodzenie u dziewczyn . Jest bardzo przystojny
1 2013-11-28 09:51:21 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-11-28 11:53:05)
Dwa miesiące to krótko by się zbliżyć i jeszcze zdążyć oddalić. To dopiero początek waszej relacji a już nie jest za różowo z tego, co piszesz... Porozmawiaj z nim szczerze - powiedz czego oczekujesz. Jeśli mu zależy będzie się starał polepszyć wasze relacje. Jeśli nie- szkoda Twojego czasu.
Nie rób chec -- jak miłość zdycha to nic na to nie poradzisz. Nie ma takich spsoóbów aby wzniecić miłość, nie ma sposobów, aby się odkochać. To jest dziedzina, gdzie nie kontrolujemy. Możemy kontrolować tylko czyny, a nie uczucia w sercu.
Proponuję, abyś powiedziała chłopakowi, że "oddaliliśmy się od siebie, nie będizemy już ze sobą chodzić, jesteś wolny i ja też jeste wolna". Jeśli Cię kocha, jeśli jesteś tą jedyną jego połówką, to zawalczy o Ciebie, nie da o sobie zapomnieć.
A moze jakas zazdrosna panna robi wszystko aby was skłócic"doprowadzic abyscie sie rozstali" bo jak sama piszesz ktos na spam wmawiał Ci to i tamto"
moze jest zmęczony juz ciągłymi tłumaczeniami ze jest nie winny itp..i dlatego sie oddalił"
Tak jak pisze kenobi wez i porozmawiaj z nim powiedz mu o waszym oddaleniu od siebie i zobaczysz rezultaty"
Bo dwa mies.związku to jednak jest za mało aby sie poznac "tym bardziej ze poczatki kazdego związku sa zawsze super dlatego u was albo jest brak zaangazowania albo poprostu juz sie nim zmeczył...."
Ile mas ze tak spytam lat? Wchodzac w ten temt spodiewalam sie 2 lat a nie 2 miesiecy i tekstu ze sie oddalacie...nawet sie po takim czasi zwiazku czlowiek dobrze nie zblizy a wy sie oddalacie? Moze rzeczywiscie ktos wam sieje ferment i chce was sklocic ...czas wszystko pokaze nie ma sposobow na to procz czasu i rozmowy o wszystkim ze soba