Powiększenie ust - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Powiększenie ust

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Powiększenie ust

Hej dziewczynki! Koniecznie chciałabym powiększyć sobie usta. Na pewno któraś z Was jest w stanie polecić dobrego specjalistę w tej dziedzinie w Warszawie. Cokolwiek mi o tym napisać, bardzo bym prosiła... smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powiększenie ust

Pewna jestes ??

3

Tak, zdecydowanie... chcę mieć nieco większe usta, nie mówię o wielkich kaczych usteczkach tongue

4

Hej.Co prawda nie jestem z W-wy i nie polecę specjalisty w tym mieście,ale o samym zabiegu mogę opowiedzieć.
  Koszt ok. 1000 zł ,trwałoś do 1,5 roku .Wstrzykiwany jest  kw.hialuronowy,który samoistnie rozkłada się po tym czasie.
  Lekarz znieczula okolice zabiegu przez znieczulenie stomatologiczne ale i tak musisz przygotować się na, więcej niż nie przyjemne doznania.Usta są dobrze unerwione i masz uczucie pieczenia i rozpychania, aż łezki ciekną.
  Ja miałam wstrzykniętą jedną ampułkę Restylane - efekt był naturalny ale widoczny tzn. znajomi widzieli ,że coś się zmieniło ,jednak nie mogli zlokalizować co i dobrze,właściwie o to chodziło.
  Ja byłam bardzo zadowolona ,miałam dwa zabiegi i planuje niedługo następny.
  Po ostrzykiwaniu mogą powstać grudki i nierówności ,nie są widoczne dla innych ale ty je wyczuwasz nawet do miesiąca .Nie powinno się przez jakiś czas namiętnie całować.
  Nie rozumem dlaczego inni są nastawieni tak krytycznie do drobnych zabiegów ,które poprawią nam samopoczucie .Ja podobam się sobie DUŻO bardziej po takim delikatnym podpicowaniu i nie widzę w tym nic złego.
  Jednak jeśli masz nierówną czerwień ust to lepiej pomyśl i makijarzu permanentnym (koszt mniej więcej taki sam) bo samo powiększenie może nie dac spodziewanych efektów.
  Jeśli wybierzesz się do lekarza z dobra opinią nie masz czego się obawiać .

5

Ludzie są negatywnie nastawieni prawdopodobnie przez ''kacze'' pyski, które można masowo oglądać na necie.
Monstrualnie powiększone wargi, do tego dzióbek - no i wiadomo, opinia wyrobiona.

Jeżeli zachowany jest umiar, to ja nie widzę w tym nic złego.

6

chcetylkotakie napisał/a:

Tak, zdecydowanie... chcę mieć nieco większe usta, nie mówię o wielkich kaczych usteczkach tongue

A dlaczego chcesz je powiększyć sory pytam z ciekawości chociaż nie jestem ciekawską kobietą ale czy naturalne Ci się nie podobają ?

7 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-03-23 16:48:27)

wykonywałam taki zabieg rok temu. Jestem bardzo zadowolona. Jeśli miałam bym do wyboru jeszcze raz na pewno bym się nie zawahała. Usta powiększałam w spam. Zabieg był bezbolesny, podali mi  preparat z lignocainą, który od razu znieczula. Efekt był bardzo naturalny, a prócz tego zabiegiem nawilżyłam sobie usta.
Polecam wink

8

Witam,
też interesuje mnie powiększenie ust. Mam bardzo wąskie, przez co mam ogromne kompleksy. Jakie macie doświadczenia w tym temacie?

9

O matko! Teraz dopiero doczytałam o tym kaczym pysku? Jak się tego ustrzec? Bądź w jakich przypadkach jest takie zagrożenie?

10

Moja koleżanka powiększała, ale nie wyglądało to dobrze. Później żałowała.

11

Często widuje kobiety gdzie eweidentnie usta wystają im z twarzy. Ani to fajne, ani ładne... Na pewno jak się trafi na kogos dobrego, kto wie jak się za to zabrać nie ma mowy o kaczych ustach smile gorzej jak ktoś oszczedza i idzie byle gdzie. Nic mi w sumie do tego kto i gdzie sobie majstruje, ale ogólnie podziwiam kobiety za odwage tongue ja bym sobie nie pozwoliła wstrzyknąć "coś" w usta big_smile

12

Wiele kobiet powiększa za bardzo usta. I dlatego tak wiele osób jest zrażonych tongue jeżeli to tylko delikatne poprawianie to nie widze problemów.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Powiększenie ust

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024