Co zrobić, kiedy on spogląda na kobiety? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co zrobić, kiedy on spogląda na kobiety?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Co zrobić, kiedy on spogląda na kobiety?

od jakiegoś czasu moje małżeństwo jest pod kropkom. nie wiem co mam myśleć. mój mąż już dawno przestał mówić że mnie kocha kiedy ja mu powiem że go kocham  słyszę "ja ciebie też" nie wiem co myśleć bo od tych wakacji zaczoł  wręcz gapić się na kobiety jedziemy autobusem to zachowuje się tak jakbym mu przeszkadzała że siedzę koło niego kłócimy się bo patrzy na moje koleżanki tak jakby miał je zaraz rozebrać co robić nie chce go stracić a wiem że kłótnie nic tu nie pomogą

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić, kiedy on spogląda na kobiety?

chyba stracił Tobą zainteresowanie ... spróbuj może na nowo rozpalić w nim ogień wink .. przygotuj smaczną kolację, kup sexy ciuszek i spróbuj go uwieść .. a wcześniej może zmień wizerunek? zmiana fryzury, inny kolor jakiś mocniejszy makijaż .. spróbuj .. na pewno będzie w szoku smile

3

witam, znów się panosze,
ale tak zgadzam się z przedmówczynię,
stań się seksi, my jesteśmy zwykłymi samcami,
zachowujemy się jak samce,
jeśli zerka na inne to nie ma tego w Tobie,
może to już brak zainteresowania z powodu wyglądu,
może nie dajesz mu tego co kiedyś dostawał?
zrób coś ze sobą, nie wiem,
Wy Kobiety to wiecie, co mam tłumaczyć
musisz go przyciągnąć do siebie,
dużo kobiet po ślubie zaczyna się ubierać pospolicie,
tak jak moja żona, a ja chciałem ją codziennie widzieć na wysokim obcasie, w krótszej spódnicy
bo według mojego oka miała zgrabne nogi i fajny okrągły tyłeczek
i niestety skończyło się na marzeniach
wiadomo że nie zawsze się da, ale im częściej tym lepiej,
pokazuj to co seksowne, a to co nie za bardzo ukrywaj
on kupi to oczami
może eksperymentuj kiedy się kochasz
ale się szanuj, nie przekrocz pewnych granic
oczywiście, nie rób tego w złości, rób to dla męża
żeby nie odebrał tego w drugą stronę,
że dla innego

Pzdr wszystkich w toksycznych związkach
i Kobiety które same decydują o sobie bez mamuś

4

Hihi Mariusz lubię te Twoje posty smile

Tak jak radzą zmień coś w sobie,pokaż że jesteś atrakcyjna i za Tobą też mogą oglądać sie faceci! Wyjdż gdzieś z koleżankami bez niego niech myśli co robisz z kim itd...

5

..parafrazując klasyka: a może szkoła do tego?
Rzecz jasna jeśli Twój facet nie jest "zwykłym samcem" - wówczas patrz tylko wyżej ;]

6

Że Mariusz ma rację, udowadniać nikomu nie muszę tongue
Ile lat jesteście po ślubie?
Jakieś zmiany  w ostatnim czasie (generalizuję i mam na myśli wszelkie zmiany z wami związane)?

7 Ostatnio edytowany przez Animus (2013-11-06 07:52:39)

lucia1 napisał/a:

od jakiegoś czasu moje małżeństwo jest pod kropkom. nie wiem co mam myśleć. mój mąż już dawno przestał mówić że mnie kocha kiedy ja mu powiem że go kocham  słyszę "ja ciebie też" nie wiem co myśleć bo od tych wakacji zaczoł  wręcz gapić się na kobiety jedziemy autobusem to zachowuje się tak jakbym mu przeszkadzała że siedzę koło niego kłócimy się bo patrzy na moje koleżanki tak jakby miał je zaraz rozebrać co robić nie chce go stracić a wiem że kłótnie nic tu nie pomogą

Kłóć się więcej i rób więcej awantur, gdy chcesz by częściej rozbierał wzrokiem inne Kobiety.

