Niezrozumiałe zachowanie dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Niezrozumiałe zachowanie dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-11-17 00:24:26)

Temat: Niezrozumiałe zachowanie dziewczyny

Witam!
Mam następny problem:
Poznałem dziewczynę, już się znamy od 2 miesięcy, tylko jest pewien problem, a polega on na tym że nie rozumiem jej.
Ona zachowuje się tak jak by na raz chciała mieć ze mną relacje koleżeńskie i miłosne, mówi że jej zależy na mnie ale gdy próbuję do niej się zbliżyć i mieć z nią relacje miłosne to jej się to nie podoba, natomiast jak trzymam do niej dystans to też jej się to nie podoba.
Pytałem ją o co chodzi i co oczekuje ode mnie ale nic mi konkretnie nie mówi a jak przyjeżdżam do niej to ona cały czas próbuje zajrzeć mi w oczy i się zbliżyć do mnie przy tym próbuje cały czas mieć ze mną kontakt fizyczny. Gdy ostatnio ją pocałowałem to była nie zadowolona więc nie wiem o co chodzi.

Zmieniłam tytuł Twojego wątku na bardziej adekwatny, do problemu jaki opisujesz. Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niezrozumiałe zachowanie dziewczyny

Konkretnie... CO jej sie nie podoba ... Piszesz, ze jak ja pocalowales, to jej sie nie podobalo. CO mowila ??

3

danil78961750 napisał/a:

...Poznałem dziewczynę, już się znamy od 2 miesięcy, tylko jest pewien problem, a polega on na tym że nie rozumiem jej...i.

Hehe... witaj w klubie. big_smile

4 Ostatnio edytowany przez danil78961750 (2013-12-07 21:18:36)

Mój problem polega na tym że nie potrafię zrozumieć swojej dziewczyny.
Jak rozmawiam z nią na temat seksu to ona reaguje na to bardzo agresywnie (zaczyna krzyczeć że nie chcę w ogóle o tym gadać) ale to pół biedy! mimo tego że mówi "nie chcę" to ciągle mnie prowokuje i to za każdym razem, a gdy ją nie dotykam lub nie robię coś co tworzy napięcie seksualne to wtedy się obraza na mnie.
Pytałem ją dlaczego nie chcę, czy się boisz, czy może jest to związane z religią, odpowiada mi że nic z tych rzeczy, więc pytam jej: to w czym problem, ona odpowiada: po prostu nie chcę w ogóle i tyle i nie rozmawiaj my na ten temat.
Proszę o pomoc!!! nie wiem co robić, nie wiem jak się mam zachować sad

Jeszcze zadam jedno pytanie dla kobiet: czy dziewczyny też mają popęd seksualny i tak samo pożądają jak i chłopaki?
Drogie kobiety-zwracam się do was i proszę was o pomoc bo lepiej znacie jak wy macie

Dodam też że nie nalega na.....ona mówi że nie chcę więc spoko ale po co mnie prowokuje skoro nie chce?
Jak jestem u mniej to wsadza mi palec w ściśnięta dłoń i patrzy na mnie jak zareaguje, gdy się całujemy to mocno się przekuła dolną częścią ciała, zawsze dotyka mnie po całym ciele z wyjątkiem.....
Nie wiem jak mam na to wszystko reagować? skoro jej się chcę to jak mam zrobić tak by to w końcu wyszło? może ona po prostu chcę ale w rozmowie całkiem inaczej reaguje?

5

A ile wy macie lat? Bo mi tu wieje brakiem dojrzałości emocjonalnej i seksualnej z obu stron

6 Ostatnio edytowany przez danil78961750 (2013-12-07 22:49:43)

ja 21 ona 18 big_smile
Jak pisałem wcześniej: mi się nie spieszy ale ona mnie ciągle prowokuje.
Dodam że jestem z nią od parę miesięcy i jak na razie to trochę za wcześnie na.....ale problem w tym że ona prowokuje a gdy się pytam o to, to reaguje agresywnie, więc po prostu nie wiem czy mam gadać z nią o tym czy po prostu zachowywać się tak jak sytuacja nakazuje?
Proszę po prostu o radę bo nie wiem jak się mam zachować?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Niezrozumiałe zachowanie dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024