Dlaczego facetom tak ciężko okazać uczucia ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego facetom tak ciężko okazać uczucia ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez SerceiRozum (2013-11-05 14:39:56)

Temat: Dlaczego facetom tak ciężko okazać uczucia ?

cześć wam

Dość mam przemyśleń , chciałam sie dowiedzieć co wy o tym myślicie , może są i faceci którzy mi wyjaśnią dlaczego tak ciezko okazują uczucia czego się boją

co mam myślec o chłopaku który na początku okazuje zainteresowanie mną , często piszemy , chciał by ze mną być ale odległość nas dzieli i z tym spotkaniem jest ciężko . Nie moge zrozumieć tego zachowanie chce ze mną być , wszystko sie układa planujemy spotkanie , zauwazył ze bardziej mi na nim zalezy, i ze mnie zdobył to przestał sie starać , traktował mnie jak zabawkę , nawet jak napisał coś co mnie uraziło , nie było mu z tego powodu przykro tylko jedno i drugie milczało , bo miałam tą świadomośc ze napisze 1 . nie wytrzymałam tej ciszy pisałam jak zwykle pierwsza. Ciągle pisał jak bardzo mu zależy na mnie ale  pewnego dnia chciałam z nim szczerze porozmawiać bo traktował mnie obojetnie , na każde pytanie jakie zadałam  nie odpowiedział za milkł , po pewnym czasie powiedział że nic do mnie nie czuje  nie ma co liczyc ze będziemy razem w realnym swiecie ale chce tylko przyjaźni ( mimo ze napisał mi słowa ze nie chce miec nic ze mną wspólnego) mineło 4 miesiące i to trudne miesiące ciągle sie starałam pytałam co zrobiłam źle dlaczego tak nagle to wszystko co mówił wcześniej straciło sens , nic nie odpowiedział , zaczął bardziej mnie unikać chciał stracic ten kontakt, na gg przebywał ale jak mnie zobaczył ze jestem zalogowana to nagle go nie było . Dobra... odpuściłam , siedziałam w kątach i tylko płakałam, a po 4 miesiącach przebywałam na gg  i on nagle do mnie pisze a co to o koledze zapomniałaś ? i zaczeła sie nie winna rozmowa , znowu widac ze mu zaczeło zależeć starał sie  pisał jak dawniej , chciałam z nim szczerze po rozmawiać zeby wiedziec na czym stoje  to znowu milczał . odpowiedział mi że on nie nadaje sie na chłopaka tylko kolege  zalezy mu na przyjaźni ale uswiadomił ze nic z tego nie będzie . Napisałam ze nie chce przyjaźni wole znajomość , wole zapomnieć o nim jego odpowiedz na to ze nie ma co planować do puki sie nie spotkamy , a spotkać to jak on twierdzi jest trudno , ostatnie jego słowa rób co chcesz chcesz zapomniec to zapominaj i daj mi spokój z takimi pytaniami
i jak tu szczerze porozmawiać ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez troublemaker (2013-11-05 15:37:13)

Odp: Dlaczego facetom tak ciężko okazać uczucia ?

Jeśli dobrze zrozumiałam znałaś tego chłopaka tylko przez internet? Nigdy się nie spotkaliście, łączyły was tylko rozmowy przez różnego rodzaju komunikatory?

I Ty oczekujesz okazywania uczuć od takiego chłopaka? puk puk, halo jest tam kto? Czy ty nie widzisz jakie to jest absurdalne? Uwierzyłaś jego słowom, a nie patrzyłaś na czyny? Słowa to tylko słowa....w dzisiejszych czasach szafuje się tymi najważniejszymi na prawo i lewo. To, że nie chce się z Tobą spotkać powinno Ci wystarczyć.....Nie porozmawiasz z nim szczerze bo to zwykły gówniarz, który znalazł sobie koleżankę z którą może popisać jak mu się nudzi.

3

troublemaker napisał/a:

Jeśli dobrze zrozumiałam znałaś tego chłopaka tylko przez internet? Nigdy się nie spotkaliście, łączyły was tylko rozmowy przez różnego rodzaju komunikatory?

I Ty oczekujesz okazywania uczuć od takiego chłopaka? puk puk, halo jest tam kto? Czy ty nie widzisz jakie to jest absurdalne? Uwierzyłaś jego słowom, a nie patrzyłaś na czyny? Słowa to tylko słowa....w dzisiejszych czasach szafuje się tymi najważniejszymi na prawo i lewo. To, że nie chce się z Tobą spotkać powinno Ci wystarczyć.....Nie porozmawiasz z nim szczerze bo to zwykły gówniarz, który znalazł sobie koleżankę z którą może popisać jak mu się nudzi.

może masz i racje że mam klapki na oczach, ja tym słowom wierzyłam że sie zobaczymy ale coraz bardziej widze ze mu nic  nie zależy , ale to uczucie cholernie boli jak z takim człowiekiem rozmawiać .
co takiemu odpowiedzieć żeby to zakonczyc  i dać do zrozumienie albo sie postara albo naprawdę koniec z tym , jaką mu wiadomość wysłać  która dałaby mu do myślenia ?? sad

4

SerceiRozum napisał/a:
troublemaker napisał/a:

może masz i racje że mam klapki na oczach, ja tym słowom wierzyłam że sie zobaczymy ale coraz bardziej widze ze mu nic  nie zależy , ale to uczucie cholernie boli jak z takim człowiekiem rozmawiać .
co takiemu odpowiedzieć żeby to zakonczyc  i dać do zrozumienie albo sie postara albo naprawdę koniec z tym , jaką mu wiadomość wysłać  która dałaby mu do myślenia ?? sad

Ale po co wiadomości? Przecież on nie chce, cały czas daje Ci bardzo dobitnie do zrozumienia, że nie chce żadnej poważnej znajomości, a Ty swoje. Przestań z nim gadać, wykasuj z gg i zapomnij.

