Mam ogromną ochotę na sex z nauczycielem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mam ogromną ochotę na sex z nauczycielem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1

Temat: Mam ogromną ochotę na sex z nauczycielem

Witam

Zalogowałam się bo mam pewien problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Bardzo pociąga mnie jeden z nauczycieli, który wykłada na kółku teatralnym, na które chodzę. Jest przystojny, inteligentny(jest doktorem polonistyki), i ma w sobie to "coś". Problem w tym, że jest ode mnie 15 lat starszy i jest moim nauczycielem. Wiem, że nie podoba się tylko mi, ale też wielu innym dziewczynom. Natomiast z mojej strony, to jest pierwszy facet, z którym mam ochotę pójść do łóżka. Mam 18 lat, miałam już kilku chłopaków, ale z żadnym nie uprawiałam seksu bo na samą myśl dostawałam mdłości, a męski członek był dla mnie czymś ohydnym. W tym przypadku jest zupełnie inaczej. Fantazjuję o tym jak swoimi męskimi rękami rzuca mnie na łóżko, zdziera ze mnie ubranie i namiętnie kocha się ze mną. Kiedyś widziałam go na mieście z jakąś babką w jego wieku to miałam ochotę jej wydrapać oczy. Kiedy na zajęciach czasem pomaga mi grać i odpowiednio ustawia robię się wilgotna. Kiedy widzę jego zadowoloną minę uznania jak coś zrobię dobrze, to potem w moich fantazjach wyobrażam sobie tą samą minę w momencie jak oboje szczytujemy. Nie wiem co robić. Znam go od miesiąca, w czerwcu kończę szkołę i pewnie te zajęcia. Najrozsądniej byłoby przeczekać, ale nie wiem czy chcę. Tak długo wstrzymywałam się przy innych chłopakach, a teraz mam sobie odpuścić faceta, z którym wiem, że mogłabym zrobić wszystko? Boje się jednak, że zostanę odrzucona, albo, że jak taki romans(na związek nie liczę) by się wydał to narobię mu kłopotów.

Nie wiem co robić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam ogromną ochotę na sex z nauczycielem
łata napisał/a:

Nie wiem co robić.

Dorosnąć.

Jest od Ciebie 15 lat starszy? to duza roznica, aczkolwiek nieraz mowi sie ze wiek nie gra roli. Mysle, ze skoro jest Twoim nauczycielem prawdopodobnie nie patrzy na Ciebie jak na obiekt pozadania. Dlatego nie mozesz sie na niego nagle rzucic i powiedziec mu co czujesz. Mozesz sprobowac z nim porozmawiac na jakies neutralne tematy, przyciagnac jego uwage i zobaczyc czy jest zainteresowany.

4

Absolutnie nie myśl o zawieraniu jakiejkolwiek relacji z tym człowiekiem. To Twój nauczyciel, ale głównie dorosły mężczyzna, który ma swoje życie. Możecie z powodu Twojego kaprysu (tak, bo to jest chwilowy kaprys) oboje mieć spore nieprzyjemności.

5

łata napisał/a:

... Tak długo wstrzymywałam się przy innych chłopakach, a teraz mam sobie odpuścić faceta, z którym wiem, że mogłabym zrobić wszystko? Boje się jednak, że zostanę odrzucona, albo, że jak taki romans(na związek nie liczę) by się wydał to narobię mu kłopotów.

Nie wiem co robić.

Nie wiem dlaczego miala byś narobic mu kłopotów, jeśli facet nie jest żonaty. W przeciwnym wypadku był by to postępek co najmniej nieetyczny.
Faktycznie Metyl ma rację - dorośnij.
Nie jesteś jeszcze kobietą - one radzą sobię w podobnych sytuacjach.

6

Skończysz szkołę to się z nim spróbuj umówić. Związku nie będzie, ale jeśli gość jest wolny, to może się zabawicie.

Mężczyźni myślą o seksie więcej, niż dają po sobie poznać, czy to ko­
bietom, czy reszcie mężczyzn. Nauczyciele myślą o zerżnięciu uczennic,
ojcowie o zerżnięciu przyjaciółek córki, lekarze o zerżnięciu swoich pa­
cjentek. W tej właśnie chwili, na każdą kobietę z minimum seksapilu
przypada gdzieś na świecie mężczyzna, który dotyka się i wyobraża so­
bie, jak by to było ją zerżnąć. Ona może go nawet nie znać: to może być
biznesmen, który minął ją na ulicy albo student, który siedział naprze­
ciwko w metrze. I każdy mężczyzna, który próbuje przekonać kobietę,
że on jest inny, robi to, żeby przelecieć albo ją, albo jej stojącą obok ko­
leżankę. Największym kłamstwem współczesnego dobierania się w pary
jest sytuacja, w której, żeby przespać się z kobietą, mężczyzna musi na
początku udawać, że mu na tym nie zależy.

7

Łata, ale zwierzakiem jednak nie jesteś wink Przełknij ślinę i po prostu uznaj, że on (jeśli w związku) po prostu nie jest dla Ciebie. Tyle na temat. W życiu będzie Cię jeszcze pociągało mnóstwo facetów, ale nie z każdym będziesz mogła a) pójść do łóżka b) być w związku.