A jak chcesz by patrzył na Ciebie, to patrz na co patrzy, jak patrzy i zobacz, co widzi i co mu się podoba. Jak już będziesz wiedziała, co mu się podoba, to wróć do siebie takiej, jaka byłaś, gdy mu się spodobałaś.

To nie jest tak, jak napisała Taka OtoJa, że ktoś nami traci zainteresowanie, bo to my sami mamy aktywny wpływ i udział w tym, że zyskuje zainteresowanie kimś innym lub podtrzymujemy zainteresowanie sobą. Nawet jednak takie zainteresowanie kimś innym jest lepsze od kompletnej obojętności, bo niesie ze sobą nadzieję na odzyskanie zainteresowania, gdy myślimy, że zniknęło. Zainteresowanie nie jest linią prostą, ale sinusoidą, a może nawet wykresem encefalografu, bo taki jest zapis pracy serca.

Kiedyś moja Żona zauważyła, że patrzę na inne Kobiety na ulicy, bo nie kryłem tego.
- Już Ci się nie podobam? - zapytała.
- Ależ oczywiście, że mi się podobasz.
- To czemu patrzysz na inne Kobiety?
- A niby skąd mam wiedzieć, że jesteś najpiękniejsza na świecie?

Od tej rozmowy zaczęliśmy swobodnie komentować to, co już wspólnie widzieliśmy, a moja Żona dowiedziała się, co mi się podoba, a co mi się nie podoba. Od zawsze lubiłem patrzeć i widzieć, jak ludzie się zachowują, jak chodzą, jak się poruszają. Dzięki temu nie jestem ślepy na oznaki smutku i radości, które manifestują się w moich bliskich. Nigdy moja Zona nie przestała mnie interesować i podobać mi się, ale na pewno podoba mi się najbardziej, gdy widzę jak się uśmiecha. Wszystkie Jej seksowne ciuszki są tylko dodatkiem do Jej uśmiechu. Słowo "kocham" bez uśmiechu jest tylko słowem, a uśmiech bez tego słowa w niczym nie umniejsza miłości.

Problemu nie ma, póki Ty sama nie zrobisz z czegoś problemu. Każdy problem będzie taki duży, jakim go sama uczynisz.

8

Animus napisał/a:

...Problemu nie ma, póki Ty sama nie zrobisz z czegoś problemu. Każdy problem będzie taki duży, jakim go sama uczynisz.

Tak właśnie.

9

Dokładnie:) Nie daj za wygraną. Nie bądź marudzącą żoną,która robi awantury. Co on lubi? Krótkie spódniczki? Obcisłe sukienki? Dopasowane spodnie?
Zmień fryzurę;) Może jest jakaś fryzura , która zawsze Ci się podobała ,ale nie miałas odwagi podjąć właściwych działań? W internecie jest mnóstwo programów, można dopasować idealna fryzurę do kształtu twarzy:) Zmień kolor, zetnij , podkręć ,szalej!
Im bardziej Ty będziesz się czuła atrakcyjna tym większa szansa ,że on to wyłapie:)
Może zacznij chodzić na jakieś ćwiczenia? Podobno zuma to mega zastrzyk energii:)
Działaj!! Ja mocno trzymam kciuki:)

10

dziękuję za rady postaram zrobić co się da by znów być szczęśliwa a nie smutna jestem z mym mężem od 9 lat mamy córkę trochę w tym racji że się zaniedbałam przestałam się malować i ogólnie seksi ubierać bo wiadomo że po ciąży figura się zmienia i lepiej się czuję w czymś szerokim ale gdy  widzę jego wzrok na pupie innej ciśnienie skacze ale dziś wiem że jest nadzieja i nic straconego dzięki

11

Animus napisał/a:

Nigdy moja Zona nie przestała mnie interesować i podobać mi się, ale na pewno podoba mi się najbardziej, gdy widzę jak się uśmiecha. Wszystkie Jej seksowne ciuszki są tylko dodatkiem do Jej uśmiechu. Słowo "kocham" bez uśmiechu jest tylko słowem, a uśmiech bez tego słowa w niczym nie umniejsza miłości.

