Czy kochająca kobieta może tak po prostu zakończyć związek?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy kochająca kobieta może tak po prostu zakończyć związek??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy kochająca kobieta może tak po prostu zakończyć związek??

Cześć.

Mam krótkie pytanie.Czy kochająca kobieta może po prostu zostawić faceta ze strachu przed tym co przeżywała w poprzednim związku?Właśnie dziś mi napisała,że się rzadko widujemy i nie potrafi sobie z tym poradzić,oraz że nie chce mnie do nikogo porównywać,ale boi się tego co miała z poprzednim facetem czyli ciągłego jej kontrolowania i robienia pretensji o nic.
Zakończyła to,byliśmy razem krótko bo około 2,5 miesiąca,nie widywaliśmy się często,ale wszystko miało się zmienić.
Ma 21 lat.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy kochająca kobieta może tak po prostu zakończyć związek??
Kamil1987 napisał/a:

Cześć.

Mam krótkie pytanie.Czy kochająca kobieta może po prostu zostawić faceta ze strachu przed tym co przeżywała w poprzednim związku?Właśnie dziś mi napisała,że się rzadko widujemy i nie potrafi sobie z tym poradzić,oraz że nie chce mnie do nikogo porównywać,ale boi się tego co miała z poprzednim facetem czyli ciągłego jej kontrolowania i robienia pretensji o nic.
Zakończyła to,byliśmy razem krótko bo około 2,5 miesiąca,nie widywaliśmy się często,ale wszystko miało się zmienić.
Ma 21 lat.

Może. Skoro się boi, to powinieneś minimalizować jej strach, a nie go bagatelizować. Widać nie poczuła się z Tobą bezpiecznie i pewnie i wolała to zakończyć.

3

Sama nie wiem, może i tak, jeżeli ten jej strach przybrał pewną formę paranoi. Czy nie myślała o jakiejś wizycie u psychologa?

4

A czy ty ją przez ten krótki czas kontrolowałeś jak jej były? Jeżeli nie, to według mnie jej na tobie tak naprawdę nogdy nie zależało...

5

Dominisia21 napisał/a:

Sama nie wiem, może i tak, jeżeli ten jej strach przybrał pewną formę paranoi. Czy nie myślała o jakiejś wizycie u psychologa?

Nie no bez przesady od razu z tym psychologiem...

6

Rozumiem, że jej obawy w stosunku do Ciebie były bezpodstawne Że nie kontrolowałeś jej, że nie robiłeś jakiś "wyrzutów o nic". Że nie robiłeś jej uwag.

Napisałam już w innym wątku, w którym autor w identyczny sposób opisał identyczny problem, że można kogoś kochać i mimo tego zdecydować o życiu osobnym.

7

Teo, powiedziałam tak tylko dlatego, że nie wiem jakiego rodzaju jest ten strach. Może to nic wielkiego, może autor "dawał" jej argumenty do takich podejrzeń, może dziewczyna ma spore problemy ze sobą (po tym co jej były odstawiał). Różnie może być.

8

A kiedy ta "kochająca kobieta" miałaby się niby zakochać? Ona ma 21 lat i chodziła z Tobą dwa i pół miesiąca... No, chyba że wyglądasz jak Henry Cavill. No ale wtedy nie zakładałbyś wątku na netkobietach tylko wzruszyłbyś ramionami, że jej strata.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy kochająca kobieta może tak po prostu zakończyć związek??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024