Dzień dobry :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Dzień dobry :)

Witajcie drogie panie i panny, jestem Stefan lat 27(Rocznik Czarnobyla) prosto z pięknego Wrocławia:D. W sumie zajrzałem i zapisałem się na to forum by lepiej by zrozumieć wasz jakże skomplikowany świat, mam nadzieję ze nie jest to forum stricte tylko dla kobiet i nie zostanę zlinczowany:D. O sobie mogę powiedzieć niezbyt wiele, jestem zwykłym facetem lubiącym czytać duużo książek i oglądać ambitne filmy czy seriale( tak nawet komedie romantyczne). Po za tym z wykształcenia jestem historykiem:D.
To tyle na razie jak byście były ciekawe chętnie odpowiem:).

Pozdrawiam Stefan

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dzień dobry :)

Cześć smile
Facet i komedie romantyczne? Oryginalnie : D
Pozdrawiam, też rocznik czarnobylski...

Witaj Stefanie 86! Pozdrawia rocznik tzw. Chorwackiej Wiosny (Hrvatsko proljeće).

4

Oj dziewczyny byście się zdziwiły ilu facetów ogląda komedie romantyczne wink

5

Rocznik Czarnobyla i chorwackiej wiosny ? pozdrowienia od dziecka stanu wojennego.

6

Witaj miło że tu zajrzałeś

iajagoda napisał/a:

Rocznik Czarnobyla i chorwackiej wiosny ? pozdrowienia od dziecka stanu wojennego.

Doskonale pamiętam ogłoszenie stanu wojennego. Serdecznie pozdrawiam!

8

Cóż spotkały mnie prośby abym napisał o sobie coś więcej wink.
No więc dobrze drogie bo w kocu czego dla was się nie robi wink.
Jestem Stefek lat 27 jak już wiecie, pracuję jago agent ubezpieczeniowy w firmie PZU od 8 lat już. z wykształcenia jestem Historykiem moja ukochaną epoką jest starożytność w szczególności Rzym oraz armia rzymska, o której nawet pisałem licencjat.
Więc jak dobrze moje drogie panie zakładacie jak na rasowego historyka jestem też i molem książkowym. do moich ukochanych gatunków zaliczają się się zarówno monografie jak i powieści historyczne a także fantastykę i thrillery.

9

Witaj smile

10

Stefan86 napisał/a:

Cóż spotkały mnie prośby abym napisał o sobie coś więcej wink.
No więc dobrze drogie bo w kocu czego dla was się nie robi wink.
Jestem Stefek lat 27 jak już wiecie, pracuję jago agent ubezpieczeniowy w firmie PZU od 8 lat już. z wykształcenia jestem Historykiem moja ukochaną epoką jest starożytność w szczególności Rzym oraz armia rzymska, o której nawet pisałem licencjat.
Więc jak dobrze moje drogie panie zakładacie jak na rasowego historyka jestem też i molem książkowym. do moich ukochanych gatunków zaliczają się się zarówno monografie jak i powieści historyczne a także fantastykę i thrillery.

A czym jeszcze się interesujesz? smile Co robisz w wolnym czasie? smile (jeżeli go masz)

11

DROGIE PANIE STWIERDZIŁEM ŻE CZAS WPROWADZIĆ TROSZKĘ HORRORU I DRAMATU NA WSZE FORUM...
TAK DOBRZE MYŚLICIE...
TO MOJE ZDJĘCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://plus.google.com/111081211436105736004/about?gl=pl&hl=pl

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024