8

Dorastasz i czas zmierzyć się z pożądaniem i skutkami do których prowadzi.
Nieraz w swoim życiu miałam 'chrapę' na kolegę w pracy, pana który sprzątał na osiedlu, sąsiada i tak dalej.
Jesteśmy ludźmi, mamy swoje libido, mamy swoje fantazje. Czasem po prostu trzeba umieć sobie powiedzieć 'nie'.

I Ty właśnie jesteś takim momencie. nie nie, i jeszcze raz duże NIE.

9

łata ciesz się faktem, że odkrywasz swoją seksualność. W fantazjowaniu nie ma niczego złego, dopóki nie przeradza się to w obsesję. Pomyśl o tym, jak o pierwszym kroku w poznanie siebie i swojej seksualności. Twój nauczyciel z pewnością nie wie nawet, co przeżywasz. Jest osobą dojrzałą i zapewne profesjonalną. Z pewnością nie zechciałby się wdać w romans z uczennicą. Częstym faktem jest zauroczenie się osobą starszą, która nam imponuje, szczególnie jeśli zaś nauczyciel jest taki jak mówisz: przystojny, inteligentny, angażuje się w pracę z uczniami: prowadzi przecież kółko teatralne. Z pozoru wydaje się dla Ciebie ideałem i troszkę na pewno go idealizujesz, oczywiście nie odbieram mu żadnych zalet. Mówisz także, że wielu koleżankom również się podoba, także się w nim podkochują. To normalne, ponieważ chłopcy w Twoim wieku często nie umieją zapanować nad popędami, są drażliwi złośliwi, buzują w nich hormony. W tym wypadku nauczyciel może faktycznie grać rolę ideału. Na pewno jednak nie wszyscy chłopcy w twoim wieku wzbudzają w tobie odrazę i odrzucenie.
Spróbuj nie skupiać się tak bardzo na swoim nauczycielu. Nie nakręcaj samej siebie. Wierzę, ze jesteś osobą dojrzałą i jeśli chwilę obiektywnie się zastanowisz zrozumiesz, ze tak naprawdę znasz swojego nauczyciela tylko w tej jednej roli. Poza szkołą może być on zupełnie inną osobą. Co do romansu nie myśl o takich rzeczach na poważnie, on zapewne przerwałby to w zarodku.
Życzę Ci abyś w gąszczu tych wszystkich narastających w tobie uczuć odnalazła jakiegoś chłopaka, zbliżonego do ciebie wiekiem, choć to nie ejst determinatna, ale przede wszystkim takiego, który nie będzie bezpośrednio twoim wychowawcą, nauczycielem, czy też w pracy szefem.

10

Ja miałam 16 lat, on 31, był moim wuefistą. Kilka spojrzeń, uśmiechów, czułych słów, w końcu się z Nim umówiłam. Po kilku randkach zaproponował mi seks. Bałam się, ale byłam zarazem ciekawa. Nie żałuję! Wtedy poszłam do łóżka z miłości i później też za każdym razem. Teraz jesteśmy razem i jest nam bardzo dobrze smile

11

Prowokejszyn goni prowokejszyn. lol

12

Ach te fantazje wink

13

kenobi napisał/a:

Nauczyciele myślą o zerżnięciu uczennic,
ojcowie o zerżnięciu przyjaciółek córki, lekarze o zerżnięciu swoich pa­
cjentek. W tej właśnie chwili, na każdą kobietę z minimum seksapilu
przypada gdzieś na świecie mężczyzna, który dotyka się i wyobraża so­
bie, jak by to było ją zerżnąć.

No to teraz dostałam gęsiej skórki wink
Mój ginekolog od lat zachowuje się jakby mu coś po głowie chodziło... Patrzy z zaciekawieniem jak się ubieram i ogólnie jego zachowanie w stosunku do mnie jest jakieś takie "niepokojące".
Już dawno przemknęło mi przez myśl, że gdyby nie był lekarzem to pomyślałabym, że ma ochotę na seks, ale stwierdziłam, że to nie może być prawda - w końcu jest lekarzem... Mówisz, że jednak? Hmmm

14

łata napisał/a:

Kiedy na zajęciach czasem pomaga mi grać i odpowiednio ustawia robię się wilgotna.

Przynajmniej masz urozmaicenie w treningu smile

15

Mam 36 lat.Jestem nauczycielem matematyki ucze dziewczyny od 16+ i czadna z nich niie miala takich problemów(z wyjątkiem tego że uprawiay seks wcześniej )
jede chcą w ten sposób uzyskać jakieś korzyści,inne sie podlansowac a jeszcze innep chyba się jaraja syarszymi facetami
Wyslij mu jasne sygnały  żeby wyczuć czy cos bedzie z tego
ps jezeli nie wykazuje ochoty to odpusc sobie

16

armandobi napisał/a:

Mam 36 lat.Jestem nauczycielem matematyki ucze dziewczyny od 16+ i czadna z nich niie miala takich problemów(z wyjątkiem tego że uprawiay seks wcześniej )
jede chcą w ten sposób uzyskać jakieś korzyści,inne sie podlansowac a jeszcze innep chyba się jaraja syarszymi facetami
Wyslij mu jasne sygnały  żeby wyczuć czy cos bedzie z tego
ps jezeli nie wykazuje ochoty to odpusc sobie

Poproś koleżankę od polskiego, żeby Ci pomogła.

17

To jest wątek z filmu "pod powierzchnią"

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mam ogromną ochotę na sex z nauczycielem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024