Pierwsza rocznica - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Pierwsza rocznica

Cześć!
Jestem Facetem i potrzebuje waszej pomocy/ opinii bo jestem z dziewczyną prawie rok i za niedługo mamy swoja pierwszą rocznicę i wymyśliłem fajny romantyczny wieczór, ale teraz naszły mnie wątpliwości czy zamiast romantycznego wieczoru nie zrobić mojej dziewczynie praktycznego prezentu. A więc pierwsze wymyśliłem:
1. wynajęcie pokoju w hotelu + na allegro zamówiłem i już mam płatki róż i świeczki. Chcę udekorować płatkami róży pokojowe łóżko w kształcie serca i trochę rozsypać to tu i tam + zapalić świeczki. Jakaś skromna kolacyjka przy świeczkach w tym pokoiku.
2. praktyczny prezent kilka razy moja dziewczyna mówiła mi że rozwaliła się jej torba na laptopa więc jako prezent bym kupił torbę na lapka i jakiś skórzany ładny (oryginalny) portfel bo też jej się rozwalił.

I teraz nie wiem na co się zdecydować, nadmienię że jesteśmy oboje studentami i jak to u studentów krucho z kasą, ale mam zaskórniaki tongue  na oba pomysłu mnie nie stać. Dlatego chciałbym aby wypowiedziały sie kobiety na ten temat co lepsze romantyczny wieczór, który możliwe że zapamiętamy na całe życie (bo moja dziewczyna mówi, że nie wyobraża sobie życia beze mnie i chce założyć rodzinę), a z  drugiej praktyczny prezent fakt mało romantyczny, ale praktyczny bo potrzebny. Więc proszę o wypowiadanie się co według was by było lepsze 

Z góry dziękuje za pomoc smile
Piotrek

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsza rocznica

Jestem facetem, jakiś czas temu miałem rok. Co zrobiłem?
Ano wyszedłem nagle, i jakoś szukałem kwiaciarni o 8 rano. w międzyczasie tel. - gdzie jesteś?? Cóż, nic nie można odpowiedzieć, kwiatki kupiłem i tak z nimi wpadłem, ale to co najlepsze to zrobić coś czego Ona od zawsze oczekuje.

3

Kolacja, definitywnie kolacja. Na praktyczne prezenty przyjdzie czas smile

4

Teo ma rację - kolacja. Każdy się udzieli i będzie super smile

5

Dodam jeszcze że ustaliliśmy, że nie robimy sobie prezentów na urodziny, mikołaja walentynki tylko mamy skarbonkę i tam zbieramy kasę z takich imprez na wspólne wakacje, ale chyba rocznicy to nie dotyczy. I wydaje mi się ze taki romatyczny wieczór jest super pomysłem bo oboje studiujemy widujemy się niestety tylko w weekendy bo dzieli nas spora odległość jakieś 120 km. I chciałbym coś zrobić żeby wiedziała że mi zależy

6

DiNoSaUr napisał/a:

Dodam jeszcze że ustaliliśmy, że nie robimy sobie prezentów na urodziny, mikołaja walentynki tylko mamy skarbonkę i tam zbieramy kasę z takich imprez na wspólne wakacje, ale chyba rocznicy to nie dotyczy. I wydaje mi się ze taki romatyczny wieczór jest super pomysłem bo oboje studiujemy widujemy się niestety tylko w weekendy bo dzieli nas spora odległość jakieś 120 km. I chciałbym coś zrobić żeby wiedziała że mi zależy

nie będzie Ci miała tego za złe, wierz mi XD Wybaczy Ci to uszczuplenie funduszu tongue

7

Jasne ze kolacja. smile
Dziewczyny lubia u facetow inwencje tworcza.
Torbe jej kupisz kiedy indziej

8

Chłopie zdecydowanie planuj do końca tą kolację:)Twoja kobieta będzie czuła ten dreszczyk przez długi długi czas...Pokażesz jej jaki jesteś romantyk i wogóle wykażesz się.Będzie happy:D

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024