Witam moim najwiekszym problemem jestem ja sama z nalogami rozrywkowym charakterem.Jak mam sie zmienic ?Pale pije i uwielbiam sex jak mam sie wyciszyc i uciec od swoich nałogów?jestem kobieta po przejsciach i ciagle nie mam w zyciu tego czego pragne.A najwiekszym moim pragnieniem to byc kochana przez jednego mężczyznę,potrzebuje mezczyzny tak jak alkoholu i sama nie wiem co jest wiekszym nalogiem sex czy alkoholizm za duzo jak na jedna osobe i duzo by pisac jaka jestem skaplikowana jak mam zmienic swoja osobowosc ?
1 2013-11-03 00:00:40 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2013-11-03 00:07:10)
Znasz takie powiedzenie: ogień zwalcz ogniem? Wykorzystaj fakt, że masz nie jeden ale trzy nałogi i zwalcz jednym dwa pozostałe! Twoimi nałogami są: palenie, picie i seks. Nie znam recepty na pozbycie się ostatniego nałogu, ale dwa pierwsze zwalczysz jak zajmiesz czymś ręce i buzię.
Witam moim najwiekszym problemem jestem ja sama z nalogami rozrywkowym charakterem.Jak mam sie zmienic ?Pale pije i uwielbiam sex jak mam sie wyciszyc i uciec od swoich nałogów?jestem kobieta po przejsciach i ciagle nie mam w zyciu tego czego pragne.A najwiekszym moim pragnieniem to byc kochana przez jednego mężczyznę,potrzebuje mezczyzny tak jak alkoholu i sama nie wiem co jest wiekszym nalogiem sex czy alkoholizm za duzo jak na jedna osobe i duzo by pisac jaka jestem skaplikowana jak mam zmienic swoja osobowosc ?
Przestań latac do wyra z kim popadnie bo w ten sposób pokazujesz swój brak wartości i szacunku do siebie samej..
He dobre :-) na tyle zepsuta nie jestem do nimfomanki tez ciut mi brakuje ja tu kuzwa pytam o co innego podobno w dobrym dziale a wiec spusc z tonu bo chyba nie tobie mnie oceniac :-)