Szukam towarzystwa na kinowe wtorki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam towarzystwa na kinowe wtorki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

Temat: Szukam towarzystwa na kinowe wtorki

Jeśli lubisz kino i tak jak ja potrzebujesz towarzystwa to proszę napisz bo trochę samotność mnie przygniotła sad...aaa jest mały szkopuł- kino jest w Szczecinie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam towarzystwa na kinowe wtorki
kinomanka napisał/a:

Jeśli lubisz kino i tak jak ja potrzebujesz towarzystwa to proszę napisz bo trochę samotność mnie przygniotła sad...aaa jest mały szkopuł- kino jest w Szczecinie.

Kto by pomyślał. Szczecin takie duże miasto i żadnego zgłoszenia. wink Co prawda ja nie pomogę, bo za daleko, ale trzymam kciuki. Z ciekawości jutro w nocy też tu zajrzę. smile
PS. Dlaczego akurat wtorki? Ja preferuję środy, ale powód prozaiczny - taniej w Cinema City. smile

3

Porter - Mel Gibson w dobrej formie smile.  Wygląda na to, że jednak są mi pisane samotne wtorki, ale dzięki za zainteresowanie bo inaczej byłaby klapa na całego smile

PS.  Dlaczego wtorki? Z tego samego prozaicznego powodu - taniej w sieci kin Helios smile

4

Ach, racja, zapomniałem o Heliosie. Pewnie dlatego, że o tych ich tanich wtorkach słyszałem raz w życiu. U nas nie ma tanich wtorków w ich kinie. Chyba jedyny taki przypadek w tej sieci - cena jest stała przez cały tydzień i niezależna od wieku klienta. smile

Zaglądam tu co jakiś czas. Szkoda, że nikt się nie zgłasza. A kolejny wtorek się zbliża.
Niestety i najbliższy seans obejrzysz samotnie. Wybrałaś już film? wink
p.

5

Witam,
Jestem ze szczecina i kino bardzo lubię smile we wtorki szczególnie

6

Hej Porter,
Oglądanie filmów samotnie nie jest takie złe, gorzej później bo nie ma  z kim wymienić poglądów i wrażeń smile.  A co do kolejnego wtorku, to jasne, że już wybrałam tongue... "Adwokat" zapowiada się świetnie wink

7

O, witam Wysoki Szczecin big_smile

8

Dobrze się też zapowiada Kapitan Phillips ale Michael Fassbender w roli adwokata to musi być ciekawe

9

Zastanawiałam sie nad Kapitanem, ale w końcu wybór padł na Wyścig i zdecydowanie moje spojrzenie na F1 uległo zmianie ...na plus oczywiście.

10

No to coraz ciekawiej, interesuję Cię też wyścigi F1 ? smile Co jeszcze jakie lubisz kino ? Czy na wszystko się porywasz?

11

Hej
kino, kino, kino...czego ja nie lubię ?:) no na pewno nie znoszę parodii  fuu i mydlanych komedii romantycznych, choć przyznaję chwile słabości tez mi się w tej kwestii zdarzyły wink. Te dwie godziny są dla mnie takim oderwaniem od rzeczywistości więc wybieram tak aby nie wychodzić zdołowana.
Teraz twoja kolej smile

12

Ja lubię po prostu dobre kino, nie musi być efektowne byle było efektywne smile Bardzo marudzę jak np. film mi się nie podobał i żałuję pieniędzy potem hehe

13

No nie, nie zbędziesz mnie tekstem "po prostu dobre kino" sad

14

Do kina jednak chodzę żeby zobaczyć te "efekty". Ostatnio byłem na Riddicku, Ironmanie , Prometeusz też był dobry. Na resztę gatunku trzeba mnie wyciągać i przekonać że warto smile

15

Przepraszam, że się wtrącę, ale czy już byliście razem w kinie smile ??

16

Kaja74 napisał/a:

Przepraszam, że się wtrącę, ale czy już byliście razem w kinie smile ??

Wątpię. wink
Najbliższa okazja to chyba najnowszy RoboCop. Wysoki na te nieefektowne przecież nie chodzi. ;P

17

big_smile no prosze, prosze, zgryźliwy Porter sie pojawił smile

18

kinomanka napisał/a:

Sądząc po aktywności na jednostkę czasu, on niekoniecznie ma na celu zgryźliwość. smile
Właściwie, gdybym miał kajak i było by ciepło, kino w Szczecinie może być. big_smile

19

kinomanka napisał/a:

Przechodziłem obok. ;P
Akcja w tym wątku rozwija się jak w sławnym filmie "Modern Times Forever". wink

20

No to czas na RoboCopa smile

21

kinomanka napisał/a:

No to czas na RoboCopa smile

Wysoki, koleżanka do Ciebie...

Kurna, poszedłbym w walętynki do kina (w sensie, by mieć z kim), nawet na RoboCopa... Ale ja dość niski jestem i mnie w internetach nie zapraszają. wink

22

Mogę iść smile Fajnie też zapowiada się 300-tu

23

Widzę, że dawno nikt tu nie pisał ale może akurat znajdzie się ktoś chętny na wypad do kina. Też jestem ze Szczecina wink

24

ja jestem chętna i ze Szczecina smile

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam towarzystwa na kinowe wtorki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024