Rozstanie.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Rozstanie..

Witam wszystkich, w zasadzie to nie wiem dlaczego tutaj piszę.. Może dlatego, że nie mam się komu wygadać? A raczej wszyscy mają własne zajęcia i za każdym razem odpowiadają "będzie dobrze.." A ja wiem, że nie będzie.. Był moim pierwszym chłopakiem, może dlatego nie wiedziałam jak się zachować? Związek trwał prawie rok. Chciałam go mieć zawsze dla siebie, ale on często wykręcał się i kłamał, bo nie miał ochoty/nie chciało mu się spotykać..Ostatnio przez przypadek, (a może i on właśnie chciał żebym się dowiedziała) dowiedziałam się, że związek ze mną to była jakaś pomyłka? Nie wiem dlaczego taki jest, gdy mnie widzi często przytula inne, flirtuje.. Naprawdę aż tak mnie nienawidzi? Ale za co? Za to, że chciałam żeby było dobrze? Minął już prawie miesiąc od rozstania, oboje traktujemy się jak powietrze.. Tak, nadal go kocham, a najgorsze jest to, że nie potrafię przestać.. Widzę go codziennie. Może gdyby tak nie było to byłoby lepiej? Co prawda myślę o nim rzadziej, ale mimo wszystko prawie codziennie zdarza mi się dłuższa chwila smutku, refleksji o NIM.. Jemu zapewne nie przechodzi przez głowę żadna myśl o mnie, a ja? Nie daję rady.. Co dalej robić, proszę pomocy...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie..

Nic nie zrobisz, bo nic nie ma do zrobienia. Rozumiem, że spotykacie się w szkole?

Przecierpisz, przebolejesz i przejdzie. Zobaczysz.

3

Tak, chodzimy razem do klasy.. Dlaczego tak szybko mu przeszło?

4

so cold napisał/a:

Tak, chodzimy razem do klasy.. Dlaczego tak szybko mu przeszło?

Diabli wiedzą. Najlepsze co zrobisz to nie zastanawiaj się nad tym. Nie zadawaj sobie pytania "dlaczego", bo to  nie ma sensu. Rozstaliście się i koniec.

5

Najgorsze jest to, że on tak strasznie dziecinnie się zachowuje, przytulając moje koleżanki, flirtując. A ja pytam PO CO? Chciałabym z nim porozmawiać i wyjaśnić, bo nie chcę zachowywać się jak dziecko i MIMO WSZYSTKO mieć dobre wspomnienia jeżeli chodzi o 1 miłość, a nie nienawiść.. Dodatkowo jesteśmy ostatni rok w jednej klasie, ale i tak raczej będziemy się widywać, bo idziemy do tego samego miasta jeżeli chodzi o szkołę.. echh.. ;<

6

Tak czasem bywa. Nie wiem ile koleś ma lat, ale podejrzewam, że nie za dużo.

7

Zastanawiam się nad rozmową w celu wyjaśnienia wszystkiego, bo chcę mieć "czyste" konto i miłe wspomnienia.. Jednak nie wiem czy warto i czy to cokolwiek da, bo bije od niego straszna dziecinada..

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024