Skomplikowana z nalogami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Skomplikowana z nalogami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2013-11-03 00:07:10)

Temat: Skomplikowana z nalogami

Witam moim najwiekszym problemem jestem ja sama z nalogami rozrywkowym charakterem.Jak mam sie zmienic ?Pale pije i uwielbiam sex jak mam sie wyciszyc i uciec od swoich nałogów?jestem kobieta po przejsciach i ciagle nie mam w zyciu tego czego pragne.A najwiekszym moim pragnieniem to byc kochana przez jednego mężczyznę,potrzebuje mezczyzny tak jak alkoholu i sama nie wiem co jest wiekszym nalogiem sex czy alkoholizm za duzo jak na jedna osobe i duzo by pisac jaka jestem skaplikowana jak mam zmienic swoja osobowosc ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Skomplikowana z nalogami

Znasz takie powiedzenie: ogień zwalcz ogniem? Wykorzystaj fakt, że masz nie jeden ale trzy nałogi i zwalcz jednym dwa pozostałe! Twoimi nałogami są: palenie, picie i seks. Nie znam recepty na pozbycie się ostatniego nałogu, ale dwa pierwsze zwalczysz jak zajmiesz czymś ręce i buzię.

3

niegrzeczna napisał/a:

Witam moim najwiekszym problemem jestem ja sama z nalogami rozrywkowym charakterem.Jak mam sie zmienic ?Pale pije i uwielbiam sex jak mam sie wyciszyc i uciec od swoich nałogów?jestem kobieta po przejsciach i ciagle nie mam w zyciu tego czego pragne.A najwiekszym moim pragnieniem to byc kochana przez jednego mężczyznę,potrzebuje mezczyzny tak jak alkoholu i sama nie wiem co jest wiekszym nalogiem sex czy alkoholizm za duzo jak na jedna osobe i duzo by pisac jaka jestem skaplikowana jak mam zmienic swoja osobowosc ?

Przestań latac do wyra z kim popadnie bo w ten sposób pokazujesz swój brak wartości i szacunku do siebie samej..

4

He dobre :-) na tyle zepsuta nie jestem do nimfomanki tez ciut mi brakuje ja tu kuzwa pytam o co innego podobno w dobrym dziale a wiec spusc z tonu bo chyba nie tobie mnie oceniac :-)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Skomplikowana z nalogami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024