Wakacyja przygoda ??? ;/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wakacyja przygoda ??? ;/

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Wakacyja przygoda ??? ;/

Witam wszystkich . Mam problem i nie wiem co robic , caly czas mysle o niej i ta mysl nie daje mi spokoju . Poznalem dziewczyne w wakacje , wiedzialem , ze ma chlopaka sama mi to powiedziala ale tez nie wiedzialem , ze az tak sprawy nabiora obrotu , chociaz moze tylko Ja nie bylem tego swiadomy . Wszystko szybko sie potoczylo , przezylismy ze soba wspaniale chwile . Obojgu nas coraz bardziej zalezalo na sobie (z mojego pkt. widzenia ) , az wkoncu zaczelismy sie zachowywac jak para , wspolne wyjscia , wyjazdy , kochanie . Zapewniala mnie , ze zostawi go , ze juz podjela decyzje , chce byc ze mna . Staralem sie bardzo , prezenty , kwiaty do pracy . Az nagle z dnia na dzien poczulem , ze ona coraz bardziej sie oddala ode mnie , przestala odpisywac na smsy tzn. odpisywala kiedy chciala po 2 dniach , kiedys nie przeszkadzalo jej odebranie telefonu przy nim albo wychodzila do lazienki i szybko odpisywala , ze nie moze rozmawiac , a teraz odrzuca i cisza , a ja sie glowie co jest nie tak, wiec staralem sie bardziej i bardziej . Nie rozumiem jej zachowania , fakt z chlopakiem jest 5 lat to bardzo dlugo , zdaje sobie sprawe . Kiedys doszlo do rozmowy naszej , ze tak nie powinno byc , ze mi jest zle z tym , ze chlopak nic nie wie to jest nie w porzadku co do niego to odpowiedziala mi , az mnie zabolalo " to co mam zdecydowac zeby zakaczyc nasza znajomosc" po tylu co przezylismy ze soba , takie cos uslyszec to jak strzal w kolano ;/ zalezy mi na niej bardzo , chcem z nia byc, jak pisalem wyzej caly czas mysle o niej , zakochalem sie . Dobija mnie jak tak szybko mogla zapomniec o mnie i ta cisza, moze traktowala mnie jak wakacyja przygode albo nudzilo jej sie w zwiazku nie wiem sam . Musialem sie wygadac , az mi ulzylo

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wakacyja przygoda ??? ;/

Ach te kobiety ;p

Nie da się ich zrozumieć do końca, można kochać, się zakochać a no końcu i tak zawsze inaczej.

Od Ciebie teraz zależy jak to czujesz, jeśli wiesz że to koniec a ona boi sie powiedzieć to przestań, wbijasz się miedzy dwie osoby i tak na końcu wyjdziesz na tego najgorszego.

3

Tak to jest gdy zadajemy się z osobami, którym kłamstwo i oszustwo przychodzi łatwo. Poprzednio oszukiwała tamtego chłopaka spotykając się z Tobą. Teraz sytuacja się zmieniła. Teraz przynajmniej wiesz ile zła robiłeś i krzywdziłeś razem z tą dziewczyną jej chłopaka.

4 Ostatnio edytowany przez Joker (2013-11-10 17:45:12)

Wiem , ze zle robilem , chcialem mu powiedziec ale ona sama powiedziala ze to zalatwi no i zwlekala z tym caly czas . Ale najgorsze jest w tym , ze mnie zapewniala we wszystkim , wjechala mi na psychike bardzo , widac , ze jednak slowa nieraz nic nie znacza licza sie czyny . Czlowiek uczy sie na bledach , juz nie popelnie takiego smile

5

Miałem kiedyś bardzo podobną sytuację. Bez zastanowienia urwałem kontakt z dnia na dzień. Szkoda Twojego czasu Przyjacielu. Odpuść sobie i tyle, bo nic dobrego z takich układów nie ma. Tym bardziej, że zwlekała z tym...

6 Ostatnio edytowany przez Joker (2013-11-10 17:56:14)

I tak zrobie smile dziekuje za slowa otuchy , naprawde wiele dla mnie znacza .

7

hej hej joker. Zycze ci żebyś znalazł w końcu ta ukochaną , żebyś był z nią szczęśliwy , tak hmmm mniej więcej z 5-6 lat , żebyś był zakochany na amen a ona ... no cóż żeby gdzieś wyjechała służbowo  lub cokolwiek innego i tam poznała takiego typa jak ty który się wpier....la w związki. Reszty się domyśl smile . Zycze ci tego z całego serca. Aaaaaa,  jeszcze jedno - śledząc to forum od prawie dwóch lat twierdze ze spotka cie to na jakieś 90% tak wiec  wszystko przed tobą  smile Ciao

8

Daj spokój, byłeś tylko wakacyjnym czasoumilaczem. Strata czasu. Ale na to chyba sam wpadłeś zadając retoryczne pytanie w tytule wątku. To na co być może dotąd nie wpadłeś, to powszechnie obowiązująca zasada (nie tylko w języku polskim), że spację stawiamy po znaku interpunkcyjnym a nie przed oraz po, jak ty to robisz.

9 Ostatnio edytowany przez Lajla72 (2013-11-10 18:26:14)

Niszczysz ich związek lepiej sobie więc odpuść, bo nie można budować szczęścia na czyimś nieszczęściu.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wakacyja przygoda ??? ;/

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024