5

nie chce nic więcej a ciągle pokazuje ze mu zależy .. to co ja mam zrobić  dac całkowity spokój i niezawracać mu głowy ?? to jest cholernie trudne sad .. może i najlepsze rozwiązanie sad

6

SerceiRozum napisał/a:

nie chce nic więcej a ciągle pokazuje ze mu zależy .. to co ja mam zrobić  dac całkowity spokój i niezawracać mu głowy ?? to jest cholernie trudne sad .. może i najlepsze rozwiązanie sad

Problem polega na tym, że jemu W OGÓLE nie zależy, ale Ty to tak odbierasz bo sobie dorabiasz rzeczywistość. W jego kontaktach nie ma nic, co by wskazywało na to, że mu zależy. Ot, chce sobie poflirtować na gg, tyle.

7

Teo napisał/a:
SerceiRozum napisał/a:

Problem polega na tym, że jemu W OGÓLE nie zależy, ale Ty to tak odbierasz bo sobie dorabiasz rzeczywistość. W jego kontaktach nie ma nic, co by wskazywało na to, że mu zależy. Ot, chce sobie poflirtować na gg, tyle.

zgadzam sie z tobą ze moze za duzo to sama sobie u ralniam , ale to jego słowa tak podziałały ciągle pisał jakby to sie chciał spotkać , a z drugiej  strony jak była okazja nie skorzystał z niej tylko ciągle pisze ze kiedyś jak sie zobaczymy to mozna myśleć , on doskonale wie ze mi na nim zalezy i nic sobie z tego nie robi ze mi smutno jak mnie urazi , a wczesniej gdy nie byłam az tak zakochana to strasznie sie starał w ogóle nie dawał mi spokoju ..

postaram sie to zakonczyc , boje sie tego ze nie wytrzymam i napisze do niego  znowu jako 1 , albo po pewnym czasie to on napisze i na nowo dam sie w to wciągnąć

8

Po to masz rozum żeby go używać.

Jak raz wepchniesz dłoń do ognia i się poparzysz to już więcej wpychać jej nie będziesz.

Może warto uczyć się na błędach i korzystać z doświadczenia też w innych wypadkach, hę?

9

Żyjesz w iluzjach stworzonych wewnetrznie i na wewnetrzny uzytek. Jak napisały przedpiśczynie, facet wyraża uczucia za pomocą czynów, nie słów - kiedyś może docenisz. Jeśli facet za dużo gada o uczuciach, to jest sygnał do niepokoju, nie do radości. (bawidamek warning)

Związki na odległośc nie mają większej wartości. Przez sieć można się poznać, ale nie ciągnąć tygodniami i miesiącami. Zaproponuj mu spotknie i wszystko stanie sie jasne.

10 Ostatnio edytowany przez krokodyl666 (2013-11-08 00:17:08)

SerceiRozum napisał/a:

traktował mnie jak zabawkę , nawet jak napisał coś co mnie uraziło , nie było mu z tego powodu przykro

Masz odpowiedź na wszystkie rozterki. Nie ma lepszej zabawy dla psychofaga niż fundować komuś jazdy emocjonalne w górę (kocham cie, lubię cię, jesteś wyjątkowa, jesteś dla mnie wana, nikt mnie tak nie rozumie jak ty) i w dół (mam cię gdzieś, już cię nie lubię/nie kocham/nie szanuje i jest to twoja wina, nie ozwywam sie, olewam cie, jestes taka i owaka). Olej tego dupka i błagam, nie próbuj się z nim spotkać w realu, bo zrobi ci jeszcze lepszą jazdę. A tak poza tym: na 100% jesteś jedną z wielu, które bajeruje.

11

Dziewczyno, jakie uczucia? Koleś Cię ma gdzieś, a ty się dajesz traktować jak zabaweczka. Faceci okazują uczucia - jak im zależy. Każ mu spadać. W ogóle jaka miłość? Nawet go nie znasz na dobrą sprawę.

12

N4VV napisał/a:

Żyjesz w iluzjach stworzonych wewnetrznie i na wewnetrzny uzytek. Jak napisały przedpiśczynie, facet wyraża uczucia za pomocą czynów, nie słów - kiedyś może docenisz. Jeśli facet za dużo gada o uczuciach, to jest sygnał do niepokoju, nie do radości. (bawidamek warning)

Związki na odległośc nie mają większej wartości. Przez sieć można się poznać, ale nie ciągnąć tygodniami i miesiącami. Zaproponuj mu spotknie i wszystko stanie sie jasne.

Bardzo mądre zdanie.
Jeszcze powiem więcej, że może nie warto proponować spotkania, tylko dać sobie spokój.

13

Rozumku..

mi tak ładnie doradziłaś , takiego motywatora dałaś a masz ten sam problem

a zastosuj własną radę i zrób to samo co mi radziłaś
czas i cierpliwość ..

zaangażowałaś sie ile mogłaś i koniec wyczerpały sie możliwości po co to jak nie docenia
teraz niech zatęskni a jak mu nie tęskno to krzyż na droge znajdzie inną co mu czas poświęci

DAMY RADE , MUSIMY BYĆ TWARDE  ALE NIE JAK ŻELKI Z BIEDRONKI big_smile
MOŻE JAK KRÓWKI OO BO SŁODKIE SĄ big_smile

heh wykorzystałyśmy serce teraz czas na rozum big_smile ^^

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego facetom tak ciężko okazać uczucia ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024