Co myślicie o tym połączeniu?
LOL XD
Ja jestem wodnikiem(styczen) maz koziorozec(grudzien) -uparty,stapajacy twardo po ziemi i zawsze moglam , moge liczyc na niego w kazdej sytuacji.......juz jestesmy weteranami w malzenstwie ...37lat i sie nie pozabijalismy...:D
heh, to pytanie do wróżbity Macieja czy jest tutaj wróżbita Maciej? ;>
hahahaha, ja nie mogę ;p hahahaha
A co niby można myśleć o takim połączeniu? Jak się dogadują, to super, jak nie to trzeba się rozstać. Tyle.
Znaki zodiaku nie maja tutaj nic do rzeczy.
Ja jestem koziorożcem, mój mąż baranem
7 2013-11-17 17:50:27 Ostatnio edytowany przez ja 30 (2013-11-17 17:51:11)
Świetne połączenie:) A dlaczego pytasz?
U mnie ta "konstelacja gwiezdna" się bardzo nie sprawdziła ;( ( ja-wodnik-luty; on-koziorożec-styczeń) Pan koziorożec zdradzał poprzedniczkę (ryba) i mnie też zdradził, żyłam w 4-letnim bardzo toksycznym związku, żałuję, ze spotkałam tego pana, który okazał się narcystycznym egoistą, ech powieść można by napisać...z tego co czytałam na temat takiego "układu" to jest ciężko a cierpliwości trzeba mieć na tony... teraz podświadomie unikam koziorożców, pozdrawiam:)
Ja mam Pana Koziorozca,bardzo uparty i konsekwentny w swoim dzialaniu,mruk,malo kontaktowy,trzeba miec duzo cierpliwosci ,aby byc z nim,albo bardzo Go kochac.Zalety- to mozna na nim polegac,domator,preferuje domowe zacisze.
Koziorożce są najlepsze...:D