Jeśli lubisz kino i tak jak ja potrzebujesz towarzystwa to proszę napisz bo trochę samotność mnie przygniotła
...aaa jest mały szkopuł- kino jest w Szczecinie.
Jeśli lubisz kino i tak jak ja potrzebujesz towarzystwa to proszę napisz bo trochę samotność mnie przygniotła
...aaa jest mały szkopuł- kino jest w Szczecinie.
Kto by pomyślał. Szczecin takie duże miasto i żadnego zgłoszenia.
Co prawda ja nie pomogę, bo za daleko, ale trzymam kciuki. Z ciekawości jutro w nocy też tu zajrzę. ![]()
PS. Dlaczego akurat wtorki? Ja preferuję środy, ale powód prozaiczny - taniej w Cinema City. ![]()
Porter - Mel Gibson w dobrej formie
. Wygląda na to, że jednak są mi pisane samotne wtorki, ale dzięki za zainteresowanie bo inaczej byłaby klapa na całego ![]()
PS. Dlaczego wtorki? Z tego samego prozaicznego powodu - taniej w sieci kin Helios ![]()
Ach, racja, zapomniałem o Heliosie. Pewnie dlatego, że o tych ich tanich wtorkach słyszałem raz w życiu. U nas nie ma tanich wtorków w ich kinie. Chyba jedyny taki przypadek w tej sieci - cena jest stała przez cały tydzień i niezależna od wieku klienta. ![]()
Zaglądam tu co jakiś czas. Szkoda, że nikt się nie zgłasza. A kolejny wtorek się zbliża.
Niestety i najbliższy seans obejrzysz samotnie. Wybrałaś już film? ![]()
p.
Witam,
Jestem ze szczecina i kino bardzo lubię
we wtorki szczególnie
Hej Porter,
Oglądanie filmów samotnie nie jest takie złe, gorzej później bo nie ma z kim wymienić poglądów i wrażeń
. A co do kolejnego wtorku, to jasne, że już wybrałam
... "Adwokat" zapowiada się świetnie ![]()
O, witam Wysoki Szczecin ![]()
Dobrze się też zapowiada Kapitan Phillips ale Michael Fassbender w roli adwokata to musi być ciekawe
Zastanawiałam sie nad Kapitanem, ale w końcu wybór padł na Wyścig i zdecydowanie moje spojrzenie na F1 uległo zmianie ...na plus oczywiście.
No to coraz ciekawiej, interesuję Cię też wyścigi F1 ?
Co jeszcze jakie lubisz kino ? Czy na wszystko się porywasz?
Hej
kino, kino, kino...czego ja nie lubię ?:) no na pewno nie znoszę parodii fuu i mydlanych komedii romantycznych, choć przyznaję chwile słabości tez mi się w tej kwestii zdarzyły
. Te dwie godziny są dla mnie takim oderwaniem od rzeczywistości więc wybieram tak aby nie wychodzić zdołowana.
Teraz twoja kolej ![]()
Ja lubię po prostu dobre kino, nie musi być efektowne byle było efektywne
Bardzo marudzę jak np. film mi się nie podobał i żałuję pieniędzy potem hehe
No nie, nie zbędziesz mnie tekstem "po prostu dobre kino" ![]()
Do kina jednak chodzę żeby zobaczyć te "efekty". Ostatnio byłem na Riddicku, Ironmanie , Prometeusz też był dobry. Na resztę gatunku trzeba mnie wyciągać i przekonać że warto ![]()
Przepraszam, że się wtrącę, ale czy już byliście razem w kinie
??
Przepraszam, że się wtrącę, ale czy już byliście razem w kinie
??
Wątpię.
Najbliższa okazja to chyba najnowszy RoboCop. Wysoki na te nieefektowne przecież nie chodzi. ;P
no prosze, prosze, zgryźliwy Porter sie pojawił ![]()
no prosze, prosze, zgryźliwy Porter sie pojawił
Sądząc po aktywności na jednostkę czasu, on niekoniecznie ma na celu zgryźliwość. ![]()
Właściwie, gdybym miał kajak i było by ciepło, kino w Szczecinie może być. ![]()
no prosze, prosze, zgryźliwy Porter sie pojawił
Przechodziłem obok. ;P
Akcja w tym wątku rozwija się jak w sławnym filmie "Modern Times Forever". ![]()
No to czas na RoboCopa ![]()
No to czas na RoboCopa
Wysoki, koleżanka do Ciebie...
Kurna, poszedłbym w walętynki do kina (w sensie, by mieć z kim), nawet na RoboCopa... Ale ja dość niski jestem i mnie w internetach nie zapraszają. ![]()
Mogę iść
Fajnie też zapowiada się 300-tu
Widzę, że dawno nikt tu nie pisał ale może akurat znajdzie się ktoś chętny na wypad do kina. Też jestem ze Szczecina ![]()
ja jestem chętna i ze Szczecina ![]()