A mi się podoba to co napisałeś o swojej żonie. Takie ciepłe słowa. smile

12

lucia1 napisał/a:

dziękuję za rady postaram zrobić co się da by znów być szczęśliwa a nie smutna jestem z mym mężem od 9 lat mamy córkę trochę w tym racji że się zaniedbałam przestałam się malować i ogólnie seksi ubierać bo wiadomo że po ciąży figura się zmienia i lepiej się czuję w czymś szerokim ale gdy  widzę jego wzrok na pupie innej ciśnienie skacze ale dziś wiem że jest nadzieja i nic straconego dzięki

Po ciąży figura się zmienia owszem, ale jest to zmiana tymczasowa i nie nieodwracalna. Jeśli córka urodziła się niedawno, to spoko, wiadomo, że nikt normalny nie będzie robił TBC po miesiącu od porodu, ale jak córka ma już kilka lat, to "zmiana figury po ciąży" jest tylko wymówką na to, że się zwyczajnie "zapuściłaś".

13

Jak to mój mąż zawsze mawia oglądając się za kobietą "Nie dziw mi się, jestem tylko facetem, a faceci to wzrokowcy" big_smile

lucia1, nie możesz od tak po prostu, zwyczajnie z nim porozmawiać? Bez awantur, krzyku, na spokojnie? Możesz najnormalniej podejść do niego, przytulić się i powiedzieć czego Ci brakuje, że czujesz się odrzucona, niekochana.
Wiadomo, nie wszyscy faceci są tacy sami, ale chyba większość ludzi nie lubi, kiedy im się coś zarzuca, co być może w ich mniemaniu wcale nie jest prawdą. Myślę, że u Was wdarła się rutyna, do tego przestałaś dbać o siebie. To drugie też na pewno ma ogromne znaczenie.
A może mąż uważa, że nie kochasz go, bo nie starasz się być atrakcyjna dla niego? Słowo "Kocham" samo w sobie nie ma większego znaczenia, tym bardziej w czasach kiedy ludzie niesamowicie nadużywają tego słowa...

14

Dopóki nie ma sytuacji w której jak to piszesz "przeszkadza mu, że to Ty siedzisz obok" to jest ok, ale gdy już to obserwujesz, to wtedy bym się mocno zastanawiała nad tym co dalej

15

cześć wszsytkim.
troszkę tu chcę sie wtrącić w wątek i prosić Was o szczerą odpowiedź.
jestem ze swoim facetem ponad 7 lat (w tym ponad pół roku przerwy on zakończył związek).
Gdy wróciliśmy do siebie było wspaniale, wręcz cudownie.
Przez te pół roku bez niego, zaczęłam wierzyć w siebie i akceptować siebie, moje "ja" wzrosło, więc dumnie wkorczyłam znowu w ten zwiazek i tak się czułam przez następne pół roku będąc razem, tłumaczyłam sobie wrócił o kocha, uwielbia mnie, jestem dla niego najlepsza...niestety...wszystko runęło w lipcu, kiedy odryłam jak przesyła zdjecia swoich koleżanek o budowie ciała baardzo kobiecego i komentuje. to nie s ciuchy, fryzura to jest ciało, nie będę ukrywać ja jestem osobą drobniutką, szczupłą, a wumiary pewnych rzeczy niestety nie należą do tych z okładek, bardzo mnie to zabolało..oczywiscie w jego oczach ja wymyslam bo to tylko ogladanie i komentowanie...ale niestety zrobiło mi sie wtedy źle, straciłam wartość swoją w jego oczach, zle się czułam jak miałam gdziekolwiek wyjsc...i teraz to samo sie powtarza, oczy mu sie swieca jak widzi kobietę, potrafi komentowac do kumpla przy mnie, ze jest zajebista....Nie wiem czy mi sie w głowie pomieszało, czy ja jestem jaka s przewrażliwiona...Zaczęłam mysleć że jest ze mną poprostu żeby nie być samemu bo boi sie podbic do takich lasek....
Wiecie najgorzej boli że własny facet nie docenia swojej kobiety...kiedy inni ślinią sie do niej....

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co zrobić, kiedy on spogląda na kobiety?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024