hej dziewczyny :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: hej dziewczyny :)

jestem nowa na forum więc nie wiem czy taki wątek już był...jeżeli tak to z góry przepraszam...otóż mam problem...czuję się trochę zaniedbana przez mojego chłopaka...oboje się kochamy i wiem że zrobiłby dla mnie wszystko,ale no właśnie takie małe ale...chodzi o sprawy intymne...w sumie skupiamy się tylko na nim...nie mamy gdzie uprawiać seksu bo u mnie i u niego zawsze ktoś jest a jeżeli już jest jak i mamy spokój sami w domu itp to on nigdy  nie ma prezerwatyw...nie jest przygotowany i zawsze gdy ich brakuje to prosi mnie żebym to ja mu zrobiła...no w skrócie na nim tylko się skupiamy...rozmawiałam z nim o tym powiedziałam że ja też mam czasem potrzeby, on natomiast twierdzi że rozumiem ale na następny dzień znowu to samo i tylko na nim -.- denerwuje mnie to i nie wiem jak z nim rozmawiać żeby dotarło...jeżeli możecie proszę poradźcie mi coś.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: hej dziewczyny :)

Hm... a może wspólnie zaopatrzcie się w to smile wybierzcie się na wspolne zakupy, cokolwiek .. no wiesz..
Myśleliście o tym by zamieszkać razem, istnieje taka możliwość?

3

To kup paczkę prezerwatyw i noś je zawsze w torebce ze sobą. I jak wtedy będzie się dalej wykręcał to jest coś na rzeczy. Chociaż szczerze mówiąc facet ma wiele sposobów na zrobienie dobrze swojej dziewczynie bez potrzeby zabezpieczania się, więc on Cie trochę wykorzystuje. Może następnym razem powinnas mu zasugerować, żeby się zajął Toba zanim Ty zajmiesz sie nim.

4

Hmmm.... prezerwatywy w dzisiejszych czasach sa ogólnodostępne, więc nie wiem w czym tkwi problem? A jeśli juz jej nie macie to czy cięzko choć na chwile byc asertwną i powiedziec nie?
Z Twojej wypowiedzi wnioskuje, że to cie juz powoli denerwuje, ale chyba nie az tak skoro nie potrafisz mu odmowic i notorycznie konczysz na zaspokojeniu jego...zwiazek polega na dawaniu i braniu nawet w sferze intymnej, a ty na chwile obecna dajesz...jak nie postawisz na swoim to raczej on nie zmieni podejscia do ciebie smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024