Cześć!
Jestem Facetem i potrzebuje waszej pomocy/ opinii bo jestem z dziewczyną prawie rok i za niedługo mamy swoja pierwszą rocznicę i wymyśliłem fajny romantyczny wieczór, ale teraz naszły mnie wątpliwości czy zamiast romantycznego wieczoru nie zrobić mojej dziewczynie praktycznego prezentu. A więc pierwsze wymyśliłem:
1. wynajęcie pokoju w hotelu + na allegro zamówiłem i już mam płatki róż i świeczki. Chcę udekorować płatkami róży pokojowe łóżko w kształcie serca i trochę rozsypać to tu i tam + zapalić świeczki. Jakaś skromna kolacyjka przy świeczkach w tym pokoiku.
2. praktyczny prezent kilka razy moja dziewczyna mówiła mi że rozwaliła się jej torba na laptopa więc jako prezent bym kupił torbę na lapka i jakiś skórzany ładny (oryginalny) portfel bo też jej się rozwalił.
I teraz nie wiem na co się zdecydować, nadmienię że jesteśmy oboje studentami i jak to u studentów krucho z kasą, ale mam zaskórniaki
na oba pomysłu mnie nie stać. Dlatego chciałbym aby wypowiedziały sie kobiety na ten temat co lepsze romantyczny wieczór, który możliwe że zapamiętamy na całe życie (bo moja dziewczyna mówi, że nie wyobraża sobie życia beze mnie i chce założyć rodzinę), a z drugiej praktyczny prezent fakt mało romantyczny, ale praktyczny bo potrzebny. Więc proszę o wypowiadanie się co według was by było lepsze
Z góry dziękuje za pomoc ![]()
Piotrek